Behringer D - minimoog clone
Re: Behringer D - minimoog clone
vypada to mnam.
Ja sem skeptik u ULIho ke dvoum vecem:
1) kvalita materialu a soucastek
2) zvuk - vetsina levnejch analogu se nemuze rovnat zvukem resp. tloustkou zvuku moogu. Je lepsi koupit si moog za 20-25 nez analog za 10-15 sice treba s poly, ale tenkym zvukem.
1) kvalita materialu a soucastek
2) zvuk - vetsina levnejch analogu se nemuze rovnat zvukem resp. tloustkou zvuku moogu. Je lepsi koupit si moog za 20-25 nez analog za 10-15 sice treba s poly, ale tenkym zvukem.
btw akurat vcera horeli fora ohladom ceny - sweetwater dal pre-order /medzicasom stiahol/ na 299 USD, behringerom udavana bola tusim 399 USD.
DSI dokázalo postavit vynikající Evolver nebo Mopho do 15 tis. Kč, Korg postavil ARP Odyssey Module se skvělou cenovkou, a třeba Arturia Microbrute taky nehraje vůbec zle. Pokud se SE podařil převod do SMD, Roland SE-02 bude pecka. Uvidíme, jak Behringer D.
Docela zajimave to koreluje s oznamenim od Moogu. The Final Countdown: Minimoog Model D Production Ending.
parada .. to nema chybu, ten zvuk je na nerozoznianie .. este ke sa na to nahodia efekty a pouzije v skladbe spolu s inymi zvukmi, nikto nema sancu poznat ze to nieje original.. za tie prachy, v tomto kompaktnom prevedeni, to ulimu vyslo
Dendy : Ja jedneho poznam , ktory to rozozna ..
Nespominaj certa !!! Ten ktoreho meno sa nevyslovuje !!!!! 

Dendy : Ved vidis co som napisal .. 

Vie niekto termin kedy sa to ma zacat predavat?
Na musicstore.de pisu ze od 15.3.
Ja neviem ako presne znie original moog, ale toto zneje samo o sebe velmi chutne. Aspon z tejto solo ukazky

- ReaktoplazmAR

je to vobec mozne?