Behringer schema, servis.

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
nunu

Behringer schema, servis.

Příspěvek od nunu »

Kluci, nemate nekoho znameho v servisu behringera, potreboval bych sehnat schema treba k SRC2496, ale muze byt i k jinemu zarizeni. Klidne i za nejakou symbolickou uplatu, rozsirovat to nebudu, jde tady o moji interni potrebu. Na oplatku muzu poskytnout treba neco od pana SONY .

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom " ako vies ze to su schemy velkeho uliho ?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : lebo to naslo pod tym nazvom co posiela nunu, a bolo to z nejakeho fora kde to tiez riesili...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : aha .. potom to boli asi nejake dielcie schemy .. lebo som z nich nepochopil uplne o aky vyrobok ide ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : no bol to ten SRC2496, a ujo google mi nasiel hentie dve

kexik

Příspěvek od kexik »

excom: je to junk... ta prva schema je imho nejaky starsi hiend cd prehravac, tda1547 je dnes uz nepouzivany DA prevodnik, rovnako saa7350
ta druha schema vyzera byt velmi pravdepodobne od uliho, ale je to len vystupny filter (navyse totalne jednoduchucky, heh), to nikomu nepomoze

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik : no ja som sa len pytal ci nieco taketo :D skusil som google dalo toto.. asi to bolo k nicomu samozrejme, este ze vas tu mam :D

nunu

Příspěvek od nunu »

Google toho nekdy nakeca az moc... VRDS 10 je CD prehravac firmy Teac.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Ahojte,
stala se mi docela nemilá věc a nenapadlo mě, kam jinak to napsat.

Ráno jsem poslal prodejci (audiotek) následující dotaz, bohužel doposud bez odpovědi:
"Dnes se po zapnutí z mixu DDX3216 ozvaly zvuky praskání/jiskření a aktuální stav je, že mix nejeví známky "života". Mix je, krom jednoho stěhování, na stabilním místě, nijak se s ním nemanipuluje. Přívodní kabel kabel jsem kontroloval, ten byl zasunutý nadoraz, konektory nejeví známky ožehu. Pojistka je také v pořádku. Tedy hádám, že je problém někde na cestě mezi spínačem napájení a zdrojem."
A nějaké to blabla, co mi doporučují.

Hledám marně. Kdo dělá v ČR pozáruční servis Uliho sortimentu? Nevím, kam se obrátit. Díky za cokoli :wink:

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Zkus se optat Safy.

Pavel Vantuch

Kermitak píše:Zkus se optat Safy.
Díky, to mě napadlo, ale ještě jsem se k tomu nedohrabal :wink:

nunu

Příspěvek od nunu »

Pavle, asi bych umel i ja, ale radsi nekdo kdo ma pristup k soucastkam. Nicmene, kde to ma zdroj ? Interni nebo externi ? Predpokladam ze interni a spinany. Vyfot mi to treba pokud se na to citis, vsadim ze ten spinak ma po smrti. Zalezi jak to ma soudruh Uli udelane, je mozne ze ma ten mix uz trvale svoje mixovani za sebou...

Pavel Vantuch

Ahoj Tome. Díky za ochotu.
Šáfa už odepsal a navíc tak nějak pozitivně ve smyslu, že to firma umí, tak to pošlu k nim. No, možná to tam dovezu osobně, páč tam teďko budu jezdit cca 2 měsíce cca 2 týdně. Ještě jednou děkuju :)

nunu

Příspěvek od nunu »

Nemas zac. pokud odesel jenom zdroj, je to trivialita... Bylo by skoda kdyby to neumeli servisovat...

Odpovědět