Behringer schema, servis.
Behringer schema, servis.
Kluci, nemate nekoho znameho v servisu behringera, potreboval bych sehnat schema treba k SRC2496, ale muze byt i k jinemu zarizeni. Klidne i za nejakou symbolickou uplatu, rozsirovat to nebudu, jde tady o moji interni potrebu. Na oplatku muzu poskytnout treba neco od pana SONY .
- Pavel Vantuch
Ahojte,
stala se mi docela nemilá věc a nenapadlo mě, kam jinak to napsat.
Ráno jsem poslal prodejci (audiotek) následující dotaz, bohužel doposud bez odpovědi:
"Dnes se po zapnutí z mixu DDX3216 ozvaly zvuky praskání/jiskření a aktuální stav je, že mix nejeví známky "života". Mix je, krom jednoho stěhování, na stabilním místě, nijak se s ním nemanipuluje. Přívodní kabel kabel jsem kontroloval, ten byl zasunutý nadoraz, konektory nejeví známky ožehu. Pojistka je také v pořádku. Tedy hádám, že je problém někde na cestě mezi spínačem napájení a zdrojem."
A nějaké to blabla, co mi doporučují.
Hledám marně. Kdo dělá v ČR pozáruční servis Uliho sortimentu? Nevím, kam se obrátit. Díky za cokoli
stala se mi docela nemilá věc a nenapadlo mě, kam jinak to napsat.
Ráno jsem poslal prodejci (audiotek) následující dotaz, bohužel doposud bez odpovědi:
"Dnes se po zapnutí z mixu DDX3216 ozvaly zvuky praskání/jiskření a aktuální stav je, že mix nejeví známky "života". Mix je, krom jednoho stěhování, na stabilním místě, nijak se s ním nemanipuluje. Přívodní kabel kabel jsem kontroloval, ten byl zasunutý nadoraz, konektory nejeví známky ožehu. Pojistka je také v pořádku. Tedy hádám, že je problém někde na cestě mezi spínačem napájení a zdrojem."
A nějaké to blabla, co mi doporučují.
Hledám marně. Kdo dělá v ČR pozáruční servis Uliho sortimentu? Nevím, kam se obrátit. Díky za cokoli

- Pavel Vantuch
Pavle, asi bych umel i ja, ale radsi nekdo kdo ma pristup k soucastkam. Nicmene, kde to ma zdroj ? Interni nebo externi ? Predpokladam ze interni a spinany. Vyfot mi to treba pokud se na to citis, vsadim ze ten spinak ma po smrti. Zalezi jak to ma soudruh Uli udelane, je mozne ze ma ten mix uz trvale svoje mixovani za sebou...
- Pavel Vantuch