aha, hneď sa mi to nezdaloKermitak píše:Pletes dohromady dve firmy
Co je to za HW?
Re: Co je to za HW?
kdyby se někdo nudil... http://www.prefixmag.com/forum/prefix-forum/5050/ (jsem asi na chlapy)
Me to prijde hodne zajimavej HW.Fractal píše:kdyby se někdo nudil... http://www.prefixmag.com/forum/prefix-forum/5050/ (jsem asi na chlapy)
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
tak telo ma v poriadku, o tom ziadna debata 
Dendy uz ty houbicky neber (nebo co frci v psytrance 
netusim ja to moc nesledujem... kks ale uz tu generujeme slusny offtopic, niekto by nam mal vynadat a premazat to tuKermitak píše:Dendy uz ty houbicky neber (nebo co frci v psytrance
pockej... dyt se bavime o HW ne?
jako o softwaru nevim, nemluvil jsem s ni 
no ja som pri HW nekomentoval od krku dole tam su vsetky knoby a ovladacie prvky presne na svojom mieste.. ja som komentoval HW od krku nahor ..Fractal píše:pockej... dyt se bavime o HW ne?jako o softwaru nevim, nemluvil jsem s ni
ked sme pri to, co je to za HW co mas ako fotku avatara ??
Dendy: proč? chceš číslo? 
nie len mi stale vrta v hlave ci to je nejaka herecka alebo znama osobnostFractal píše:Dendy: proč? chceš číslo?
Jinak i Trent se dal prece jenom od 90tych let trochu do kupy, ale ta jeho muzika mne porad bavi.

- Pavel Vantuch
Mě Reznor poslední dobou dostává ne prací se synťákama ale tím, jak dokáže pracovat se zvukem kytar. Nejsou to nijak převratné melodie, ale ten zvuk prostě udělá tak, že člověk marně zkoumá, z čeho to vlastně leze a když stáhne multitrack té skladby, tak vyjeveně čumí, že je to kytara
Má oblíbená
Má oblíbená
trocha OT, na Twitteri Trent pisal ze vkuse toci dookola novy album od Autolux, ktory ale nema bohvieake recenzie. ja som to zase pocuval a je to super 
- jsem.devka
ví někdo co je ta gumárenská šílenost na druhym videu? mám z toho výtok