Controller pre DAW
Re: Controller pre DAW
Vdaka pani, uz vsetko chodi ako ma. Ja som si myslel, ze v Mackie Mode to chodi taktiez "stand alone" aj bez spusteneho Cubasu.
Funguje ten behringer bcdf2000 i s protools 8? Uvažuji o jeho koupi. Má někdo zkušenost?
Nemam Protools, takze z vlastnej skusenosti neviem, ale medzi emulovanymi modmi ma BCF taktiez Mackie® Baby HUI TM, takze by to v zasade malo bez problemov ist.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ty motorizovane fadery nefungují? V PT jsou mody, read, write, touch a jestě nejaký. Na kontroleru avid to jezdí podle volume, kdyby tady motorky befungovaly a chtěl bych přidat z napr -5 na -1 a potak byl na - 30? šlo by to dolů na - 30 a pak až na -1?
Nakonec jsem koupil command 8. S Macbookem a digi 03 je dobrá kompaktibilita.
Našli sste za tu dobu nekdo neco noveho co by stalo za rec tak pod sedm litru?
Chcu se zeptat ohledne tech motorizovanych faderu. kdyz na tom Behringeru mam nastavenou nejakou automatizaci a ted mi ten fader chodi a ja ho chytnu neco s nim pohraju a pak ho pustim, tak uz se asi nespusti znova ten samopohyb podle pokracujici stopy automatizace a daw prepise celou predchazejici stopu konstatni hodnotou na ktere jsem fader pustil ??? nebo je tam nejake tlacitko na vypnuti zapisu z controlleru na tom behru??
Chcu se zeptat ohledne tech motorizovanych faderu. kdyz na tom Behringeru mam nastavenou nejakou automatizaci a ted mi ten fader chodi a ja ho chytnu neco s nim pohraju a pak ho pustim, tak uz se asi nespusti znova ten samopohyb podle pokracujici stopy automatizace a daw prepise celou predchazejici stopu konstatni hodnotou na ktere jsem fader pustil ??? nebo je tam nejake tlacitko na vypnuti zapisu z controlleru na tom behru??
no to je problem toho , ze tam neni touch .. treba vtedy dat stopku ..
myslis touch sensitive jo? tam si to taky stejne nedokazu predstavit jak to funguje, jakoze v te chvili kdy by si chtel nahrat konstantni hodnotu na drivejsi autoomatizaci tak by te to stejne pretlacovalo podle te predesle automatizace.... a je stopka na tom Controleru nebo musis stopnout DAW?
stopka ako tlacitko STOP .. mozes pouzit tlacitko na DAW , ale vacsina kontrolerov ma aj transportne tlacitka , cize staci pouzit to ..
Diks, jeste otazecka co znamena to WH v nazvu BCF2000-WH . Jak se lisi od BCF2000?
WH jako WHITE. Lisi se jen barvou.
che aha diiks
jako ja si rikal ze WH white ale google mi vyjel obrazky kde se plno i modrych behru jmenovalo WH tak sem si nebyl jisty
diks ten Bily je hezci ale nikde ho nemaji za solidni cenu 

tak mi dneska dorazil BCF2000, al emoc z toho nejsem chytry, mohl by nekdo asisotovat pri zacatcich pres icq ??? kdyztak poslete kontakt dikss 

Nepises aky daw pouzivas.. Optimalne je prepnut ten bcf2000 do modu MC (najdes v navode) a v daw nastavit radenie Mackie Control zariadenim..