To číslo je fakt nízký.. já ho kupoval (u thomanna) před rokem a půl a jsem nad 2t. Dendy, a má to sw verzi 3? Poznáš to podle toho, jestli tam bude banka 4.
Poly je čtyřhlasej, tj 4x malej mono. Konkrétně zrovna u tohoto nástroje bych to bral (a to jinak mám radši ryze mono;).
kdyz jim u thomanna dojde zbozi, tak zacnou brat a prodavat ty nastroje zamestnancum, kteri je maji nasysleny ve svych suplicich. Tohle bude asi ten pripad.
LUPO píše:excom: jak pozorne ctes prispevky co se tady pisou, jen je tak preletnes ocima?
no zachytil som thoman asi som nepozorny alebo som uz zabudol co sa pisalo na zaciatku... ale precitam si cely thread este raz, ked sa tu o tom pise... ked clovek precita x trheadov tak potom sa mu to uz pletie a nevie co je v ktorom...
skoro vsetci nakupujeme u thomana.. to len lupo je masochista a nakupuje v amerike - jemu sa paci to vzruso ci mu to vobec prijde alebo ci to pride v poriadku
fuj to bol hnusny podjeb odomna lupo sory ale musel som
v klangfarbe vo viedni to mavaju skladom v obchode, dokonca aj vystavene, s evolverom som sa tam hral pred par rokmi. maju na webe myslim vsetko DSI okrem prophet 08 rack