Zakoupil jsem (z druhy ruky) tenhle pedal a chci se podelit o dojmy.
Provedeni je tankoidni, knoby jsou prijemne tuhy.
Mira distorze je napevno dana, takze nic jinyho nez hodne velky zkresleni z toho nedostanete.
Pedal ma dva vystupy, jeden cistej a jeden se simulaci kytarovyho reproboxu. Simulace je hodne divna, nemam teda s necim podobnym zkusenosti, ale at kroutim jak kroutim, porad to zni rozbredle, zadny vejsky a zadny basy, zadna ostrost, hnusnej divnej rozblitej zvuk, vazne zklamani (pro me).
Ovladani se zda bejt jednoduchy, ale jak uz to bejva, chce to chvili experimentovani, nez clovek zjisti, jak nakroutit ruzny zvuky. Tenhle pedal zni extremne tranzistorove, umi takovyty vejskovy artifakty, ktery ma treba Boss MT2 pri extremnejsich nastavenich, ale jeste mnohem vic, da se z nej dostat opravdu jednoucelovej industrialni zvuk, kterej uz nema s kytarou skoro nic spolecnyho. Umi udelat masivni basy, stredovy nastaveni se mi moc nelibi, chova se zvlastne a zadnej ze zvuku se mi moc nelibi. Vlastne celkem me zvuk uspokojil na jedno jediny nastaveni, a sice vejsky naplno, basy asi tak napul a na stredech jedno misto kousicek za polovinou (tam je nekolik hodne citlivych milimetru).
Celkove me Deathmetal zklamal, je to hodne jednoucelova krabicka, a kdo tohle tvrdi o MT2, z tohohle se tuplem a zarucene poblije. Vetsina nastaveni se mi vubec nelibi, mozna nekdy pouziju ten jeden jedinej extremni industrialni cilkularkovej zvuk, kterej to umi. Ale za ty penize je to trochu malo.
Vsechno je to jen muj subjektivni nazor. Ukazky na webu Digitech me navnadily, realita je ale mnohem nudnejsi. Moc si neumim predstavit, ze tohle nekdo fakt pouziva. Za tisicovku jako hracka pro experimentatory asi fajn, pro vsechny ostatni- radim vam nebrat.