cawte. Nie som nejaky extra zdatny v elektrotech(skor teoretik

) - jeden analog synth (mod) mam rozobrany uz par mesiacov a neviem sa nejak k tomu dostat a dokoncit to. V postate mi vsak uz chyba len predny panel (resp. celkovo case). Neviete poradit nejaky najvhodnejsi material (hlinik?plexisklo?) na "predny panel" s knobmi?
Zatial tu mame skoro same oscilatory a analog stuff (s vynimkou SIDu). Co takto este nejaky digital?

skusali ste niekto zbastlit napr. primitivny lo-fi sampler alebo fx procesor?

jednoduchym riesinim by bolo postavit to napr. na All-in-one chipe. Prednedavnom som si kupil APR chipy (
http://www.aplusinc.com.tw/data/apr9600.pdf) , zatial som sa však k tomu ešte nedostal. Ide sice o chip povodne urceny na zaznam a prehravanie hlasu (takze rozlisenie equiv. 8bit, sample rate tusim max. 8kHz) - predpokladam typicke pouzitie v tel. zaznamnikoch alebo el. hrackach. SR sa da regulovat potenciometrom - a tym aj menit pitch a menit organizacia pamate (1 az 8 one shot samplov - pri 8Khz celkova max. dlzka 30sek.). Samozrejme, ze sa od toho neda ocakavat hifi kvalita, ako riadne oldschool one-shot-sampler bastler hracka to moze byt zaujimave.