DIY synths

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13212
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: DIY synths

Příspěvek od dendy » 24 dub 2017 23:08

co robia toe prepinace S1-3 v tej scheme ?

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2346
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: DIY synths

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 24 dub 2017 23:42

este som mal asi napisat ze ten signal je dost silny. nepotrbujem ho zosilovat tak nevim ci by tie operaki neboli zbytocne..

Uživatelský avatar
humusgen
Příspěvky: 167
Registrován: 06 srp 2012 00:18

Re: DIY synths

Příspěvek od humusgen » 24 dub 2017 23:44

to dendy:
S1-S3 zapina a vypina vstupni kanal.

http://www.electroschematics.com/544/3- ... dio-mixer/

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13212
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: DIY synths

Příspěvek od dendy » 25 dub 2017 09:02

aha jasne, pripojienim + vstupou operaku na zem sa ten oparak "bypassne" takze nezosiluje sum ... uz chapem, diky :)

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1201
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: DIY synths

Příspěvek od charonme » 25 dub 2017 10:05

ReaktoplazmAR píše:ten signal je dost silny
to je k modularu? operaky sa v takomto pripade nepouzivaju na zosilnovanie, ale na to aby sa tie vstupy navzajom neovplyvnovali a aby neboli zatazene tie obvody z ktorych pochadza ten signal.

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2346
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: DIY synths

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 25 dub 2017 11:17

Charonme: Je to na ten projekt čo si mi pomahal s tým kodom (za čo som ti VELMI vdačný, lebo potom to ešte len ožilo).
momentáne mám jeden signál z monotronu a druhý z toho dig. syntaku.. ešte tam dorábam efekt (delay/chorus?)
Originál je to navrhnuté tak že signál z toho dig. syntaku ide napevno cez filter monotronu.
ja by som si ale rád nechal tú možnost miešat tie signály aj za filttrom lebo potom to robí zasa iné zaujímavé veci a tiež možnost strčit si cez ten monotron filter občas aj nejaký iný nástroj..
tak som sa rozhodol že skúsim si tam spravit taký mini patchbay aby som tie signaly mohol retazit lubovolne a ku každemu tomu zdroju by som mal rad potak na hlasitost.. lebo teraz mam jeden na monotrone a druhy v automatizaciach v abletone/resp na midi kontrolery a je to dost neprakticke..

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1201
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: DIY synths

Příspěvek od charonme » 27 dub 2017 07:54

aha, tak najprv si to naprototypuj na breadboarde a keby sa ti nieco nepozdavalo tak vyskusaj verziu s operakmi ze ci by to bolo lepsie

Odpovědět