E5000-PC scsi transfer problem
ok. na ladovanie na hdd se.. zabudam /aspon docasne, kym sa mi pod ruky nepripletie daky nevyuzity disk/. tak reku, napalim si mile nelooppointovane .wav-ka na cedo a pripojim na scsi ext. mechaniku.
ake vsak moje prekvapenie, ked scsi cdromka obsah ceda nevidi /obsah tych par orig sample cdz, ktore boli k sampleru, zasa nevidi interna mechanika v pc/. neviete poradit, v akom formate napalovat /resp. "vyrabat"/ pre-emu-viditelne sample cds? mno a navyse, tie sample, ktore vcera cital z diskety /klasika 1.44/, dnes pri loadovani okomentuje znamym "unknown error".
ake vsak moje prekvapenie, ked scsi cdromka obsah ceda nevidi /obsah tych par orig sample cdz, ktore boli k sampleru, zasa nevidi interna mechanika v pc/. neviete poradit, v akom formate napalovat /resp. "vyrabat"/ pre-emu-viditelne sample cds? mno a navyse, tie sample, ktore vcera cital z diskety /klasika 1.44/, dnes pri loadovani okomentuje znamym "unknown error".
8O) sorry chlapi, klamal telom. no skusam ten Translator - vie to konvertovat prakticky medzi vsetkymi bezne dostupnymi/pouzivanymi formatmi. len mne
islo prave o to jednoduche skopnutie .wav-iek na cedo. SCSI mechaniku mam, ale samotne CD musi byt vraj v nejakom formate ISO 9660 tusim. daky obraz by to mal byt. po vypaleni v nerovi /ako klasicke datove cd/ mi mechanika to cd nerozpozna.
islo prave o to jednoduche skopnutie .wav-iek na cedo. SCSI mechaniku mam, ale samotne CD musi byt vraj v nejakom formate ISO 9660 tusim. daky obraz by to mal byt. po vypaleni v nerovi /ako klasicke datove cd/ mi mechanika to cd nerozpozna.
- MonkeyFighter
interni disk muze bezet i na scsi je tam oboje...
jako tohle budes muset stejne vyresit,az si vyrobis nejakej synth preset tak kam ho chces ulozit? treba sezen zipku nebo scsi disk...ale ten ide disk ti v tom musi behat...kdyz sem mel e5OOO tak tam byl ide a slo to, ale uz sem ho s nim koupil...
hele ty si to formatoval primo v tom sampleru a dalo v emu a dalo ti vybrat FAT?ja kdyz sem mel interni disk formatovanej na fat tak sem ho v sampleru nevidel...i kdyz mam starsi eos 4.6
Edit:koukam ze ta 4.7 je furt jen beta ty ji mas?beha bez problemu?
jako tohle budes muset stejne vyresit,az si vyrobis nejakej synth preset tak kam ho chces ulozit? treba sezen zipku nebo scsi disk...ale ten ide disk ti v tom musi behat...kdyz sem mel e5OOO tak tam byl ide a slo to, ale uz sem ho s nim koupil...
hele ty si to formatoval primo v tom sampleru a dalo v emu a dalo ti vybrat FAT?ja kdyz sem mel interni disk formatovanej na fat tak sem ho v sampleru nevidel...i kdyz mam starsi eos 4.6
Edit:koukam ze ta 4.7 je furt jen beta ty ji mas?beha bez problemu?
- MonkeyFighter
monogram:pockej tak jestli na ten disk muzes ukladat v sampleru tak co resis,samply s pocitace do sampleru musis dostat treba pres sounforge nebo tak neco...mozna se ti to nejak povede pres ten eos 4.7 primo ale s 4.6 urcite neslo ze by si videl disk ze sampleru i pocitace a jen tak prehazoval soubory...
- MonkeyFighter
jj,ja to tak mam, disk v sampleru z pc nevidim...staci ze pres scsi vidis ten sampler...myslim ze to je tools>sampler... a tam nastavis ze chces posilat pres scsi(jde to i pres midi ale je to straaasne pomaly) a pak uz jen napises cislo samplu a das transmit/send bo jak to tam je...sampl se ti obevi rovnou v ramce sampleru...jde to i ve wavelabu,recyclu...jinde nevim...jo a pokud to neposlape skus jiny ovladace treba v recyclu mi to nechtelo behat nez sem stah novy...