Edirol CG 8 Visual Synthesizer

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Cyril

Edirol CG 8 Visual Synthesizer

Příspěvek od Cyril »

Nahodou jsem pri brouzdani narazil na tohle, co to je za UFO? Cumte na tu cenu! :shock:

http://www.organservis.cz/obchod/zbozi/214521/

Obrázek

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ked mi niekto pozicia ten soft tak mu poskytnem svoju databanku royalty-free fotiek z mobilu :)
Naposledy upravil(a) demsky dne 09 srp 2007 09:59, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no Hubert by snad mohol vediet

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hned prvy link v googli vysvetluje , co to je
http://www.floridamusicco.com/proddetai ... edicg8.htm

To by sa mozno ondrashovi hodilo

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Ukazka co to umi: http://www.youtube.com/watch?v=zh4HWVogM70.

Pokud si koupim notebook a nejaky spolehlivy soft (MODUL8) , tak me to vyjde levneji a muzu si dovilit delat vic veci a rozhodne ve vyssi kvalite ...
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nejsem vj, ale prijde mi to docela o nicem.. zajimal by me zasvecenej pohled nekoho, kdo se tim skutecne zabejva

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som si pozeral tie videa a celkom mi to prislo dobre ..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No me se temer zadna VJska produkce co jsem za svuj zivot videl nelibila... Nuda, nevkus a levicacky agitky na ktery nejsem na parketu zvedavej. Ty efekty co sou v tom videu byly husty v dobe demosceny a to hlavne proto, ze to ty lidi umeli naprogramovat a narvat do malinkych datovych objemu. Ale dneska mi to prijde asi tak trapny jako "umelecky" pluginy z Photoshopu samoucelne pouzity proste proto, ze tam jsou. Rad bych videl nejakyho dobryho VJ, pri jehoz produkci by me mrazilo v zadech jako kdysi u nekterych dem... :(

Sorry jsem se nejak rozkecal ale s tematem to myslim souvisi, nez zacnes vykrikovat ze je to OT, Pytkine :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

a kam chodis cyrile na ten parket?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

biscuit: ted uz moc ne, ale driv hlavne do roxy a tak... predevsim na breakbeat nebo do NoDu na experimentalni elektroniku... na tom breakbeatu to byl samej Bush a podobny provareny levicacky "poselstvi"...

wire

Příspěvek od wire »

mno me naposledy mrazilo z projekce kdyz sem byl na akci 25.12. a za DJem promitali celej proces zpracovani vanocniho kapra :D od nakupu, pres kuchani az po sezrani :D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Cyril píše:biscuit: ted uz moc ne, ale driv hlavne do roxy a tak... predevsim na breakbeat nebo do NoDu na experimentalni elektroniku... na tom breakbeatu to byl samej Bush a podobny provareny levicacky "poselstvi"...
no a proc je provareny poselstvi o bushovi hned levicactvi? fakt je, ze si myslim, ze na party politika a vubec vsedni veci nepatri. clovek by se tam mel odpoutat a odpocinout si od vsedniho zivota a proto by mu to melo co nejmin veci pripominat, vizualizacema pocinaje ;)
Cyril píše:Rad bych videl nejakyho dobryho VJ, pri jehoz produkci by me mrazilo v zadech jako kdysi u nekterych dem... :(
vyzkousej hodit voko sem: http://www.myspace.com/vjkolouch

Cyril

Příspěvek od Cyril »

biscuit: ja se priznam ze to vubec neni moje krevni skupina ten kolouch... ja jak nekde vidim ty silene trendy jeleny a takovej ten "vector art" jinymi slovy hazeni vystreamlineovanych nesmyslu na sebe dokud toho tam neni milion, tak mi naskakuje husi kuze... ja treba nemusim silene popularniho comandeera (snad veskery materialy na breakbeat v cz) - www.comandeer.com prestoze z nej vsichni uchcavaj ja si nemuzu pomoct, me to prijde tak trochu podvod... ma normalne sablony a stovky objektu v ilustratoru a ty akorat prebarvuje a jinak komponuje takrka do kazdy zakazky... porad ty samy... ja nevim ale kdyz mam posuzovat kvalitu prace designera tak chci videt loga, opravdu loga, ne slozity vektorovy obrazky, a pak kvalitni typografii. Potom vim, ze ten clovek to umi, a kdyz nekde porusuje pravidla, asi vi proc. Rozumis, prijde mi to jako kdyby se nekdo naucil delat na laptopu glitche a byl desne popularni ale ve skutecnosti by nedokazal slozit ani triakordovou punkovou pisnicku... je to urcite slozitejsi problem ale takhle to vidim ja.

peteness

Příspěvek od peteness »

to je fakt, je to moc slozity a navic prilis konkretni. Kdyz vyrazim na axi, proc mam sledovat panelaky a Favority, jenom trochu stylizovany a vubec nedavajici prostor pro fantazii konzumenta...?..........to uz jsou lepsi barevny pruhy, pod tim si muzu predstavovat spoustu veci, pokud ty barvy navzajem funguji.

Ten Edirol nemusi byt marny, pokud to umi vic nez ukazka z youtube, jakoze to urcite umi vic............ale ta cena! ta cena! jsou magori

biscuit

Příspěvek od biscuit »

cyril: jak jsem nahore naznacil, mam osobne rad abstrakci. rad fantaziruju a necham se unaset. nevim jestli nekdo pamatujete legendarni x-mix(y). to je pro me v tomhle koren ;)
nicmene kolouchovi veci me zaujali zpracovanim a libi se mi. popravde je to mozna i moji amaterskosti v tyhle oblasti. popravde jsem popularitu jelenu nevnimal :-) asi k tomu mas bliz i profesi ;)

Odpovědět