Efektor s realtime vrstvení vokálů(looper)
Efektor s realtime vrstvení vokálů(looper)
Sháním Efektor který umí vrstvyt realtime vokál(zpěv) a měl základní efekty
Poradí někdo?Dík
Poradí někdo?Dík
Looper s efektama asi nebude. Musí to být v jedné škatuli? Podle mě je daleko jednoduším mít VoxFX procesor a za ním looper. Pokud je podmínkou jeden box, tak to umí GNX nebo BNX 3 (4) od DigiTech, ale jednak je to navrhované pro nástroje (XLR vstup tam ale je) a druhak to zní dost bídně (měl sem BNX 3).
A pokud to má být na zpěv, tak by tě možná zajímaly automaticky generované dvouhlasy, to umí třeba Lexicony (Pitchshifter) lépe než DigiTech potažmo DOD, byť všichni tři divize jsou vlastně Harmann...
Případně máš nejjednodušší si vytipovat vystupujícího, který něco takového používá...
A pokud to má být na zpěv, tak by tě možná zajímaly automaticky generované dvouhlasy, to umí třeba Lexicony (Pitchshifter) lépe než DigiTech potažmo DOD, byť všichni tři divize jsou vlastně Harmann...
Případně máš nejjednodušší si vytipovat vystupujícího, který něco takového používá...
-
- Profesionál
Ja pouzivam od Tweakbench plugin yoink. Je to free plugin, muzes si jich otevrit kolik chces a navrstvit efektu taky kolik chces. Jednoduse drzis tlacitko a nahravas, az ho pustis, zacne sam prehravat a muzes menit body start a end samplu, kdy zacne loop a podobne. Vychytana hracka:) Link se mi hledat nechce, pokud chces, poslu ti instalacku (resp. .dll:)
Díky:MSK píše:Ja pouzivam od Tweakbench plugin yoink. Je to free plugin, muzes si jich otevrit kolik chces a navrstvit efektu taky kolik chces. Jednoduse drzis tlacitko a nahravas, az ho pustis, zacne sam prehravat a muzes menit body start a end samplu, kdy zacne loop a podobne. Vychytana hracka:) Link se mi hledat nechce, pokud chces, poslu ti instalacku (resp. .dll:)
http://www.tweakbench.com/yoink