Egosys DuaFire

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 09 říj 2008 14:07

aha - chapu - ovsem to ja resim tak, ze pouzivam sh*t integrovanou karticku v kompu na video a spol a kvalitku si nechavam ciste pro DAW.

Mac ma prece taky integrovanou zvukarnu, nebo ne?
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 14:07

tankista: Takze si ji mel ? co zkunosti ? vystupy v pohode? Ovladac blbej jo ? Uff tak ted fakt premejslim abych nekoupil nejakou kravinu.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 14:21

upman: Jasne Apple ma integrovanou s Core Audio dokonce to umi solidni latency kolem 15-20ms pri klasickym templatu pro hrani v abletonu.. ale 1vystup :)

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 09 říj 2008 14:25

Ano mel, HW uplne v cajku, moc pekna karta, ale zkousel jsem ji s 2 PC notasama a nerzbeh jsem ji ani s internima FW chipama a ni se znackovymi Express Card radici 2 znacek, oba TI chipy... Porad v tom obcas praskalo, kdyz se to trosku zatizilo. A rozhodne to nebylo latenci, neni to ma prvni karta. Proklep jsem ji dukladne, a zkousel ledazco, to mi ver...

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 09 říj 2008 14:28

Jinak, kdyz uz se tu pastoval muj prispevek z nyxu a navazime se tady do DuaFire, potazmo ESI, tak mi nezbyva (a fakt nejsem dyler) nez jeste jednou ocenit pristup firmy DISK, rict to musim, pac se k tomu postavili skvele

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 15:21

Je to pakarna nevim proc zrusili Audiophile Firewire.. uplne idealni karta.
ja verim ze na MAC OSX, kde apple macbook ma svuj firewire integrovany .. tak to bude makat.. ale nechci to riskovat. Takze jeste zvazuju jestli nerisknout nejakou USB a nebo opravdu nezainvestovat do nejaky poradny karty jenze to uz je vsecko kolem 10K ten Konekt nebo od Native Instruments potažmo ta Firewire 410.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 09 říj 2008 15:52

TOM-Thak píše:Je to pakarna nevim proc zrusili Audiophile Firewire.. uplne idealni karta.
ja verim ze na MAC OSX, kde apple macbook ma svuj firewire integrovany .. tak to bude makat.. ale nechci to riskovat. Takze jeste zvazuju jestli nerisknout nejakou USB a nebo opravdu nezainvestovat do nejaky poradny karty jenze to uz je vsecko kolem 10K ten Konekt nebo od Native Instruments potažmo ta Firewire 410.
inak, u nas v muzikeri Audiophile FW mame, aj fyzicky:

http://www.muziker.sk/Default.aspx?M-Au ... _id;104091

si ju objednaj, poslu ti ju cez UPS (doprav zdarma) :wink:

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 16:05

Poshook: Jdu se na to hned podivat pokud poslete do CR tak pohoda. Jestli koukam dobre na kurz tak je to 4320CZK. Pokud je to cca takto a zaslete do CR tak to objednam a bylo by po starostech.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 09 říj 2008 16:11

TOM-Thak píše:Poshook: Jdu se na to hned podivat pokud poslete do CR tak pohoda. Jestli koukam dobre na kurz tak je to 4320CZK. Pokud je to cca takto a zaslete do CR tak to objednam a bylo by po starostech.
mame predajnu aj v Prahe a tam to maju tiez

http://www.muziker.cz/Default.aspx?M-Au ... _id;104091

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 16:13

Poshook: no pokud maji tak parada! tak to hned objednavam ! diky za pomoc

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 09 říj 2008 16:16

TOM-Thak píše:Poshook: no pokud maji tak parada! tak to hned objednavam ! diky za pomoc
mas to tam predsa napisane (prodejna Praha, prodejna Bratislava), to znamena, ze je to na oboch predajniach fyzicky

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 16:19

Poshook: To ma napsano Audiotek, Raverecods, Muzikant.cz taky a hned mi volali nebo psali ze to stornujou a ze to uz neni v nabidce pritom na strankach maji napsano, ze to maji nekde i dokonce skladem.. takze webu moc neduveruju jak je videt moc aktualni to nebyva.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 16:35

Poshook: parada tak diky.. muziker je jedinej kram, kde ji este maj hh a rikali, ze cekaj este jednu varku. Uff to sem si docela oddych, ze nemusim resit USBcko nebo alternativu.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 09 říj 2008 16:49

TOM-Thak píše:Poshook: To ma napsano Audiotek, Raverecods, Muzikant.cz taky a hned mi volali nebo psali ze to stornujou a ze to uz neni v nabidce pritom na strankach maji napsano, ze to maji nekde i dokonce skladem.. takze webu moc neduveruju jak je videt moc aktualni to nebyva.
jasne, ale ja robim v Muzikeri, takze viem, co mame v obchode :))

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 říj 2008 17:10

Poshook: V pohode :D proto ti taky dekuju za info :)

Odpovědět