Egosys DuaFire

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

aha - chapu - ovsem to ja resim tak, ze pouzivam sh*t integrovanou karticku v kompu na video a spol a kvalitku si nechavam ciste pro DAW.

Mac ma prece taky integrovanou zvukarnu, nebo ne?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

tankista: Takze si ji mel ? co zkunosti ? vystupy v pohode? Ovladac blbej jo ? Uff tak ted fakt premejslim abych nekoupil nejakou kravinu.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

upman: Jasne Apple ma integrovanou s Core Audio dokonce to umi solidni latency kolem 15-20ms pri klasickym templatu pro hrani v abletonu.. ale 1vystup :)

tankista

Příspěvek od tankista »

Ano mel, HW uplne v cajku, moc pekna karta, ale zkousel jsem ji s 2 PC notasama a nerzbeh jsem ji ani s internima FW chipama a ni se znackovymi Express Card radici 2 znacek, oba TI chipy... Porad v tom obcas praskalo, kdyz se to trosku zatizilo. A rozhodne to nebylo latenci, neni to ma prvni karta. Proklep jsem ji dukladne, a zkousel ledazco, to mi ver...

tankista

Příspěvek od tankista »

Jinak, kdyz uz se tu pastoval muj prispevek z nyxu a navazime se tady do DuaFire, potazmo ESI, tak mi nezbyva (a fakt nejsem dyler) nez jeste jednou ocenit pristup firmy DISK, rict to musim, pac se k tomu postavili skvele

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Je to pakarna nevim proc zrusili Audiophile Firewire.. uplne idealni karta.
ja verim ze na MAC OSX, kde apple macbook ma svuj firewire integrovany .. tak to bude makat.. ale nechci to riskovat. Takze jeste zvazuju jestli nerisknout nejakou USB a nebo opravdu nezainvestovat do nejaky poradny karty jenze to uz je vsecko kolem 10K ten Konekt nebo od Native Instruments potažmo ta Firewire 410.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

TOM-Thak píše:Je to pakarna nevim proc zrusili Audiophile Firewire.. uplne idealni karta.
ja verim ze na MAC OSX, kde apple macbook ma svuj firewire integrovany .. tak to bude makat.. ale nechci to riskovat. Takze jeste zvazuju jestli nerisknout nejakou USB a nebo opravdu nezainvestovat do nejaky poradny karty jenze to uz je vsecko kolem 10K ten Konekt nebo od Native Instruments potažmo ta Firewire 410.
inak, u nas v muzikeri Audiophile FW mame, aj fyzicky:

http://www.muziker.sk/Default.aspx?M-Au ... _id;104091

si ju objednaj, poslu ti ju cez UPS (doprav zdarma) :wink:

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poshook: Jdu se na to hned podivat pokud poslete do CR tak pohoda. Jestli koukam dobre na kurz tak je to 4320CZK. Pokud je to cca takto a zaslete do CR tak to objednam a bylo by po starostech.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

TOM-Thak píše:Poshook: Jdu se na to hned podivat pokud poslete do CR tak pohoda. Jestli koukam dobre na kurz tak je to 4320CZK. Pokud je to cca takto a zaslete do CR tak to objednam a bylo by po starostech.
mame predajnu aj v Prahe a tam to maju tiez

http://www.muziker.cz/Default.aspx?M-Au ... _id;104091

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poshook: no pokud maji tak parada! tak to hned objednavam ! diky za pomoc

Poshook

Příspěvek od Poshook »

TOM-Thak píše:Poshook: no pokud maji tak parada! tak to hned objednavam ! diky za pomoc
mas to tam predsa napisane (prodejna Praha, prodejna Bratislava), to znamena, ze je to na oboch predajniach fyzicky

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poshook: To ma napsano Audiotek, Raverecods, Muzikant.cz taky a hned mi volali nebo psali ze to stornujou a ze to uz neni v nabidce pritom na strankach maji napsano, ze to maji nekde i dokonce skladem.. takze webu moc neduveruju jak je videt moc aktualni to nebyva.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poshook: parada tak diky.. muziker je jedinej kram, kde ji este maj hh a rikali, ze cekaj este jednu varku. Uff to sem si docela oddych, ze nemusim resit USBcko nebo alternativu.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

TOM-Thak píše:Poshook: To ma napsano Audiotek, Raverecods, Muzikant.cz taky a hned mi volali nebo psali ze to stornujou a ze to uz neni v nabidce pritom na strankach maji napsano, ze to maji nekde i dokonce skladem.. takze webu moc neduveruju jak je videt moc aktualni to nebyva.
jasne, ale ja robim v Muzikeri, takze viem, co mame v obchode :))

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Poshook: V pohode :D proto ti taky dekuju za info :)

Odpovědět