Egosys DuaFire
Ano mel, HW uplne v cajku, moc pekna karta, ale zkousel jsem ji s 2 PC notasama a nerzbeh jsem ji ani s internima FW chipama a ni se znackovymi Express Card radici 2 znacek, oba TI chipy... Porad v tom obcas praskalo, kdyz se to trosku zatizilo. A rozhodne to nebylo latenci, neni to ma prvni karta. Proklep jsem ji dukladne, a zkousel ledazco, to mi ver...
Je to pakarna nevim proc zrusili Audiophile Firewire.. uplne idealni karta.
ja verim ze na MAC OSX, kde apple macbook ma svuj firewire integrovany .. tak to bude makat.. ale nechci to riskovat. Takze jeste zvazuju jestli nerisknout nejakou USB a nebo opravdu nezainvestovat do nejaky poradny karty jenze to uz je vsecko kolem 10K ten Konekt nebo od Native Instruments potažmo ta Firewire 410.
ja verim ze na MAC OSX, kde apple macbook ma svuj firewire integrovany .. tak to bude makat.. ale nechci to riskovat. Takze jeste zvazuju jestli nerisknout nejakou USB a nebo opravdu nezainvestovat do nejaky poradny karty jenze to uz je vsecko kolem 10K ten Konekt nebo od Native Instruments potažmo ta Firewire 410.
inak, u nas v muzikeri Audiophile FW mame, aj fyzicky:TOM-Thak píše:Je to pakarna nevim proc zrusili Audiophile Firewire.. uplne idealni karta.
http://www.muziker.sk/Default.aspx?M-Au ... _id;104091
si ju objednaj, poslu ti ju cez UPS (doprav zdarma)

mame predajnu aj v Prahe a tam to maju tiezTOM-Thak píše:Poshook: Jdu se na to hned podivat pokud poslete do CR tak pohoda. Jestli koukam dobre na kurz tak je to 4320CZK. Pokud je to cca takto a zaslete do CR tak to objednam a bylo by po starostech.
http://www.muziker.cz/Default.aspx?M-Au ... _id;104091
jasne, ale ja robim v Muzikeri, takze viem, co mame v obchodeTOM-Thak píše:Poshook: To ma napsano Audiotek, Raverecods, Muzikant.cz taky a hned mi volali nebo psali ze to stornujou a ze to uz neni v nabidce pritom na strankach maji napsano, ze to maji nekde i dokonce skladem.. takze webu moc neduveruju jak je videt moc aktualni to nebyva.