Elektron fanklub (digitakt, digitone, octatrack, analog 4, ..)
Re: Elektron fanklub (digitakt, digitone, octatrack, analog 4, ..)
Ještě Polyend chystá snad groovebox
https://www.reddit.com/r/synthesizers/c ... n_syntakt/
niektori ludia by mali mat zakazane mat cokolvek spolocne s hudbou, hoci maju peniaze na gear, toto je asi top shitpost ever
niektori ludia by mali mat zakazane mat cokolvek spolocne s hudbou, hoci maju peniaze na gear, toto je asi top shitpost ever
haha
tak si treba opravit chut, tuto Mr.Dataline spravil demo set ako najvacsi kral
tak si treba opravit chut, tuto Mr.Dataline spravil demo set ako najvacsi kral
Také doporučuji pěknou ukázku
-
divokymoriak
Tieto masinky su velmi zaujimave citim ze sa mi otvara nova silna hudobna buducnost a uz vidim presvitat cez moju produkcnu hmlu slnecne luce.
For demsky to video je top,ale ved kazdy musime zacat a myslim ze kazdemu znas ked sa dostane pod ruku tato masinka prvy krat tak to bude zniet nejak takto
For demsky to video je top,ale ved kazdy musime zacat a myslim ze kazdemu znas ked sa dostane pod ruku tato masinka prvy krat tak to bude zniet nejak takto
toto bol moj prvy pattern spraveny na Digitone asi den po tom co som ho kupil 
a ked som mesiac na to dokupil digitakt, po par dnoch toto:
a ked som mesiac na to dokupil digitakt, po par dnoch toto:
-
divokymoriak
Klobuk dole.Pekne ti to hra a ma to aj fajny fat sound.
Mne bude stacit len digitone a ipad myslim.Chem len vyskusat trochu iny pristup k produkcii pretoze moja predosla bohata vybava hardware korg synthov a superdrahy daw ma k vrcholu svetovych hitparad nepriblizili.
Mne bude stacit len digitone a ipad myslim.Chem len vyskusat trochu iny pristup k produkcii pretoze moja predosla bohata vybava hardware korg synthov a superdrahy daw ma k vrcholu svetovych hitparad nepriblizili.
Hlásím se do klubu Elektron a poptávám Analog Rytm za rozumnou cenu, pokud by ho třeba někdo chtěl vyměnit za II, stačí mi verze 1 ale v bezvadném stavu, dík.
Měl jsem už Elektron Analog Four Keyboard verzi, Digitone Keys, Cycles, Samples, ale chyběl mi u nich Song mode a user kity s uložením do paměti, on-the-fly ruční řazení patternů do songu je málo... A jako synťák na live hrané leady mi teda hraje líp Moog 37 i DSI Mopho, než co šlo dostat z A4 nebo Digitone, tak jsem všechny Elektrony prodal, ale Analog Rytm chci
Měl jsem už Elektron Analog Four Keyboard verzi, Digitone Keys, Cycles, Samples, ale chyběl mi u nich Song mode a user kity s uložením do paměti, on-the-fly ruční řazení patternů do songu je málo... A jako synťák na live hrané leady mi teda hraje líp Moog 37 i DSI Mopho, než co šlo dostat z A4 nebo Digitone, tak jsem všechny Elektrony prodal, ale Analog Rytm chci
Tak už Analog Rytm nepoptávám, koupil jsem si AR II a po XXté se biju do hlavy, proč jsem si ho nekoupil hned když vyšel už AR verze I a místo toho ztratil desítky tisíc Kč a roky času zbytečným zkoušením všech jeho levnějších variant (Elektrony Digitone a A4 keys, Cycles, Samples a kupy grooveboxů Akai, Arturia, Korg, Roland, MPC, NI Maschine...)
Jo, tohle "hraje" když se použije pure analog kit, případně nějaký zvuk ještě vyšperkovaný vrstvou samplu a pak oboje prohnaný VCF a FX. No a user interface a možnosti pohoda jako u Analog Four, režim Song včetně automatický změny kitu (zvuků), tempa a FX nastavení dle nastavení patternů v songu, ehm asi fakt nejlepší hračka na světě na rytmy a doprovody pro live jamování.
Zatím jsem si udělal jen jeden kit z analog VCO - základní vintage charakter drums, neutrální bass zvuk (nahrávaný z ext midi klávesnice) a pár VCO+sample zvuků, do toho se jamuje na vintage a analogový synty samo, ty zvuky z AR II jsou výrazný a posazený stejně vpředu jako ty nejjedovatější leady z Mooga
Jo, tohle "hraje" když se použije pure analog kit, případně nějaký zvuk ještě vyšperkovaný vrstvou samplu a pak oboje prohnaný VCF a FX. No a user interface a možnosti pohoda jako u Analog Four, režim Song včetně automatický změny kitu (zvuků), tempa a FX nastavení dle nastavení patternů v songu, ehm asi fakt nejlepší hračka na světě na rytmy a doprovody pro live jamování.
Zatím jsem si udělal jen jeden kit z analog VCO - základní vintage charakter drums, neutrální bass zvuk (nahrávaný z ext midi klávesnice) a pár VCO+sample zvuků, do toho se jamuje na vintage a analogový synty samo, ty zvuky z AR II jsou výrazný a posazený stejně vpředu jako ty nejjedovatější leady z Mooga
Farky : Ty si ozajstny kral zvukovkych ukazok !!! MEGA !!!
Fantazia, presne to ukazuje moznosti Analog Rhythm ....
A teraz seriozne, keby si chcel naozaj niekto spravit predstavu ako to hra:
A teraz seriozne, keby si chcel naozaj niekto spravit predstavu ako to hra:
To se omlouvám, ta moje krátká mp3 rozhodně neměla být ukázkou co všechno AR II umí, ale pouze jak jsem u příspěvku uvedl, ukázkou toho, jak analogový zvuk z AR II je posazen čitelně a výrazně vpředu, jedná se o přímý náběr z výstupu do mp3 recorderu, bez úprav a masteringu, s tím by to pochopitelně mohlo znít ještě líp. Nicméně měl jsem kupu dalších Elektron s FM syntézou i samply a i drahé Akai MPC nebo Maschine+ a tak výrazný a vpředu posazený a čitelný celkový zvuk neměly ať jsem se snažil sebevíc. Je to cca jako srovnávat Moog SUB37 a jeho imitace na třeba Korgu Opsix nebo Rolandu se Zencore engine