Nevim ja jsem hluchej. nejsem zvukar !Poshook píše:je pocut rozdiel oproti Delte66?
EMU 1212m Users Section
Vaši rozepři, jestli je tohle fórum k něčemu nebo ne, jsem přesunul na http://ezone.techno.cz/viewtopic.php?t=2136
Zde se můžete přít dle libosti nebo do konce pracovní doby
Zde se můžete přít dle libosti nebo do konce pracovní doby

1212m rulez!
Dlouho sem váhal než sem si kouipil novou zvukovku. Užsem držel v ruce Audiophille 192, ale pak sem se dozvěděl o 1212m. Prodejce mi slíbil vrátit peníze za Audiophile a tak sem si ji opatrně nainstaloval a poslechlna monitorech (KRK Rokit RP8) a uchoval dojmy. Před pár dny mi kámoš ze státu dovezl Pštrosa 1212m za 199$, nainstaloval sem (bez jedinýho problému) a poslechl. Pak sem si šel dát panáka, protože to bylo nejlepší rozhodnutí, co mě potkalo
Když sem koupil monitory, byl sem v pasti z detailnosti a imagingu, teď mám pocit že zvuk slyším nejen před sebou a zboků, ale i ze zadu, rovnej plnej max. detailní a naprosto reálnej.
PatchMIX je mocná utilita, dá se říct že kromě externí fyzické konektivity je eště lepší než hw mixák z důvodu toho, že se tu dá naroutovat všechno kamkoli odkudkoli (stejně jak v protoolsech). DSP efekty sou jinačí než klasický VST, není to sice hw ale je poznat (aspoň na monitorech a mejch uších;) ) že jsou akcelerovaný a navíc některý jako VocalMorpher,Kompresor, Level amp atd. sou prostě jednoznačně lepší, a to nejen kvůli jejich nastavitelnosti a nebo interfaceu;) zvuk jakej produkujou je srovnatelnej s Plug-inama od Bombfactory do PT;) až na Fairchild,ten je vyjímka;))
Jinak zatím se usilovně seznamuju, nemám žádnej zásadní problém. Jen jeden, když hraju C-S, tak po několika přepnnutích do Windows a zase zpátky, se zvuk rozkládá jako když nastavíte u SOundblasteru velikost bufferu na 512, ale to na práci se zvukem nemám vliv;) a zvláš? když mám komp takovou mrdku (už ne nadlouho;) )
Kdybych měl zhrnout,ten kdo váhá a? váhat přestane, není jiná volba;)
Peez

Když sem koupil monitory, byl sem v pasti z detailnosti a imagingu, teď mám pocit že zvuk slyším nejen před sebou a zboků, ale i ze zadu, rovnej plnej max. detailní a naprosto reálnej.
PatchMIX je mocná utilita, dá se říct že kromě externí fyzické konektivity je eště lepší než hw mixák z důvodu toho, že se tu dá naroutovat všechno kamkoli odkudkoli (stejně jak v protoolsech). DSP efekty sou jinačí než klasický VST, není to sice hw ale je poznat (aspoň na monitorech a mejch uších;) ) že jsou akcelerovaný a navíc některý jako VocalMorpher,Kompresor, Level amp atd. sou prostě jednoznačně lepší, a to nejen kvůli jejich nastavitelnosti a nebo interfaceu;) zvuk jakej produkujou je srovnatelnej s Plug-inama od Bombfactory do PT;) až na Fairchild,ten je vyjímka;))
Jinak zatím se usilovně seznamuju, nemám žádnej zásadní problém. Jen jeden, když hraju C-S, tak po několika přepnnutích do Windows a zase zpátky, se zvuk rozkládá jako když nastavíte u SOundblasteru velikost bufferu na 512, ale to na práci se zvukem nemám vliv;) a zvláš? když mám komp takovou mrdku (už ne nadlouho;) )
Kdybych měl zhrnout,ten kdo váhá a? váhat přestane, není jiná volba;)
Peez
mas tu recenziu v elektronickej forme? alebo kupujes casak? vedel by si mi ju oskenovat? zrovinka tu jeden manik zvazuje kartu s inhouse sampler sw a emulator x je jeden z kandidatov, dost by mi to helflo... thanxeGen píše:Vsem zajemncum o Proteus X a Emulator X doporucuji test v poslednich KEYBOARDS.DE ... pro mne definitivne odrazujici zalezitost ...
Nove ovladace 1.82. Oprava docela zasadnich chyb (proto tak rychle po 1.81):
Driver Package V1.82 contains the following feature enhancements and fixes:
Driver Version# 5.12.1.1104
Feature Enhancements:
Improved audio quality of ASIO driver record and playback when used at low latencies.
Fixes:
Fixed bug where Local Control Off (CC 122 OFF) MIDI message was sent to the MIDI port when a MIDI application terminates.
Includes changes from V1.81 Release
Firmware Version# 3.4 (For E-MU 1212M, 1820, 1820M, Emulator® X)
Includes changes from V1.02 Release
Firmware Version# 4.2 (For E-MU 1616, 1616M)
Fixes:
Driver Revision History
Changes from V1.81 Release:
Installer now fully installs Digital Audio System drivers on any machine that meets minimum hardware requirements, including those that do not have previous Digital Audio System software installed.
Added 88.2 kHz and 176.4 kHz support to products using E-MU 0404, 1212M, 1820 and 1820M PCI hardware. (NOTE: Also requires PatchMix DSP V1.81 or later)
Added support for up to 8 channels of audio playback through the E-DSP Wave device. This allows the digital audio system to play certain types of multi-channel content (WAVE_FORMAT_EXTENSIBLE format) (NOTE: Also requires PatchMix DSP V1.81 or later)
Changed buffer latency selection choices in the ASIO Control Panel to offer more granularity at lower latencies
Fixed bug where hardware latency values displayed in certain ASIO applications (such as Cubase SX 3 and Nuendo) were not accurate.
Fixed bug where Audio Dock would sometimes not power up properly on a system boot.
Driver Package V1.82 contains the following feature enhancements and fixes:
Driver Version# 5.12.1.1104
Feature Enhancements:
Improved audio quality of ASIO driver record and playback when used at low latencies.
Fixes:
Fixed bug where Local Control Off (CC 122 OFF) MIDI message was sent to the MIDI port when a MIDI application terminates.
Firmware Version# 3.4 (For E-MU 1212M, 1820, 1820M, Emulator® X)
Includes changes from V1.02 Release
Firmware Version# 4.2 (For E-MU 1616, 1616M)
Fixes:
Driver Revision History
Changes from V1.81 Release:
Installer now fully installs Digital Audio System drivers on any machine that meets minimum hardware requirements, including those that do not have previous Digital Audio System software installed.
Added 88.2 kHz and 176.4 kHz support to products using E-MU 0404, 1212M, 1820 and 1820M PCI hardware. (NOTE: Also requires PatchMix DSP V1.81 or later)
Added support for up to 8 channels of audio playback through the E-DSP Wave device. This allows the digital audio system to play certain types of multi-channel content (WAVE_FORMAT_EXTENSIBLE format) (NOTE: Also requires PatchMix DSP V1.81 or later)
Changed buffer latency selection choices in the ASIO Control Panel to offer more granularity at lower latencies
Fixed bug where hardware latency values displayed in certain ASIO applications (such as Cubase SX 3 and Nuendo) were not accurate.
Fixed bug where Audio Dock would sometimes not power up properly on a system boot.
Super, zkusim ty nový drivery.....mam 0404 a docela velký problémy s latencí a zvukem vůbec( jednou mi to jede bezvadně, podruhý zas ne, mění se to jak počasí), dost častý lupání, s použití eDSP je to eště horší, skoro nepoužitelné, nechápu to, jestli se to nezmění ani po updateu driverů, du jí vrátit....help
TOMASC) ... a jak to dopadlo u tebe ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz
hele, nic moc, jelikož se chová pořád tak nějak zvláštně, pořád se mi jí nedaří vyladit....prostě nevim, už mě to fakt s*** . Nevim jestli jste někdo používal ty EMU VST trochu víc, ale mě , jakmile je tam nasázim, prostě začne se hrozně prasit zvuk, tak změnim latenci, chvíli hraje v pohodě, bez lupanců, a pak, když zas s něčim trochu hnu, tak se to zase zes***....a takhle je to furt dokola....bez použití těch emu efektů je její běh celkem ok, ale stejně to neni stabilní....