EMU 1212m Users Section

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 03 čer 2007 21:33

safa: hele kdyz by to vyslo tak ve stredu bych se klidne stavil na pokec, ale makam do 17ti hod. Takzee bych tam dorazil tak kolem 17:45. Ale jeste bych to tam testl, abych si mohl bejt stopro jistej.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 04 čer 2007 17:59

mmno normalne jsem ti do 17h ... jen v pondeli do 18.30 . NIcmene uvidime, kdyz budu mit moznost tak tu na tebe pripadne pockam.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 04 čer 2007 21:26

safa: heled taak on si to ten typ vezme do reklamace - teda pokud to nejak potrva a vyjde to casove tak bych to zanesl a kdyztak bychom to asi nechali plavat - ozvu se. Kazdopadne zatim diky za pomoc vsem.

baster
Příspěvky: 13
Registrován: 26 úno 2006 09:57

E-MU Windows Vista

Příspěvek od baster » 08 čer 2007 16:43

nové ovladače E-MU Windows Vista ,, Beta" : http://www.emu.com/support/vista.asp

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 08 čer 2007 22:11

baster: thx! čekám na to dlouho...

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 10 čer 2007 17:17

Je tu nějaký majitel plnotučné 1820(m) nebo alespoň 1616(m), který by mi přesně zjistil, kolik je možná nahrávat naráz vstupů na 96kHz a 192kHz?

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 21 čer 2007 21:37

Mám takový malý dotaz.

Koukal jsem nedávno na krabici od mojí 1212m v2 a je tam kromě jiného napsáno 12in 12outs - nevíte někdo, co je tím přesně myšleno? Můžete mi to někdo vysvětlit prosím?

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 čer 2007 21:39

pocitej se mnou: 8x na ADAT + 2x analog + 2x na SPDIF = ???
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 21 čer 2007 21:46

safa: Díky. ADAT znám akorát ze specifikací, Alesis Digital Audio Tape nebo tak podobně. Ale konkrétně jsem s tím nikdy nepracoval, nepotřeboval jsem. Mohl bys mě prosím osvětlit, jakým způsobem tam přes ten ADAT naprat 8 mono in nebo out? Asi bych na analogové vstupy potřeboval nějakou externí ADAT kartu. Jakou ADAT kartu k 1212m, co nejlevnější ale kvalitní?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 čer 2007 22:09

nathanael : ano .. jedna z najlacnejsich je behringer ADA8000

radsej by som ale siel do presonus Digimax (napriklad FS) ..

Obrázek

http://www.presonus.com/digimax_fs.html

ceny najdes na mediatech.cz

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 21 čer 2007 22:26

Pytkin: díky, ten presonus vypadá pěkně...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 čer 2007 20:30

Mmno bez ohledu na to do ceho by radsi sel Pytkin, ADAT je v podstate 4x SPDIF na optice se stejnym clockem. Za ta leta co ubely od toho kdy ho v ALESISu vymysleli (mmno spis bych rekl definovali a pouzili) se docela ujalo a dnes se o nem pravem mluvi jako o standardu.

Jinak pokud to nepotrebujes externe tak mas pravdu (vlastne Pytkin ma pravdu) ze EMU 1212M a ADA8000 je cenove i kvalitativne velice prijatelne reseni.

ceny najdes na audiopro.cz

PS: Mildo ? Ty nic ? ;-DDD
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 25 čer 2007 21:11

U toho presonusu (a podobných převodníků jiných firem) je trochu "problém", že za skoro stejnou cenu je totéž ve formě kompletní firewire zvukovky.

Já to zatím u sebe vidím taky na ADA8000 (až se konečně kamarád rozhoupe a přesune ke mě bicí, jak už pár měsíců vyhrožuje). BTW, Safo, nepřipravuje Uli nějakého nástupce?

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 čer 2007 21:54

Ctirad píše:BTW, Safo, nepřipravuje Uli nějakého nástupce?
... mmno ADA8000 je stale docela best-seller takze Uli nema duvod. Ostatne ono toho na tyhle masince moc zlepsit uz asi nejde, kdyz neuspeli tunneri jako je Bodyia a Tudy, leda snad premalovat logo na Presonus ;-) .
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 čer 2007 21:58

Ctirad : ale on FW zvukovku nepotrebuje .. potrebuje ADAT <-> analog prevodnik :)

Odpovědět