EMU 1212m Users Section
já s ní jsem spokojený velmi, ale chci jí prodat, protože potřebuji externí zvukovku se zesíkem na mikrofon...chcete jí někdo?
jinak aktuálně používám asi rok staré drivery a šlapou krásně, tak ani nevím, jestli jsou nějaké nové, ale měly by už být ty oficiální pro Vistu, což mě už ale nezajímá, jedu na XP...
jinak aktuálně používám asi rok staré drivery a šlapou krásně, tak ani nevím, jestli jsou nějaké nové, ale měly by už být ty oficiální pro Vistu, což mě už ale nezajímá, jedu na XP...
Vytizeni nekde kolem 40% v abletonu. Nevim, lehce jsem zvedl latenci a je to lepsi, takze ted to bezi bez problemu a delam to uz jen 24/96. Obcas sice musim freezovat, ale zatim zadny problemy...Pytkin píše:BS : no ved napis ake si mal vytazenie komputru .. pri 96k vsetko zerie 2x tolko ako pri 48k ..
fova: stolního PC jsem se nezbavil, mám i noťas - k němu chci nejméně EMU 0202...no, zatím nejsou peníze, takže jsem to chtěl řešit prodejem 1212m, jenže prodejní cena není výhodná (nikdo to za 3400 na midi.cz nechce), vyšlo by mi akorát na koupi 0202, která má určitě horší převodníky a nejspíš nebude dosahovat tak pěkně nízkách latencí...
tu USB zvukovku chci k notebooku a to, že tam bude zesík na mikrofon, beru jako bonus...stejně zatím nemám na mikrofon, ani na nic jiného, nakupuju ty audio věci hodně pozvolna - chudý student
asi to spíš udělám tak, že si 1212m nechám (protože jí mám rád, je skvělá) a prostě si ušetřím alespoň na 0202...
tu USB zvukovku chci k notebooku a to, že tam bude zesík na mikrofon, beru jako bonus...stejně zatím nemám na mikrofon, ani na nic jiného, nakupuju ty audio věci hodně pozvolna - chudý student

asi to spíš udělám tak, že si 1212m nechám (protože jí mám rád, je skvělá) a prostě si ušetřím alespoň na 0202...