EMU 1212m Users Section

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Alex123

EMU 1212m Users Section

Příspěvek od Alex123 »

No já jsem nedavno koupil EMU1820M a co se týče zvuku supr posílám to po optice do repro LOGITECH Z 5500 nádherný přirozený zvuk .
Akorát jsem jí musel 2x instalovat protože to chce při instalaci dlouho čekat cca 10min! a pak je vše ok.
Jinak v AUDIOPRO mají tuto kartu nainstalovanou a je možno si jí tam "ošahat". :shock:

Jerry Forester

Příspěvek od Jerry Forester »

Taková karta si snad zaslouží jiný repráky.

Alex123

EMU 1212m Users Section

Příspěvek od Alex123 »

To si je asi ještě neslyšel v reálu než jsem je koupil tak jsem jich poslouchal docela dost tyhle jsou jediný co přenesou i nízké frekvence aniž by k ním přidávaly "syntetické zvuky"

dysmusax

Příspěvek od dysmusax »

Hlásím se jako hrdý majitel 1212M :-). Zatím jen prozkoumávám patchmix a koukám co a jak. Zvláštní je, že jsem musel znovu zvukově nastavit bedny Truth 2031A, aby hrály obě stejně (s ESI Juli@ to bylo stejně tak). Jak to tak po pár hodinách pozoruju, tak se mi hodně líbí možnosti nastavení latence, vysoký výkon a hlavně funkce antipop, která naprosto maže lupnutí v bednách při vypnutí (restartu) PC. S ESI Juli@ to byla dycky pěkná šlupka, pokaždý jsem musel dávat volume na mixu na 0, teď se neozve ani sebemenší lupnutí. Super je taky ten bundle sofware - Cubase LE mi bohatě stačí a T-Racks, Sonar a WaveLab se taky hoděj :-).
https://www.youtube.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life

Jerry Forester

Příspěvek od Jerry Forester »

Až budeš mít další poznatky,tak napiš.Kupuju to taky.Kde jsi to koupil ty.

dysmusax

Příspěvek od dysmusax »

Koupil jsem to u AudioTek.cz, ale jen díky tomu, že jsou nejlevnější. Čekal jsem na to měsíc, když jsem se nasral, tak to najednou přišlo za 3 dny... A jako perličku mi to ještě vyfakturovali za 15 litrů :D. Kdyby neměli dobrý ceny, tak u nich nikdy nic nekoupím.
https://www.youtube.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life

KILLA

Příspěvek od KILLA »

Už 2x během tydne mi spadla, po přeinstalaci neviděla mother kartu, až na potřetí se chytla...snad to ted vydrží, ale je to nepříjemný pocit nejistoty, kdy se nový komp / AMD Dual Core / zase položí. Mám ještě RME Hammerfall 9652 na starem 2GB AMD a za 6 let tam nebyl prolem....tak nevim....

baster

Příspěvek od baster »

Já měl problém už při instalaci no to se ale po dvou dnech nějak vyřešilo.
Páč nejsem odborník a ani angličtina není můj obor,měl bych pár otázek týkající se téro karty. 1- Jak nastavim abych mohl nahrávat např. internetové rádio(nahrávat to co slišim).2-Jak používat efekty karty v Fruity(při užití efektu karty v FL. mixeru se ozívá pouze praskání ) 3-Jdou použít Sound fonty v Sonaru ve spojení s touto kartou? 4- Mam v Sonaru nahranou skladbu Midi ve více tracích , na jeden track použiji VST. třeba Battery ,bicí potom jedou s posunem o proti ostatním trackům,jde s tím něco dělat ? Moc děkuji za odpovědi , nerad bych EMU 1212 dal psíkovi na hraní ,má naprosto špičkovej zvuk.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

toje to s tim zvukem u tehle zfukovky fakt take vazne???!?
sem trochu skepticky...

delay

Příspěvek od delay »

Nevíte, jestli bude (a kdy) ta FireWire verze 1212M????

delay

Příspěvek od delay »

Měl někdo problém s brumem z PCI sběrnice???

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

nee ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

dubaq

Příspěvek od dubaq »

Zdar, rozmyslam o kupe tejto karty E-MU 1212m (ak ju este vobec niekde zozeniem). Hram na gitare, a potreboval by som to mat na tom napojene. Cital som, ze tie vstupy maju nejaky "preamp", bude to stacit? Alebo budem potrebovat zvlast gitarovy preamp? A tie dsp efekty, pojde mi to "real-time" na gitare?

Martin

Příspěvek od Martin »

urcite budes potrebovat neco zvlast nejakej kytarovej di-box bude nezbytny !!! ( je to otazka 1-2 tisice dle kvality a rozhodne se ve zvuku vyplati)
nebo VTB-1 a ziskas slusnej lampovej mic. preamp a di-box(instrument vstup) za 3 tisice soucasne.

jinak ted spadly ceny E-MU 1212M a dalsich 1820M - nyni koupis novou 1212M za 4.300 u thomann!
snad ta sleva dorazi casem i na vychod

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dubaq : EMU dovaza sofos (www.sofos.sk)

Odpovědět