Emulator - Tablet DJ

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
jackies

Emulator - Tablet DJ

Příspěvek od jackies »

Nahazuji pro zajímavost

Emulator - Tablet DJ

biscuit

Re: Emulator - Tablet DJ

Příspěvek od biscuit »

vizualne hezky, ale praktickej prinos dle myho pohledu 0. touchscreen proste nikdy neda tu kontrolu jako savle nebo knob. tim netvrdim, ze to musi tak mit vsichni..

wire

Příspěvek od wire »

biscuit píše:vizualne hezky, ale praktickej prinos dle myho pohledu 0. touchscreen proste nikdy neda tu kontrolu jako savle nebo knob. tim netvrdim, ze to musi tak mit vsichni..
jako Dj urcite souhlasim, ale nadruhou stranu, mit toto, aspon trochu slusnej management a promo a hrat rekneme progressive house, tak se muzes mozna dostat daleko:) verim tomu, ze spousta lidi by takovyho dje chtela videt:)

KUMA

Příspěvek od KUMA »

Vypadá to moc hezky. Ještě tak mít takový "monitor", respektive vícedotykový panel. Jsou ale drahé, nebo akorát v tabletech. S opravdickými mixpulty bych to příliš nesrovnával, tohle je jiné, dotykové a jsem jen rád, že se objevuje více a více softwarů na téhle bázi. Ještě před pár lety ani nebyly téměř žádné seriózní audio aplikace pro touchscreen a vida, jak se to teď rozrůstá, fandím těmto podnikům, proč zatracovat.

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit píše:vizualne hezky, ale praktickej prinos dle myho pohledu 0. touchscreen proste nikdy neda tu kontrolu jako savle nebo knob. tim netvrdim, ze to musi tak mit vsichni..
tak ja sa celkom tesim az si kupim iPad a nahodim na neho touchOsc ako kontroler trakrora :) to moze byt parada notebook pichnut do mixu a s iPadom behat hocikde po parkete a mixovat :)) ludia by z toho boli asi na prasky :))))

ale zrovna hentoto velke neni to nahodou fake ?? mne sa to moc nezda, jednak takyto touchscreen farebny ako uplne priehladne sklo, takyto velky... a potom obcas mam pocit ze tie fadery nie su uplne 100% v synchrone s pohybmi ruk:) aby to nahodou nebolo cele len zohrate :)

kazdopadne na ipad kontroler k traktoru sa moc tesim:)

KUMA

Příspěvek od KUMA »

dendy píše:ale zrovna hentoto velke neni to nahodou fake ?? mne sa to moc nezda, jednak takyto touchscreen farebny ako uplne priehladne sklo, takyto velky...)
Jde o projekční touchscreen a úplně obyčejné sklo to není. Je vidět vrstva, která zachytává ty paprsky a pravděpodobně má v sobě i resistivní technologii. Nevidím na tom nic zázračného, ale celkem by mě zajímalo, kolik to stojí.

BS

Příspěvek od BS »

priste by u toho mohl jeste zonglovat nohama a pak uz chybi jenom trenky na hlave.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

BS píše:priste by u toho mohl jeste zonglovat nohama a pak uz chybi jenom trenky na hlave.
+1 taky hlasuju, aby lidi spis na party pouzivali usi, nez oci (ocima koukejte na projekci, praci osvetlovacu nebo na rostenky)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

jako kontroler se mi to nezdá jako špatnej nápad. nikdo nikoho nenuti to pouzivat...
Obrázek
live free or die!

Odpovědět