Event ASP8
ak mas moznost ich dat na stojany dalej od stien a sediet od nich aspon 1.5m tak vobec nie. velke bedne len nesmu byt v kute na kopke knih, ako byva casto zvykom. alebo ich zapasovat do steny, to je druhy variant. no a izba nesmie mat 4m2, samozrejmevasek píše:ASP8 trochu znám a cena mě opravdu překvapila. Myslím, že to je super poměr cena/výkon.
Myslíte, že do bedroom studia je to moc velká bedna?
Ono hlavně zkratka "hifi" je už několik let, možná desetiletí, naprosto prázdný a nic nedefinující pojem. Původně to byla specifikace, která udávala zejména frekvenční charakteristiku, odstup od rušivých napětí a kolísání otáček (byla to doba gramofonů a magnetofonů). Pokud se dané zařízení do této specifikace vešlo, tak mohlo nosit označní "hifi". Dokonce proběhly i nějaké soudní spory s výrobci, co toto označení používali aniž by jejich výrobek normu splňoval.kexik píše:truthy podla mna hifi su... teda, ono vsetko hra rovno, ked tomu nameras frekvencnu charakteristiku, aj slusne hifi bedne. a spusta hifi bedni hra zasa monitorovo, hlavne anglickeho a francuzskeho povodu
O několik let později už si to začal každý psát všude, včetně plastových jezevčíků. Od té doby je to jenom prázdé slovo a koneckonců na dnešní poměry je ta norma stejně strašlivě měkká a vešlo by se do ní ledacos. Nicméně nějak mi uniká smyl toho, proč se tady zažilo označení hifi jako synonymum slova "špatně". To přece nemá žádnou logiku.
ASP8 máme ve studiu a je to dobrá bedna. Oproti TR8 hraje výrazně líp.
Doma mám Revealy a to co slyším na ASP8 hlavně v basech, subbasech tak na Revealech vůbec není ( no a proto ty průšvihy s přebasovanýma mixama...). Člověk si může být u ASP8 jistý tím co slyší. Samozřejmě jsou dražší a lepší bendy, ale za tu cenu bomba!
Doma mám Revealy a to co slyším na ASP8 hlavně v basech, subbasech tak na Revealech vůbec není ( no a proto ty průšvihy s přebasovanýma mixama...). Člověk si může být u ASP8 jistý tím co slyší. Samozřejmě jsou dražší a lepší bendy, ale za tu cenu bomba!
- jsem.devka
Co jsem tak o ASP8 cetl, tak je to takovy hybrid na pomezi nearfield a midfield monitoru. Tm padem musi byt dal od steny a asi 1,5m od posluchace, jinak neni poslech idealni.
Lide je casto stavi do stejne zvukove kategorie jako Adam A7, kde Eventy hraji nize a vice slusneji nez Adamy se zvyrazenymi stredovyskami.
Opet je to osobnich preferencich, co se komu libi.
Lide je casto stavi do stejne zvukove kategorie jako Adam A7, kde Eventy hraji nize a vice slusneji nez Adamy se zvyrazenymi stredovyskami.
Opet je to osobnich preferencich, co se komu libi.