Exodus Valkyrie

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět

dendy

Re: Exodus Valkyrie

Příspěvek od dendy »

no ten dizajn nemuseli az tak brutalne oslahnut :) este aj farbu lediek dali rovnaku

Obrázek

hra to ale pokokot fantasticky.. fakt masaker, uletel mi dekel z tych ukazok ..

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

Hm, keby som nevidel obraz, kľudne by som si myslel že prepína presety na wavestatione...

dendy

Příspěvek od dendy »

ono to znie ako viac veci nie len ako wavestation, preto ma tento synth zaujal .. nieco znie ozaj ako ws.. ine veci ako cisty virus ti (tie supersaw) .. ta basa 4:39 znie hodne analogovo .. obcas to ma charakter ako nord leady .. preto mi to pride ako extremne zaujimavy a silny synth .. pre mna najzaujimavejsi synth za poslednych par rokov ..

toto ma napriklad hodne opalilo:

Polyphony: Guaranteed contention-free 128 voice channels. A Dual Mode or Dual Filter Patch uses two voice channels per note played. Up to 32 notes (single or dual) per multitimbral part.
Multi-timbrality: 8 independent Parts each with dedicated 9 module multi effects with dedicated audio stream via USB. Each Part can be mixed to one of the four analogue stereo line outputs.

lavender

Příspěvek od lavender »

mne sa pacia tie pady. inak tie dxka mi nic nehovoria, celkovo je to taky prilis digital.

dendy

Příspěvek od dendy »

> celkovo je to taky prilis digital.

ale ako brutalny kombajn doplnok k nejakemu tucnemu analogu je to popici nie ? :-)

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jj - jasne , že ty zvuky sou dobře použitelný. Ale stejně jako zvuky z aktuálních top synth pluginů.. můj názor.

bassline

Příspěvek od bassline »

Tie zvuky v tom videu zneju nejak samohrajkovo...a cele ako keby to bolo pod dekou take nejasne zvuky. Znie mi to ako lacny rompler, nie ako synth.

Odpovědět