Zdravim,
Mam problem s vypadavajim 4-pinovym konektorem firewire i na notebooku. Ten konektor je dost maly a staci jenom minimalni pohyb a vypadne, doma to neni tak velky problem, ale stalo se mne to i nazivo v klubu a byla to pekna slupka do repraku.
Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?
Dik moc
Erik
firewire 4 pin
-
- Profesionál
Re: firewire 4 pin
Jo mám s tim četný zkušenosti. Strčil jsem do toho konektoru omylem půllitrovym hrnkem čaje a od tý doby nefunguje.
Koupil jsem expresscard s normálníma 1394 portama a nazdar bazar. Bez problémů na tom visí fw disk a 18 i/o zvukovka.

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Liquid sound: Jakou jsi koupil express card? S jakym chipsetem? Snazim se sehnat neco s Texas Instruments, ale nikde jsem nenasel. Ja mam teda TI FW primo na desce notebooku, ale az se mi to vyvikla, tak to budu muset taky resit. Dik.
-
- Profesionál
Přiznám se, že jsem nikdy Texas Instuments chipset na fw neřešil a vždycky mi všechno v poho frčelo. Kdom jednoho případu a ten byl zrovna Texas Instruments.
Ale jinak mámnějakou DeLock Express card 34 a fachčí bez problémů. Jsou na ní 2x FW400 a jeden USB2.

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
Nam uz sa podarilo odpalit aj 6pin vo Fireface 800 ..