Firewire kabely
Firewire kabely
Poté co mi někdo přibral na nějaké párty firewire kabel, jsem si koupil nejlevnejsi co se da, stal me asi 70 kacek, je tenký a černý. Videl jsem ale i kabely za 250,- i vice, jediny rozdil byl ve vzhledu - ty drahsi byly tlustsi a pruhledne se stribrnym vypletem. (takovy jsem mel puvodne)
Je mozne, ze ty levne kabely jsou vice nachylnejsi napr. na vlny z mobilu, elektromagneticke zareni, ruzne jine vlneni apod. ?
K teto myslence me vedlo to, ze na dalsi party mi najednou zvukovka znicehonic vypadla... stavalo se mi to doma, jenom kdyz sem si blizko zvukovky nechal mobil, ale tedka byl hodne daleko... mam podezreni, ze za to muze ten kabel, neutahl to, je to mozne?
Je mozne, ze ty levne kabely jsou vice nachylnejsi napr. na vlny z mobilu, elektromagneticke zareni, ruzne jine vlneni apod. ?
K teto myslence me vedlo to, ze na dalsi party mi najednou zvukovka znicehonic vypadla... stavalo se mi to doma, jenom kdyz sem si blizko zvukovky nechal mobil, ale tedka byl hodne daleko... mam podezreni, ze za to muze ten kabel, neutahl to, je to mozne?
horsie, levne fw kabely vobec nefunguju. moj kus za 5 eur siel do smeti, vypadavala kamera. teraz pouzivam 3m hamu za 15eur a uz to celkom frci. nesetri na tom. ako vyzera dizajn je jedna vec, ale to nie je moc podstatne. kup si proste znackovy kabel za viac penazi a malo by to byt ok. aspon ja som to zobral takto
viz skazka v topicu vedla, cme usb zvukovka spadne, ked sa zapne fantom. zahada zahadna. vysvetlenie: kakackovy kabel. ALE, moj usb kabel z historky vyssie (ten zly!!!) bol tlsty, priehladny, s tucnym tienenim a dvoma feritmi a aj TAK bol na hovno. a mam tu dve tenke usb buzirky ktore funguju jak vino. takze v hrubke, ohybnosti a podobnych volatilnych parametroch to nie celkom bude. a teraz babo rad.
Fractal: pokud potrebujes opravdu to nejlepsi, tak s naprosto klidnym svedomim doporucuju kabely Unibrain. Ja bohuzel kvuli prostorovemu usporadani potrebuju od mixu k PC 10metrovy kabel (!!!). 10 m jasne prekracuje specifikaci FW, ale ten Unibrain to zvlada naprosto v pohode - nikdy by me nenapadlo, ze dam tolik penez za jeden kabel, ale ani po 2 letech toho naprosto nelituju.
Re: Firewire kabely
Z vlastnej skusenosti potvrdzujem, ze je to loteria. Pri inych kablikoch [pise kablikovy kral] sa mi stalo, ze ani vysoka cena nie je zarukou.
Mimochodom.. zo zvukovky mi ide 6pin, do laptopu 4pin firewire. TO JE ZLE?
Uz som oznamil svojej priatelke, ze potrebujem novy kablik.
Mozno sa to tu uz riesilo, ale nenasiel som to.
Mimochodom.. zo zvukovky mi ide 6pin, do laptopu 4pin firewire. TO JE ZLE?
Uz som oznamil svojej priatelke, ze potrebujem novy kablik.
Mozno sa to tu uz riesilo, ale nenasiel som to.