gyraf g14 zevnitr
gyraf g14 zevnitr
Dneska sem se v tom rejpal a tak sem udelal nejaky fotky. Treba to tady nekomu neco rekne
. Je to serial # 005 ze serie, ktera nasledovala hned po prototypu. Novejsi kousky jsou prej hezcejc prodratovany.

Re: gyraf g14 zevnitr
Este zmenseniny.
Pekna dratovna
Nechcete se nekdo, kdo mate tohle EQ, o nom trochu rozepsat?

Co bys chtel vedet?
Jak se ti s tim pracuje, nejake reference, vyhody, nevyhody, zkratka cokoliv o co by ses chtel verejne podelit.
Je moc dobrý 

No je to pasivni EQ s lampovym zesilovacem. Jestli mas UAD a v nem Pultec plugin, tak z nej trochu pochytis, jak se ten EQ chova. Muzes pridat pomerne hodne a nikdy to neni uplne osklivy, clovek se musi obcas trochu krotit
. Pak to ma dalsi vlastnost tehle paralelnich eq, ze kdyz boostujes dvema pasmama na podobnejch frekvencich, tak to neni o moc jinci nez kdyz boostujes jenom jednim tim pasmem.
Ma to pomerne siroky Q i pri nastaveni na uzky, takze je to hlavne na takovy to velky tvarovani veci, ale s rozumnou moznosti pripadne zacilit lehce na uzsi pasmo. Nema moc smysl rikat, na jaky pasma se spis hodi, protoze me se libi od basu po vejsky vsude
. I kdyz nejvic asi s nim pridavam vejsky. Ale to je tim, ze vetsina veci snese rozsvitit a malokdy chodej vylozene bezbasy veci.
Ten zesilovac se da ruzne nabudit a tak muzes mit cistejsi nebo spinavejsi/drsnejsi zvuk.
Pride mi, ze je to vec, ktera spis promiji nez ze by delala "co tam mas, to si vyzer". Rozsiruje to stereo prijemne, ale obcas jsem videl, ze si lidi stezujou, ze na precizne udelany/nahrany veci s "idealnim" stereem to trochu rozmazava (stereo) obraz... coz asi je soucasti ty promijivosti. Ja osobne jsem nikdy nemel pocit, ze bych pri jeho pouziti neco ztracel
.
No z popisu si to stejne nepredstavis a kdyz jo, tak ne presne
. Na to to chce treba pul roku pouzivat. Nezeby clovek nevedel jak se to chova uz od prvniho dne, ale neznas to po vsech strankach, nezazijes si to.

Ma to pomerne siroky Q i pri nastaveni na uzky, takze je to hlavne na takovy to velky tvarovani veci, ale s rozumnou moznosti pripadne zacilit lehce na uzsi pasmo. Nema moc smysl rikat, na jaky pasma se spis hodi, protoze me se libi od basu po vejsky vsude

Ten zesilovac se da ruzne nabudit a tak muzes mit cistejsi nebo spinavejsi/drsnejsi zvuk.
Pride mi, ze je to vec, ktera spis promiji nez ze by delala "co tam mas, to si vyzer". Rozsiruje to stereo prijemne, ale obcas jsem videl, ze si lidi stezujou, ze na precizne udelany/nahrany veci s "idealnim" stereem to trochu rozmazava (stereo) obraz... coz asi je soucasti ty promijivosti. Ja osobne jsem nikdy nemel pocit, ze bych pri jeho pouziti neco ztracel

No z popisu si to stejne nepredstavis a kdyz jo, tak ne presne