idea - DYI projekt pre spojenie DSI tetra + mopho keyboard

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

idea - DYI projekt pre spojenie DSI tetra + mopho keyboard

Příspěvek od dendy »

napadla ma taka idea ... otazka na miestnyh skusenych bastlicov ... myslite si ze by bolo realne vykuchat vnutornosti z DSI TETRA, vrazit ich DO VNUTRA DSI mopho keyboard (interne prepojit poly chain konektor , napajaci zdroj a trebars vyviest z vlast audio outputy z tetry) .. myslite si ze by to bolo realne ?? Otazka je hlavne ci by vo vnutri DSI MOPHO keboard bolo dostatok priesotru... ci uplna blbost ??

:-)

a.tom.x

Re: idea - DYI projekt pre spojenie DSI tetra + mopho keyboa

Příspěvek od a.tom.x »

A neni lepsi proste jenom natahnout kabely a Tetru strčit někam do skříně ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

dendy

Příspěvek od dendy »

mne ide o to ze by som chcel mat ultra prenosne riesenie... do jednej ruky mopho do druhej ipad, vyvalim sa hocikde do kresla, alebo na zahrade - aby som nemusel kablovat milion veci :-) nieco co bez velkych komplikacii zoberem hocikde zo sebou a velmi rychlo zapojim/rozpojim ... nejaky zvuk od dsi urcite velmi chcem (ci uz mopho/tetra alebo evo). ale zse ta polyfonia by mi dost chybala :-) na evo poly klavesovy alebo prophet klavesovy nemam rozpocet :) takze ma napadlo taketo hardcore riesenie - pretoze prave polyfonny synth velkosti ako je dsi mopho by bolo uplne najviac idelane riesenie ktore by som chcel :)

dendy

Příspěvek od dendy »

no nic.. pisal som do DSI ale odpisali mi ze takto to nepojde, ze aj ked sa to zda tam vo vnutri nieje dostatok miesta naprat tam este creva z tetry.. jedina moznost by bola spravit novy dlhsi case ... skoda

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

podle mě by cesta byla, kdyby DSI udělalo Tetra keyboard. To bych si i koupil.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

dendy

Příspěvek od dendy »

tak to bez debaty ja tiez :-) presne toto mam teraz najvacsiu dilemu, mopho keyboard ale monofonne alebo tetra ale bez klavres a knobov.. tazka dilema :)

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Já myslím, že Tetrou a Mophem Key chtěli zaujmout i zákazníky s menším rozpočtem. Tetra Key by z tohoto konceptu určitě vybočila a navíc kolik zákazníků by přesně tohle chtělo?
I pro mě je příjemnější nejdřív koupit Mopho Key a až časem dokoupit Tetru..

Škoda, že Mopho Key nemá možnost interní hlasové expanze. Jenže tenhle koncept se v historii taky moc nedařil (o hlasové expanze byl ve většině případů malý zájem a nakonec se musely rozprodávat se ztrátou), takže možná proto.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

dendy

Příspěvek od dendy »

ano ono je to v celku pochopitelne takato strategia... a DSI je predsa len mala firma aby si mohla dovolit riskovat a vyrobit produkt na ktorom by potom prerobili ... to ale nic nemeni na tom ze to je skoda a ze ja mam mrte dilemu :-))

Odpovědět