interface ADAT

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: interface ADAT

Příspěvek od kexik » 23 bře 2010 16:32

a co presne potrebujes do toho napichat? neviem si moc predstavit na co potrebujes viac toslink spdifov, ved to je consumer interface, to nik nepouziva...

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 23 bře 2010 17:52

trochu nestandartni prevodniky...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: interface ADAT

Příspěvek od kexik » 24 bře 2010 09:32

a jak to hodlas clockovat? vstupy na interface nestacia, musis mat aj vystupy alebo wordclock in na tych prevodnikoch a wordclock out na tom interface

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 24 bře 2010 14:29

z toho vzorkovani mam trochu obavy, jelikoz ty prevodniky maji pouze wordclock out...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: interface ADAT

Příspěvek od kexik » 24 bře 2010 15:13

v tom pripade ich nezosyncujes... na to zabudni. ak ide o to pouzivat BUd jeden AlEBO druhy, tak na to su pasivne toslink zlucovace, ktorymi spojis viacere do jedneho vstupu, samo s podmienkou ze vzdy bude zapnuty len jeden

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 25 bře 2010 12:58

to, ze nepojedou zaroven, jsem uz oplakal. ted jeste nejak obejit ten toslink switch a bude vystarano. ten roland M-1000 to snad vyresi. jeste jsem videl allesis IO26, ze ma dva toslink vstupy...

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 25 bře 2010 13:01

jeste se vracim k jackysove rade s tou "kravskou" yamahou. kdyz jsem premyslel, kde udelam misto, tak jsem zjistil, ze potrebuji korg zero 8...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: interface ADAT

Příspěvek od kexik » 25 bře 2010 13:45

no ak to nepojde naraz, ako vravim toslink zlucovac... skusim daky pohladat na nete... to stoji par korun

Odpovědět