interface ADAT

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 22 bře 2010 15:15

nemuzu nejak najit zadny interface, ktery by mel vetsi pocet optickych vstupu nez jeden. hodte mi, prosim, nejaky typ...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: interface ADAT

Příspěvek od Kermitak » 22 bře 2010 15:17

Jestli potrebujes vic optickych vstupu, jakou roli v tom ma hrat ADAT? To maji byt S/PDIF vstupy a na druhy strane ADAT vystup nebo jak?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 22 bře 2010 15:21

jsem to spatne formuloval, staci mi interface s vice S/PDIF optical vstupy...

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 22 bře 2010 15:23

jeste by to vlastne mohl byt FW mixer s vice optickymi vstupy...

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 22 bře 2010 15:59

treba neco jako ROLAND M-1000 ale snaze k sehnani.

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Re: interface ADAT

Příspěvek od mando » 22 bře 2010 17:09

m-audio profire lightbridge ?

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 22 bře 2010 19:09

mando píše:m-audio profire lightbridge ?
to se trochu blizi nasim pozadavkum, jen mi trochu vadi, ze k nemu nedavaji rackove "usi".

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: interface ADAT

Příspěvek od Milan » 22 bře 2010 19:24

RME Digiface, MOTU 2408 mk3

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: interface ADAT

Příspěvek od Kermitak » 22 bře 2010 19:30

hombrefeo píše:
mando píše:m-audio profire lightbridge ?
to se trochu blizi nasim pozadavkum, jen mi trochu vadi, ze k nemu nedavaji rackove "usi".
No a hlavne ma imho jen ADAT vstupy, coz ti v pripade S/PDIF vystupu je na dve veci.

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: interface ADAT

Příspěvek od Milan » 22 bře 2010 19:34

Jo, SPDIF! To jsem přehlédl. Tak to bych řešil asi tímto: http://www.friend-chip.de/adconpro.htm. Je to sice primárně na AES/EBU, ale nechá se to přepnout i na SPDIF. Nebo tohle: http://www.mutec-net.de/e_pro_mc4.htm. Nebo http://www.tcelectronic.com/media/Digit ... 2_rear.jpg Ale neni to v optice, ale v coaxu, takže by se musela ještě řešit konverze z optiky. Friendchip dělá i modulární systémy DMX, to by bylo asi nejčistší řešení.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 22 bře 2010 21:00

nejak se do toho zamotavam. potrebuji snadne reseni ( i kdyz uz jsem chvili pochyboval ze se neco najde...)

jackies

Re: interface ADAT

Příspěvek od jackies » 23 bře 2010 01:13

A já to ještě víc zamotám :)
Asi 50 much jednou ranou.

http://midi.cz/Comment.aspx?id=60474

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: interface ADAT

Příspěvek od Milan » 23 bře 2010 07:13

hombrefeo píše: potrebuji snadne reseni
Tohle jako základ: http://www.friend-chip.de/dmx16.htm
A do toho tohle: http://www.friend-chip.de/mqa.htm (MQA)
a tohle: http://www.friend-chip.de/modules.htm (MOP4)

Cena celkem cca 30k (s DPH). O žádném jednodušším anni levnějším řešení nevím. FriendChip nám to dodává už s namontovanými moduly a nastavené, takže to jen zapneš a běháš.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: interface ADAT

Příspěvek od hombrefeo » 23 bře 2010 11:44

jackies píše:A já to ještě víc zamotám :)
Asi 50 much jednou ranou.

http://midi.cz/Comment.aspx?id=60474
ta yamaha byl slusny pokus, jen kdyby to nebyla takova krava pres cely stul nebo pulku racku. prece musi byt neco o velikosti 1U!

jackies

Re: interface ADAT

Příspěvek od jackies » 23 bře 2010 16:14

Pokus pro někoho, kdo těch 50 much ještě nemá zabitých ( vícestopé nahrávání, pult, předzesilovače, efektové jednotky ..... )
Tohle vše za 800 éček + 1 karta v kompu se mi zdá výborné, kompletní a levné řešení domácího studijka.

Je jasné, že pokud tohle už neřešíš, nemá určitě cenu kupovat jen kvůli dalšímu digitálu takovou "krávu" :)

Odpovědět