iPhone 4

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
dendy

Re: iPhone 4

Příspěvek od dendy »

no na stabilitu a plynulost som uz par staznosti pocul od kamosov.. zeby apple zacal ist cestou microsoftu ? :-))))

to s tym zvukom mi pripada ako dost velka blbost, JEDINE ze by v iphone4 pouzili nejaky iny chip na D/A prevodnik.. to by slo vcelku jednoducho overit, dat vedla saba 3GS zo starym OS, 3GS s os4 a iphone4 a pustit na nich to iste :) ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

demsky píše:uz niekto instaloval update na iOS 4? vraj je nejaky tichsi a plochejsi zvuk, co nechapem.
ja stale ficim na starom, sranda je, ze stale sa mi tu nieco updatuje aby to bolo
kompatibilne aj s iOS4, a napriklad hra Angry Birds nejako trha ked tie vtaky zacnu
lietat
tak "trhaj" mobilom v rytme vtakov a bude to plynule 8)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Jo updatenul, mam 3G takes nice zasadniho... Cekam na ip4

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

iOS4 mam (3GS), zadny problemy nepozoruju, angry birds se obcas lehce trhnou, ale je to vzdycky ve chvili, kdy se tam boura hodne veci a nejsem si jistej, jestli to nedelalo i predtim (navic je to nepozorovatelny). Ted jeste aby uz byl JB primo z iOS4, ted uz sice nejakej je, ale clovek musi downgradovat na 3.1.2.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Kermitak píše:iOS4 mam (3GS), zadny problemy nepozoruju, angry birds se obcas lehce trhnou, ale je to vzdycky ve chvili, kdy se tam boura hodne veci a nejsem si jistej, jestli to nedelalo i predtim (navic je to nepozorovatelny). Ted jeste aby uz byl JB primo z iOS4, ted uz sice nejakej je, ale clovek musi downgradovat na 3.1.2.

pro 3GS mas PwnageTool 4.01, nebo Sn0wbreeze 1.6 , ale asi pouze s old bootromem...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Starou bootrom mam, ale to prvni je afaik pouze pro MAC (?) a Sn0wbreeze 1.6 nedokaze JB primo z iOS4, musis mit starsi a uz jailbreaknutej system, jak jsem psal.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som si dal iOS4 hned v pondelok .. par hier mi blbne .. cakam na ich update .. inak je iOS4 pozitivny .. tie foldre su super .. multitasking treba vyckat , kym ho applikacie budu podporovat ..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

No mne prave angry birds na OS4 prestali sem-tam sekat ako to bolo u 3.1.2. Sekanie bolo vzdy (mierne na zaciatku, kym sa asi nacitavalo) inak pohoda. Mne to s OS4 ide sviznejsie. Baterka dlhsie vydrzi, aspon sa mi tak zda :) a hry idu este lepsie. Celkovo u mna len posun vpred, mam 3GS.

Zvuk je rovnaky, nijaku zmenu som nepostrehol

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Umí to zpívat, tančit, fotit, vařit, jen s tím telefonováním je trošku problém, pokud ho člověk nedrží přesně předepsaným úchopem :wink:

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... -jobs.html

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Ivo píše:Umí to zpívat, tančit, fotit, vařit, jen s tím telefonováním je trošku problém, pokud ho člověk nedrží přesně předepsaným úchopem :wink:

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... -jobs.html
http://i.imgur.com/zAJ0y.jpg :D

jinak snad to nejak poresej, pry by to melo jit nejak odfiltrovat softwareove, co je na tom pravdy nevim... ale mobil za 20k a toto ? no celkem nepochopitelny.

http://gizmodo.com/5571171/iphone-4-los ... e=true&s=i
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 25 čer 2010 21:28, celkem upraveno 1 x.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Nj, at zijou velbloudi, co vyrostli z komaru co :) A zvlast dobri v jejich chovu jsou novinari.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:Nj, at zijou velbloudi, co vyrostli z komaru co :) A zvlast dobri v jejich chovu jsou novinari.
Tady zjevně nejedná o novináře, ale reálné uživatele a sdílení jejich zkušeností ....

Ale myslím že majitelé budou štastní a nedají na svého miláška dopustit, i kdyby to vůbec nefungovalo :D

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No ja jen ze kamarad to zkousel a nic takovyho jako uplna ztrata signalu se mu nepovedlo, zvlastni...
BTW zajimalo by me, jestli tomu vylepsili GPSku, ta co je v predchozich modelech je priserna.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Kermitak : na iphone foru ma nejaky typek uz iPhone 4 a rikal , ze se mu to taky nedeje, tak nevim jestli je to kec nebo realita...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Treba je na to treba nejakej specialni hmat, kterej zna jen par vyvolenych, nebo sest prstu :)

Odpovědět