Iphone 4S
Re: Iphone 4S
co mas proti cine?
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
ja nic, je to supernamakana komunisticka velmoc ktorej sa dari aj v komercnej sfere 
staci si ale precitat napriklad nejaky clanok na Yahoo.com a diskusiu v tom, Americania sice zboznuju Apple vyrobky, ale pravda je aj to, ze teraz je tam obrovska nezamestnanost a Apple nezamestna nikoho do fabriky HEHE
za mienku stoji aj to, ze na zadnej strane je napisane, ze Designed by Apple in California, ako keby to bolo nieco mimo USA

staci si ale precitat napriklad nejaky clanok na Yahoo.com a diskusiu v tom, Americania sice zboznuju Apple vyrobky, ale pravda je aj to, ze teraz je tam obrovska nezamestnanost a Apple nezamestna nikoho do fabriky HEHE

za mienku stoji aj to, ze na zadnej strane je napisane, ze Designed by Apple in California, ako keby to bolo nieco mimo USA

no, v Orange je iP4 za €0.50 + Nokia k tomu.. neviem co je to za program... bralo sa to na firmu
no ked je taka cena taka nizka za iphone 4s , uvazujem , ze nebudem cakat na orange , kym da iphone 4S do ponuky (obavam sa ze do vianoc to nebude) ... pojde si iphone 4s kupit do rakuska a prejdem do O2 ..
aby ta nezaskocila kvalita o2 datovej siete... neviem co pouzivas v orange, ale o2 ti da max 1mbit a aj tuto rychlost dosiahnes leda tak v cadci
mne vacsinou ide edge .. 3G sa u nas v grobe nechyta .. priznam sa pouzivam datovu siet len na maily a citanie ezone .. to by nemalo vadit ..
a v grobe je dobre pokrytie? ja byvam teraz v koplotovciach pri hlohovci, bts-ka je v cerveniku, co je vzduchom 10km, a mam dve palicky a hockedy mi spadne hovor, ked sa zasijem v dome do nejakeho kuta. over si to, o2 neni moc na dedinu. inak jako fajn, ceny dobre, jednanie na pobockach tiez, atd, ale toto je ich minus
jo a este, neodpustia ti tak vela ako konkurencia, ak nezaplatis fakturu, dalsiu oneskoria a pomerne skoro ti natvrdo vypnu telefon. uz som koli deravej hlave takto raz pochodil
jo a este, neodpustia ti tak vela ako konkurencia, ak nezaplatis fakturu, dalsiu oneskoria a pomerne skoro ti natvrdo vypnu telefon. uz som koli deravej hlave takto raz pochodil
v grobe neni moc dobre pokrytie .. ale hovory mi moc nepadaju ..
som prekvapeny .. v piatok zacal orange predavat iphone 4S .. tak som si ho objednal v e-shope .. a dnes mi ho doniesli .. taku promptnost som necakal ..
za 5 hodin zo 100% klesol na 97% .. uvidime rano ..
Po dalsich 6 hodinach mam 93%.. Takze globalny problem to nebude.. Skor to suvisi s nejakym nastavenim..
Anebo s tím, že se telefon používá ? Mně za noc ubude baterie o 1%. Když je ale telefon v opravdovém provozu, mizí to podstatně rychleji
ale ved tam pisu , ze sa s telefonom nic nerobi :
Teprve včera jsem si ho přinesl z obchodu a zdá se, že baterie ubývá o kousek každou minutu, i když s telefonem nic nedělám.
Stejnou zkušenost popsal na fóru také Jon Goldman, který nechal telefon celou dobu v klidu ležet na stole. Přestože s přístrojem nic nedělal, každou hodinu klesla výdrž baterie zhruba o deset procent. Po necelých 11 hodinách přístroj už nešel ani zapnout.
mame 11:29 a mam baterku na 87% .. uz som mal aj 3 hovory .. pohodicka .. u mna sa ta zavada neprejavuje ..
Teprve včera jsem si ho přinesl z obchodu a zdá se, že baterie ubývá o kousek každou minutu, i když s telefonem nic nedělám.
Stejnou zkušenost popsal na fóru také Jon Goldman, který nechal telefon celou dobu v klidu ležet na stole. Přestože s přístrojem nic nedělal, každou hodinu klesla výdrž baterie zhruba o deset procent. Po necelých 11 hodinách přístroj už nešel ani zapnout.
mame 11:29 a mam baterku na 87% .. uz som mal aj 3 hovory .. pohodicka .. u mna sa ta zavada neprejavuje ..