Iphone 4S

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
hombrefeo

Re: Iphone 4S

Příspěvek od hombrefeo »

co mas proti cine?

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ja nic, je to supernamakana komunisticka velmoc ktorej sa dari aj v komercnej sfere :)

staci si ale precitat napriklad nejaky clanok na Yahoo.com a diskusiu v tom, Americania sice zboznuju Apple vyrobky, ale pravda je aj to, ze teraz je tam obrovska nezamestnanost a Apple nezamestna nikoho do fabriky HEHE :)

za mienku stoji aj to, ze na zadnej strane je napisane, ze Designed by Apple in California, ako keby to bolo nieco mimo USA :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no, v Orange je iP4 za €0.50 + Nokia k tomu.. neviem co je to za program... bralo sa to na firmu

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no ked je taka cena taka nizka za iphone 4s , uvazujem , ze nebudem cakat na orange , kym da iphone 4S do ponuky (obavam sa ze do vianoc to nebude) ... pojde si iphone 4s kupit do rakuska a prejdem do O2 ..

kexik

Příspěvek od kexik »

aby ta nezaskocila kvalita o2 datovej siete... neviem co pouzivas v orange, ale o2 ti da max 1mbit a aj tuto rychlost dosiahnes leda tak v cadci

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne vacsinou ide edge .. 3G sa u nas v grobe nechyta .. priznam sa pouzivam datovu siet len na maily a citanie ezone .. to by nemalo vadit ..

kexik

Příspěvek od kexik »

a v grobe je dobre pokrytie? ja byvam teraz v koplotovciach pri hlohovci, bts-ka je v cerveniku, co je vzduchom 10km, a mam dve palicky a hockedy mi spadne hovor, ked sa zasijem v dome do nejakeho kuta. over si to, o2 neni moc na dedinu. inak jako fajn, ceny dobre, jednanie na pobockach tiez, atd, ale toto je ich minus
jo a este, neodpustia ti tak vela ako konkurencia, ak nezaplatis fakturu, dalsiu oneskoria a pomerne skoro ti natvrdo vypnu telefon. uz som koli deravej hlave takto raz pochodil

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

v grobe neni moc dobre pokrytie .. ale hovory mi moc nepadaju ..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

http://appadvice.com/appnn/2011/10/appl ... el-for-ios

3D mapy, tak uz trafim aj na poschodie :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

som prekvapeny .. v piatok zacal orange predavat iphone 4S .. tak som si ho objednal v e-shope .. a dnes mi ho doniesli .. taku promptnost som necakal ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

za 5 hodin zo 100% klesol na 97% .. uvidime rano ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Po dalsich 6 hodinach mam 93%.. Takze globalny problem to nebude.. Skor to suvisi s nejakym nastavenim..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Anebo s tím, že se telefon používá ? Mně za noc ubude baterie o 1%. Když je ale telefon v opravdovém provozu, mizí to podstatně rychleji

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ale ved tam pisu , ze sa s telefonom nic nerobi :

Teprve včera jsem si ho přinesl z obchodu a zdá se, že baterie ubývá o kousek každou minutu, i když s telefonem nic nedělám.

Stejnou zkušenost popsal na fóru také Jon Goldman, který nechal telefon celou dobu v klidu ležet na stole. Přestože s přístrojem nic nedělal, každou hodinu klesla výdrž baterie zhruba o deset procent. Po necelých 11 hodinách přístroj už nešel ani zapnout.

mame 11:29 a mam baterku na 87% .. uz som mal aj 3 hovory .. pohodicka .. u mna sa ta zavada neprejavuje ..

Odpovědět