Iphone 4S
Re: Iphone 5
fotacik vyzera dobre
11:10AM - 1080p, real-time video image stabilization (yes!), real-time temporal noise reduction. Video demo time!
11:09AM - Next: video recording. “We take stunning Hd video, and for the first time, 1080p video.” Applause.
11:07AM - Other phones take 2-3x longer to shoot. “What do Droid Bionic customers have to do between taking pictures? Get coffee?” Yaburnt.
11:06AM - “We have an amazing lens system, five lens elements. It’s now a really wide f2.4. Compared to most point and shoots we can let in a lot of light.”
11:05AM - “CMOS backside illuminated sensor — gets 73% more light than the iPhone 4 sensor, and 1/3rd faster. On top of that, we place a high-end IR filter for greater accuracy and uniformity.”
11:10AM - 1080p, real-time video image stabilization (yes!), real-time temporal noise reduction. Video demo time!
11:09AM - Next: video recording. “We take stunning Hd video, and for the first time, 1080p video.” Applause.
11:07AM - Other phones take 2-3x longer to shoot. “What do Droid Bionic customers have to do between taking pictures? Get coffee?” Yaburnt.
11:06AM - “We have an amazing lens system, five lens elements. It’s now a really wide f2.4. Compared to most point and shoots we can let in a lot of light.”
11:05AM - “CMOS backside illuminated sensor — gets 73% more light than the iPhone 4 sensor, and 1/3rd faster. On top of that, we place a high-end IR filter for greater accuracy and uniformity.”
ivo : kamarat si kupil samsung galaxy .. a ked som videl ako scrolluje , tak som myslel ze je pokazeny ten telefon .. hovorim mu co robis ? kazdy posunutie obrazovky robil 3x .. on ze to je normalne .. to tak funguje .. blee ..
len prosim nech sa to tu zase nezvhrne na pro a proti apple .. vyzivam vsetkych aby sa nedali zatiahnut do tejto flamewar, uz tu toho hadam bolo dost v inych threadoch nie ?
ja to potom premazem ..
teraz riesia kokotiny .. ovladanie hlasom .. to ma vobec nezaujima .. ale fotacik vyzera fajn .. som zvedavy ci este pride dake prekvapenie .. zatial nevidim ziadnu bombu , kvoli ktorej by museli robit take tajnosti ..
Dendy, nechapu o cem mluvis ? Co je na tom negativniho s usmevem glosovat klasicky realny psychologicky jev, ktery se dnes tyka nove verze cehokoliv ? A kteremu kazdy z nas jako vecny hracicka vzdy neodola ? Nebud tak vazny a zamrzly a nehodnot jine ...to je vzdycky dost osemetne a vypovida spis o hodnotiteli samotnem
S tim presunem filu z iphonu to zase neni nic negativniho (pokud nevyzadujes permanentni chvalu allahovu), ale realita z pred par dni, ktera zpusobila trochu kuriozni problem s vecmi, ktere se musely resit jinak. Mobilu jsem mel hodne, ale s takovym problemem jsem se zatim nesetkal. Tak by me i zajimalo jak se to da resit, pokud vubec... Ja netvrdim ze samsung je neco super nebo lepsi, to ani nahodou, ma spoustu much, ale aspon presunout soubor je jednoduche. No ale nebudu uz rusit

S tim presunem filu z iphonu to zase neni nic negativniho (pokud nevyzadujes permanentni chvalu allahovu), ale realita z pred par dni, ktera zpusobila trochu kuriozni problem s vecmi, ktere se musely resit jinak. Mobilu jsem mel hodne, ale s takovym problemem jsem se zatim nesetkal. Tak by me i zajimalo jak se to da resit, pokud vubec... Ja netvrdim ze samsung je neco super nebo lepsi, to ani nahodou, ma spoustu much, ale aspon presunout soubor je jednoduche. No ale nebudu uz rusit

pytkin: hej aj pre mna jedine podstatne vylepsenie je ten fotak.. ten vyzera fakt tucne .. trosku som sklamany, cakal som ze dizajnom podju do klonu iPad2 .. ale tak asi sme mali prehnane ocakvania - cakali sme revoluciu a deje sa len evolucia
kazdopadne na iOS5 sa uz moc tesim, tie vylepsenia co tam su su pre mna osobne fakt zasadne ...

kazdopadne na iOS5 sa uz moc tesim, tie vylepsenia co tam su su pre mna osobne fakt zasadne ...
takto : http://www.macroplant.com/iexplorer/Ivo píše:Tak by me i zajimalo jak se to da resit, pokud vubec...
dendy : no len ked ide o evoluciu , preco s tym robia take tajnosti ? vraj zamestnanci si nemohli ani zobrat dovolenku a podobne ..
to uz je sucast imidzu apple
teda ja osobne to vnimam skorej ako pozu, natahovat do poslednej chvile ...

dendy : jo takych softov bolo viac .. aj cez modry zub .. mam cosi take nainstlaovane , hned ako som si kupil ufon .. a v zivote som to nezapol .. vlastne ani neviem ako to funguje 

pockaj ale toto moze byt zaujimave :
Demo over, Phil’s back. “Thanks Scott, that is the coolest feature of the iPhone 4S. Siri does dictation — now whenever you see a keyboard, you’ll see a microphone. Talk to Siri, tap done, and in the blink of an eye it comes back with your text. Speak with your natural language.”
Demo over, Phil’s back. “Thanks Scott, that is the coolest feature of the iPhone 4S. Siri does dictation — now whenever you see a keyboard, you’ll see a microphone. Talk to Siri, tap done, and in the blink of an eye it comes back with your text. Speak with your natural language.”
- Pavel Vantuch
Ivo, tohle je věc, na kterou Apple asi uživatele jen tak nepustí. Pokud ten kamarád nahrál WAVE do sekce iPodu, tak to z toho jen tak nedostane. Apple tohle dělá záměrně a zase to má vazbu na autorská práva a kopírování. Na přenos souborů je hromada aplikací (USB, BT nebo WiFi), stručně řečeno se ten obsah nahrává do jiné sekce/slotu, než kam ukládá iTunes obsah pro iPod aplikačkuIvo píše:S tim presunem filu z iphonu to zase neni nic negativniho (pokud nevyzadujes permanentni chvalu allahovu), ale realita z pred par dni, ktera zpusobila trochu kuriozni problem s vecmi, ktere se musely resit jinak. Mobilu jsem mel hodne, ale s takovym problemem jsem se zatim nesetkal. Tak by me i zajimalo jak se to da resit, pokud vubec... Ja netvrdim ze samsung je neco super nebo lepsi, to ani nahodou, ma spoustu much, ale aspon presunout soubor je jednoduche. No ale nebudu uz rusit

- Pavel Vantuch
Takže hotovo. iOS 5 12.10. iPhone 14.10. A zase můžou všichni v klidu spát 

heh .. skoncil event .. a internet uz zase funguje .. apple je schopny zhodit internet .. pekne ..