Iphone 4S
Re: Iphone 4S
demsky : a kde by mali byt tlacitka ? ako fyzicky na iphone ?
dost si neviem predstavit , kde by boli ..
dost si neviem predstavit , kde by boli ..
http://www.progamingshop.sk/images/data ... 1004cb.jpg
Nemusia byt take giganticke ale nieco v ramci home buttonu. Neviem ja ma pocit, ze Apple sa dostal na vrchol handheld gamingu nejako nechtiac, Nintendo je vdaka iPhonu na tom dost zle, ale ako keby Apple nechcel aby uplne skrachovali
Nemusia byt take giganticke ale nieco v ramci home buttonu. Neviem ja ma pocit, ze Apple sa dostal na vrchol handheld gamingu nejako nechtiac, Nintendo je vdaka iPhonu na tom dost zle, ale ako keby Apple nechcel aby uplne skrachovali

demsky : to nejde .. neni ich kam dat .. ved sa pozri tu na iva .. uz tu vykrikuje , ze iphone nevyuziva na displej kompletnu plochu .. presny opak toho , co by si chcel ty ..
co sa tyka mobilneho gamingu , tak je to jasne .. apple spravil vyborny HW a dal mu super SW .. k tomu Appstore s jasnou filozofiou .. masovy predaj lacnych aplikacii .. proste bol to dobry napad a vyssiel .. to zrejme konkurencia nema .. da sa na nintende kupovat online hry za malo $$$ ? ak nie , tak je jasne , preco sa im nedari .. nepoznam nintendo ..
co sa tyka mobilneho gamingu , tak je to jasne .. apple spravil vyborny HW a dal mu super SW .. k tomu Appstore s jasnou filozofiou .. masovy predaj lacnych aplikacii .. proste bol to dobry napad a vyssiel .. to zrejme konkurencia nema .. da sa na nintende kupovat online hry za malo $$$ ? ak nie , tak je jasne , preco sa im nedari .. nepoznam nintendo ..
iPhone ale nie je DS a ani PSP vsak ano...demsky píše:No je to na nich, kazdopadne akcne hry a hopsacky na styl Maria sa zle hraju na dotykovom displeji. Pozri aj Nintendo DS a aj PSP ma dotykovy displej a aj buttony, ja by som to chcel, mozno aj trackerovanie by bolo o dost zabavnejsie, kedze napriklad viem ake to je na Gameboyi
Ad Siri - to jste vedeli, ze to co je na iphone je jen jednoduchy interface, ktery vas hlas posila pres net na nejaky server applu, kde se to vyhodnocuje? BTW nekdo uz to hacknul, takze ocekavam asap Siri implementace kde se da (nutno rict, ze je to vymakany).
Aha ... čili to nefunguje když nejsi připojený k internetu ??? Tak to je dost podstatné omezení ...
Neni ti potreba na rozpoznavani hlasu samotneho, ale afaik pro pochopeni obsahu. Takze kdyz chces jen neco diktovat, net samozrejme nepotrebujes.
ano je to tak.. a hlavne ono to je stale beta .. vlastne ked to niekto hackne a rozsiri to tak tym len nahrava do karat applu pretoze cim viac sa ten system bude pouzivat tym viac sa to UI co to vyhodnocuje bude ucit a zdokonalovat... to je skynet verzia 0.1betaKermitak píše:Ad Siri - to jste vedeli, ze to co je na iphone je jen jednoduchy interface, ktery vas hlas posila pres net na nejaky server applu, kde se to vyhodnocuje? BTW nekdo uz to hacknul, takze ocekavam asap Siri implementace kde se da (nutno rict, ze je to vymakany).

Ivo: je "trosku" rozdiel medzi prachsprostymi hlasovymi povelmi alebo diktovanim SMS (co ma android), a medzi skutocnou (aj ked zatial v plienkach) umelou inteligenciou "Siri" ... to su 2 uplne odlisne svety.. rozoznavanie hlasu je relativne (v provnani s tym co robi Siri) primitivna vec .. toto je nieco uplne ine .. Siri je system ktory velmi zjednodusene povedana 'chape co mu hovoris' .. a cim viac sa bude pouzivat tym viac sa bude ucit rozumiet .. Siri je projekt povodne vyvijani americkou DARPA .. to je skutocne velka vec - zatial sice v plienkach a beta verzia ale to ma fakt VELKU buducnost ..
Riziko tohoto systemu, s trochou konspiracnej paranoie

Dendy: ale prachsprosté češtině nebo slovenštině to nerozumí a asi hned tak nebude , takže je to pro většinu zdejších lidí v podstatě naprd ...
V Google aplikaci propojené se všemi android klávesnicemi můžeš diktovat v češtině a napíše ti to i s diakritikou ...
Kromě toho je asi 5 podobných aplikací pro Android jako Siri, viz třeba:
http://www.techdrivein.com/2011/11/5-be ... s-for.html
Ale principiálně je to moc fajn věc ... a má to velkou budoucnost a perspektivu
V Google aplikaci propojené se všemi android klávesnicemi můžeš diktovat v češtině a napíše ti to i s diakritikou ...
Kromě toho je asi 5 podobných aplikací pro Android jako Siri, viz třeba:
http://www.techdrivein.com/2011/11/5-be ... s-for.html
Ale principiálně je to moc fajn věc ... a má to velkou budoucnost a perspektivu
no vidis tak ked to vsetko tak super funguje nemas ziadny dovod kupovat si iphone, kup si ten galaxy a budes maximalne spokojny....
Já Galaxy mám , takže si to už nemusím kupovat
Ale např. diktování textu v češtině je věc, která by mi hodně chyběla ...

dendy: vsak jo, vsichni z toho budou profitovat, coz je fajn. Ja to nepisu jako nejakej utok proti apple, jen jako zajimavost, nejsem brand fanboy, je mi ukradenej apple i samsung, prestoze mam obe 
A neflejmujte

A neflejmujte

mna siri zaujima cisto ako zaujimava technologia buducnosti... taketo technologie mam rad... prave tym ze spracovanie dat prebieha centralne je to moc zaujimavy projekt ... tym ze jednotlive telefony sluzia len ako interfejsy a cele UI bezi na serveroch niekde, je to moc perspektivne co sa tyka samoucenia, upgradoania a zdokonaloania UI... vazne si myslm ze ak na tom budu tvrdo makat raz sa z tohto moze vyvinut nieco fakt velke ... samozrejme to bude este chciet upgrade vykonu pocitacov, mozno nejaku uplne novu ne-kremikovu technologiu - ale je to prvy krocik spravnym smerom...
Aby nedošlo k omylu: já taky ani v náznaku neflejmuju, zajímají mě jen rozdíly i vlastnosti obojího ... Kromě toho máme doma Galaxy i iPhone 

Kurnik, já taky neflejmuju, ale připadám si nějaký divný a zaostalý, protože nemám ani jeden
Cítím se jak podřadná bytost.
Mám nějakej ojetej samsung za 250 Kč je malinký, ale umí volat a posílat sms a vydrží nabitý 10 dní.
Budu se muset nad sebou zamyslet a na nějaký ten iphone se také podrobně podívat abych tady mohl také řešit nějaké věci kolem něj.

Cítím se jak podřadná bytost.
Mám nějakej ojetej samsung za 250 Kč je malinký, ale umí volat a posílat sms a vydrží nabitý 10 dní.
Budu se muset nad sebou zamyslet a na nějaký ten iphone se také podrobně podívat abych tady mohl také řešit nějaké věci kolem něj.