Možná jsi v tomto ohledu jediný skutečně štastný člověk zdejackies píše: Mám nějakej ojetej samsung za 250 Kč je malinký, ale umí volat a posílat sms a vydrží nabitý 10 dní.
.
Iphone 4S
Re: Iphone 4S
to bud rad ze nemas ani nepotrebujes
v podstate je to forma zavislosti... takze bud spokojny zo sucasnym status quo
Co je na tom stastneho, nemat moznost citat ezone a telefone? Sedim teraz v aute pred metrom .. Cakam na zenu.. By ma drblo s telefonom , co vydrzi 10 dni 
Siri technologia bude namakana, ked dodam vzorku hlasu osoby, napriklad mojho deda, ktory uz nezije a bude so mnou hovorit 
siri je o tom ze rozumie co hovoris .. nie o tom ze ona na teba hovori .. to uz je davno zmaknute ..
To jsem nevěděl, že v Bratislavě je už metro ?Pytkin píše:Co je na tom stastneho, nemat moznost citat ezone a telefone? Sedim teraz v aute pred metrom ..
Metro nie metro.. u vas sa to vola Makro ..Ivo píše:To jsem nevěděl, že v Bratislavě je už metro ?
Ivo píše:To jsem nevěděl, že v Bratislavě je už metro ?Pytkin píše:Co je na tom stastneho, nemat moznost citat ezone a telefone? Sedim teraz v aute pred metrom ..

Makro je aj na Slovensku, ale dufam ze to Metro je aspon odfotene iPhonom 
som cital ze ten vojensky projekt ktory potom prevzal apple stal podla odhadov cca 200 milionov $
v svetle toho ma napadaju 2 veci
1/ predpokladam ze skutocne moznosti tej UI budu daleko vacsie a to co "predvadza" na iphone bude len nejaky light mod... fakt moze byt skutocny dovod preco to tam boli aby ju mohli zdokonalovat - proste ludia co to pouzivaju v slutocnosti tym zadarmo pracuju pre apple
)
2/ pride mi naprosto komicke mysliet si ze nejake free projekty na android ktore zbucha na kolene par developerov maju sancu konkurovat byvalemu vojenskemu projektu za 200M $ na ktorom x rokov pracovalo cca 300 vedcov...
v svetle toho ma napadaju 2 veci
1/ predpokladam ze skutocne moznosti tej UI budu daleko vacsie a to co "predvadza" na iphone bude len nejaky light mod... fakt moze byt skutocny dovod preco to tam boli aby ju mohli zdokonalovat - proste ludia co to pouzivaju v slutocnosti tym zadarmo pracuju pre apple
2/ pride mi naprosto komicke mysliet si ze nejake free projekty na android ktore zbucha na kolene par developerov maju sancu konkurovat byvalemu vojenskemu projektu za 200M $ na ktorom x rokov pracovalo cca 300 vedcov...
Já bych za program, kterým můžu dávat anglické hlasité pokyny svému mobilu nedal ani 2 USD
(i kdyby na tom pracovala celá NASA 20 let) ale někoho to třeba baví ...
no uvidime , do akeho levelu pojde lokalizacia .. on to neni projekt na 2 mesiace .. ten kto je kamarad s anglictionu , tak to moze pouzivat uz teraz .. kolegov spolubyvajuci si to nevie vynachvalit ..
dendy: ale prosim te, zas si ty vojaky neidealizuj
200M je ve vojenskym sektoru prd do vody a v pripade DARPA tuplem, stejne nejvic utratili za cestovny, diety a sponky do sesivacek :] (btw neprestava me fascinovat, jakej ma tahle prtava instituce s peti a pul zamestnancema rozpocet) Krom toho zname nekolik prikladu primitivniho kousku sw, kterej se prodal za nekolikanasobek zmineny sumy. Takze neni vubec nerealny, ze za pul roku par doktorandu s prazdnejma kapsama prijde s necim, co tuhle ai sfoukne jako svicku. Nebo ne. Ale mozny to klidne je, proc by ne, zrovna tohle je oblast, kde penize nijak zvlast podstatnou roli nehrajou.
inak u tej siri ani tak neni problem , ze na nu treba hovorit anglicky .. povedat jej CALL ANYBODY , alebo NEW REMINDER po anglicky neni problem .. problem ale potom je jej povedat meno .. povedzte s anglickou vyslovnostou trebars SVOKRA .. Alebo ZIMNE GUMY .. Alebo SERVIS VIDEI .. A miliardu inych fasackych mien, ktore mam v telefonom zozname ..
To je stejný problém jako s mojí navigací Garmin 3790 ... umí hlasové pokyny jen anglicky, což by nebyl problém, ale nenadiktuješ jí žádný CZ cíl ... čili na nic ...