Iphone 4S
Re: Iphone 4S
no iba hudbu do neho bez itunes nedostanes...
jaj ano .. to je asi fakt .. ok .. tak kto chce telefonovat a nepotrebuje pocuvat hudbu , tak vyzije aj bez itunes ..
hudbu do iphone mozes kludne davat akoby si ju kopiroval na usb kluc alebo iny device bez iTunes, bez jailbreaku. Program iMacsoft. maly program, zvlada aj video, foto... teraz je uz toho vela co si moze clovek vybrat... iTunes, iMacsoft, imtoo atd.
A existuje i něco jako iPad Explorer ?
V podstate iPhone/iPad1,2 je identicke, az na par rozdielov, ale programy co na to funguju podporuju vsetky devices, ako som spomenul iMacTransfer:
http://www.imacsoft.com/ipad-to-mac-transfer.html

Compatible with all types of iPad/iPod/iPhone
iMacsoft iPad to Mac Transfer works with all types of iPad/iPod/iPhone including iPad, iPad 2, iPod classic, iPod shuffle, iPod shuffle 6G, iPod nano, iPod nano 5G, iPod nano 6G, iPod touch, iPod touch 4, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, etc;
Use iPad as a portable hard drive
iMacsoft iPad to Mac Transfer can open iPad with Finder to make iPad a portable hard disk for managing all iPad contents freely;
Identify iPad info
Connected with Mac computer, iMacsoft iPad to Mac Transfer can automatically show you iPad model, capacity, version, format and serial number;
Create and edit iPad playlists
This iPad to Mac Transfer allows you to create a new playlist to add music, videos for quick access;
Quicker search
iMacsoft iPad to Mac Transfer can locate movie, music or photo in your iPad with quick search or filter iPad files by artist, album, genre, composer to get what you want quickly;
Two modes to view
iMacsoft iPad to Mac Transfer provides two modes to view iPad: list and thumbnails. You can add illustration for music/photos/videos in thumbnails mode;
Edit ID3 tag
View the detailed file info, and edit ID3 tag for music transfer from iPad to Mac and iPad to iTunes;
http://www.imacsoft.com/ipad-to-mac-transfer.html

Compatible with all types of iPad/iPod/iPhone
iMacsoft iPad to Mac Transfer works with all types of iPad/iPod/iPhone including iPad, iPad 2, iPod classic, iPod shuffle, iPod shuffle 6G, iPod nano, iPod nano 5G, iPod nano 6G, iPod touch, iPod touch 4, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, etc;
Use iPad as a portable hard drive
iMacsoft iPad to Mac Transfer can open iPad with Finder to make iPad a portable hard disk for managing all iPad contents freely;
Identify iPad info
Connected with Mac computer, iMacsoft iPad to Mac Transfer can automatically show you iPad model, capacity, version, format and serial number;
Create and edit iPad playlists
This iPad to Mac Transfer allows you to create a new playlist to add music, videos for quick access;
Quicker search
iMacsoft iPad to Mac Transfer can locate movie, music or photo in your iPad with quick search or filter iPad files by artist, album, genre, composer to get what you want quickly;
Two modes to view
iMacsoft iPad to Mac Transfer provides two modes to view iPad: list and thumbnails. You can add illustration for music/photos/videos in thumbnails mode;
Edit ID3 tag
View the detailed file info, and edit ID3 tag for music transfer from iPad to Mac and iPad to iTunes;
Cokoliv jde dostat z iP na jakykoliv pocitac a naopak - na App Store je spousta aplikaciPytkin píše:no ale ved to iste funguje aj s ifonom , ked si na to nainstalujes nejaku aplikaciu , ktora toto robi .. ja som nikdy taku neskusal , lebo som nikdy take nic nepotreboval .. ale urcite take appky su .. minimalne cez blutut ..Ivo píše:Ale má to jedno velké pozitivum - člověk není bezmocným otrokem iTunes ... Tohle mi u iPhonu/iPadu atd strašně leze na nervy ... Normální věc připojím někam (kamkoliv) a vidím to jako obecné úložiště ... a ne pořád to opruzující iTunes a ještě jenom svoje na svém počítači ...
ta aplikacia iPhone explorer co som spominal funguje aj pre ipad, ipodIvo píše:A existuje i něco jako iPad Explorer ?
tak toto demo windows mobile si moze kazdy vyskusat na svojom telefone .. staci na nom otvorit tuto adresu ..
http://m.microsoft.com/windowsphone/en- ... index.html
fuj to je podla mna ergonomicky katastrofa ... toalne neprehladne zle zle zle ... 

No.. Tiez mi to pripada divne.. Trebars pri hovoroch je incoming, otgoing napis miesto ikonky
vyslovene mi to pripada ze ten dizajn/layout riesil nejaky programator .. takto riesia GUI programatori co nemaju graficke citenie .. vysledok total nergonomicky neprehladny shit

Co ti na tomhle pripada bez grafickyho cejteni? Me to pride osvezujici proti vsem ostatnim mobilnim OS. Zvlast ta uvodni obrazovka me pride ideal. Jediny kdy se mi to zacne nelibit je kdyz do tech ploch pridou nejaky osklivy grafiky z 3 stran, jakmile prevazej, tak to dost zhnusni.
To demo mi nejde, takze funkcnost neposoudim, ale na pohled me ta grafika sedi.
+1, cejtim to stejne, krasnej cistej vkusnej design.
skusali ste to demo ? fakt sa vam to zda prehladne ? asi som divny potom... to nema nic s apple maniou, ajnadroid mi pride pekne intuitivny a vydizajnovany... toto, tazko hovorit vobec o nejakom dizajne... kopa farebnych tvorcov, ciernobielych ikon a textu... nemozem si pomoct, s dizajnami roznych gui prichadzam vo firme bezne do styku (vacsinou robim ich implementaciu) ale toto keby nam daky grafik dodal tak s nim asi vyrazime zavrete dvere
)))))
mne to pripada len ako nejaka studia, navrh rozmiestnenia ovladacich prvkov, spravenynpre dizajnera ktorynma podla toho vymysliet dizajn
)

mne to pripada len ako nejaka studia, navrh rozmiestnenia ovladacich prvkov, spravenynpre dizajnera ktorynma podla toho vymysliet dizajn

V tom se neshodnem, me prave ta strohost bavi zdaleka nejvic. V tom me to prave prekvapilo, protoze dlouhou dobu byly windozy spis smerem k nevkusnymu cukrkandlu a ted najednou pridou s radikalnim interfacem, kterej de na dren... aspon na obrazcich, demo mi nebezelo, takze nevim jak se to chova v pohybu a v logice.