Iphone 4S
Re: Iphone 4S
Mne ty okna taky zaujaly...(design) Mám rád typografickou grafiku a takhle až puristická věc je vhodná odpověď na dnešní smajlíkový prostředí. Co se týče ergonomie, zkušenost nemám. Jedu na androidu. Naposled windows mobile ještě ty co se po vybytí baterky sformátovali )
njn tak ten minimalisticky "design" asi len nechapem ... prehlasovali ste ma
))

s grafikou mam dlouholete zkusenosti a musim rict, ze se stotoznuji s nazorem matuchy. je to jine. to by mohlo mit uspech (pokud to nejaky chytrak moc nezkomplikuje...)matucha píše:V tom se neshodnem, me prave ta strohost bavi zdaleka nejvic. V tom me to prave prekvapilo, protoze dlouhou dobu byly windozy spis smerem k nevkusnymu cukrkandlu a ted najednou pridou s radikalnim interfacem, kterej de na dren... aspon na obrazcich, demo mi nebezelo, takze nevim jak se to chova v pohybu a v logice.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
[vimeo]http://www.mixcloud.com/32407718[/vimeo]
toto je fakt kuriozne :
Director: Tim Kemple
Artist: Gillian Chase
Song: Don't Know Why
Audio Master: Garage Band
Camera Operators: Camp 4 Collective
Cameras: iPhone 4s x 2
Apps: Camera & TimeLapse
toto je fakt kuriozne :
Director: Tim Kemple
Artist: Gillian Chase
Song: Don't Know Why
Audio Master: Garage Band
Camera Operators: Camp 4 Collective
Cameras: iPhone 4s x 2
Apps: Camera & TimeLapse
uhh .. som rad ze mam iphone a nie takuto obludu daku ..
Pytkin: nějak nechápu... myslíš, že iPhone by to přežil? 

ked das iphone do mikrovlnky a zapnes ta buchne mikrovlnka a vzadu zacne horiet.. iphone je nedotknuty.. neviem ci to je tym kovovym obalom..
preco nam kazis zabavu ?
Tak me nedavno odesel foun resp. po 4letech kazdodenniho pouzivani moji 6300 bez wifi a 3g s malinkatym displayem a operou mini.. se mi rozbil ramecek
a baterka uz sla taky do haje, tak jsem poridil iPhone 4S 16gb.
Docela mazel
, mate nekdo zkusenost u 4kovejch iphonu jak dlouho vydrzi baterka? Ja ho nabijel jen 1x a ne uplne a cucel sem na nem na videa, zkousel nejaky applikace, lezl pres wifi na net, zapla navigace a zatim 52% baterky. Noo myslel sem, ze vydrzi este o neco vic
, ale to uz bych chtel asi moc.
Bezne ho budu pouzivat na cestach na skype, internet, volani, sms.. tak doufam, ze pri beznem uziti mam sanci, ze vydrzi tri dny nabitej..
kolegovej maj HTC a musej to nabijet kazdej den, coz je desna otrava..
a baterka uz sla taky do haje, tak jsem poridil iPhone 4S 16gb.
Docela mazel

Bezne ho budu pouzivat na cestach na skype, internet, volani, sms.. tak doufam, ze pri beznem uziti mam sanci, ze vydrzi tri dny nabitej..
kolegovej maj HTC a musej to nabijet kazdej den, coz je desna otrava..
na tychto zariadeniach najviac zerie display a na druhom mieste wifi.. display sa da trosku usetrit ked. si das nizsi jas... a wifi/bt ked zrovna nepouzivas, vypinaj
Jasne Wifi a mozna i GPSka, tu mam teda vypnutou. Wifi mam zaple celou dobu, co mam mobil doma, protoze se mi nechce porad zapinat a vypinat, ale jakmile s tim pudu nekam ven tak wifi urcite necham primarne vypnute.
Nemas tip na nejaky slusny video player?
Nemas tip na nejaky slusny video player?
na ipade good player... este dobry je buzz player ale ten pbcas padne... v poslednom case uz pouzivam ten good player
Jestli iPhone vydrží při běžném provozu 3 dny bez nabití, to by bylo moc fajn ... Já Galaxy musím nabíjet každý den (i při nové baterce) a někdy to ani do večera nevydrží a už mi to trochu vadí ...