Iphone 4S
Re: Iphone 4S
Iphone mi vydrzi tak 3-4 dni ked ho moc nepouzivam.. Pri poriadnom zatazeni vydrzi tak 1-2 dni..
ja mam 4rku (nie 4S) a tiez mi drzi asi tak ako hovori pytkin...
Čili je to plus minus podobné ....Pytkin píše:Iphone mi vydrzi tak 3-4 dni ked ho moc nepouzivam.. Pri poriadnom zatazeni vydrzi tak 1-2 dni..
Prej se to dost zhorsilo updatem na iOS 5.0.1.
Navic Skova verze ma vyssi vypocetni vykon, takze bych se nedivil, kdyby to nic nevydrzelo.
Ale ja ho mam uz treti den s jednim nabitim a mam porad 40% baterky a lezl jsem na CT24 TV, wifi internet, mapy, appstore a cca takovy 4 petiminutove hovory a par SMS. Takze zatim cca spokojenost.
Navic Skova verze ma vyssi vypocetni vykon, takze bych se nedivil, kdyby to nic nevydrzelo.
Ale ja ho mam uz treti den s jednim nabitim a mam porad 40% baterky a lezl jsem na CT24 TV, wifi internet, mapy, appstore a cca takovy 4 petiminutove hovory a par SMS. Takze zatim cca spokojenost.
Ivo: to urcite.. Baterky su zrejme plus minus rovnake.. Teda aj vydrz bude rovnaka..
co z toho mala byt kachna ?
trochu tomu ale nerozumiem .. sak apple im tie puzdra posielal .. aj mojim kolegom prisli..
trochu tomu ale nerozumiem .. sak apple im tie puzdra posielal .. aj mojim kolegom prisli..
Že se tenkrát tvrdilo, že problémy se signálem jsou výmysl, že to všem funguje skvěle ... já jsem v posledních dnech dost zklamaný z výkonu baterie na galaxy, dal jsem uplně novou a výdrž je i tak mnohem horší než bývala ... že bych podal žalobu ? 

To nevim kde se to tvrdilo, Apple od zacatku tvrdil, ze ten problem existuje, jen ze je zvelicovanej, iirc.
no signal bol slabsi .. to zistil kazdy .. ale fungovat to fungovalo v pohode .. a kto pouzil ten kryt od applu (podla mna fajn vec , obdobny som si kupil na 4S) , tak ten problem zmizol ..
Ano, Steve Jobs sám předváděl jak správně držet telefonKermitak píše:To nevim kde se to tvrdilo, Apple od zacatku tvrdil, ze ten problem existuje,

No to byla haluz 

tak chlapi .. ale uz ste videli prezidentku firmy NOKIA , aby vas ucila , ako sa drzi telefon ? taky pristup ako ma APPLE k zakaznikom , sa predsa len tak casto nevidi 

Mam iPhone 4 a niceho takoveho jsem si nevsiml.
Zato na me stare Nokii 9300i se stavalo, ze ztratila signal, dost casto. Dokonce to bylo i uvedeno v manualu, kde telefon nedrzet.
Zato na me stare Nokii 9300i se stavalo, ze ztratila signal, dost casto. Dokonce to bylo i uvedeno v manualu, kde telefon nedrzet.
To ne noPytkin píše:tak chlapi .. ale uz ste videli prezidentku firmy NOKIA , aby vas ucila , ako sa drzi telefon ? taky pristup ako ma APPLE k zakaznikom , sa predsa len tak casto nevidi