Iphone 4S
Re: Iphone 4S
Ja mam 4S a se signalem taky zadnej problem.. Ani mobilni sit ani wifi no problem..
p.s. je nejaka free navigace na iphone, ktera je pouzitelna?
p.s. je nejaka free navigace na iphone, ktera je pouzitelna?
ziadna free sa mi nezdala OK .. kupiul som si Sygic CE , za 25 EUR ale davali ho uz aj za polovicu ..
no TOM TOM je urcite lepsi .. ale so Sygicom sa da zit .. casto updatuju ..
podla mna na navigacii sa setrit neoplati - lebo potom moze zradit vo chvili ked to clovek najmenej potrebuje (v nejakej zapadnutej malej ulicke v neznamom meste
) ... ja som siel do iGo a som max spokojny ...

vyzera ze celkom v pohodicke si tam robia ziadny stress... a povedzte mi JEDEN podnik na slovensku kde si zamestnanci mozu zdriemnut pocas obednajsej pauzy !! aj ked len v jedalni, ale aj tak !
toto iste napadlo aj mna 

Inak asi trochu mimo temu ale spominal sa tu Sygic...mam ho na androide...je pravda ze furt updatuje.Ale co je horsie, uz sa mi asi tri krat stalo ze som bol na ceste a chcel pouzit navigaciu, ale sygic sa rozhodol ze sa musi najprv updatnut..a bez toho nepojde.A kedze 3G bolo pomale a on chcel tahat neviem ake mnozstvo dat,tak som to radsej zrusil a isel podla google maps.Dost ma to otravuje a neviem nikde najst nejake vynutenie zapnutia navigacie, aj bez posledneho updatu ...poradte kto ma skusenosti.
stačí zakázat automatickou aktualizaci aplikace, kterou si musel předtím někde povolit. Jinak tohle bude spíš problém androida. Já po zkoušení všech kradených navigací skončil u nativní google navigace. Nutno podotknout že jsem ji použil cca 10x... tedy ne moc často.
hubert : to bude daka kokocia androidu .. na iOSe sa ti takato vec nestane ..
koma6 : google navigace ma vstavane mapy ?
koma6 : google navigace ma vstavane mapy ?
Vis ze jsem cekal, ze presne tohle napises?Pytkin píše:hubert : to bude daka kokocia androidu .. na iOSe sa ti takato vec nestane ..

Kermitak : no na iOSe sa ti sama aplikacia nikdy neupdatne .. musis ist do appstoru , dat Update , napise sa ti zoznam aplikacii , ktore maju update , a ty si manualne vyberies , ktore chces updatovat , alebo das UPDATE ALL .. Aplikacia ta ani nevyzve , ze by mala update .. Nie to este , ze by ta nutila , ze sa nespusti , kym ju neupdatnes .. Proste to , co popisuje hubert s androidom , sa mne nestalo nikdy v zivote s iOSom ..
Zrovna vcera som si updatoval SYGIC ..
Zrovna vcera som si updatoval SYGIC ..
Na Androidu se ti taky neupdatuje sama, kdyz si to tak nenastavis. Ze se ti nespusti bez updatu je problem aplikace, jednoznacne. Nelze ocekavat, ze to na oba systemy delali stejny lidi ze jo.
divne ale je , ze na iOSe sa ta ista aplikacia sprava inak .. mozno preto , ze jej iOS nedovoli otravovat s updatom .. u mna palec hore pre iOS ..