Iphone 4S

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
TOM-Thak

Re: Iphone 4S

Příspěvek od TOM-Thak »

Ja mam 4S a se signalem taky zadnej problem.. Ani mobilni sit ani wifi no problem..

p.s. je nejaka free navigace na iphone, ktera je pouzitelna?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ziadna free sa mi nezdala OK .. kupiul som si Sygic CE , za 25 EUR ale davali ho uz aj za polovicu ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

A je v pohode ta Sygic ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no TOM TOM je urcite lepsi .. ale so Sygicom sa da zit .. casto updatuju ..

dendy

Příspěvek od dendy »

podla mna na navigacii sa setrit neoplati - lebo potom moze zradit vo chvili ked to clovek najmenej potrebuje (v nejakej zapadnutej malej ulicke v neznamom meste :)) ... ja som siel do iGo a som max spokojny ...

dendy

Příspěvek od dendy »

vyzera ze celkom v pohodicke si tam robia ziadny stress... a povedzte mi JEDEN podnik na slovensku kde si zamestnanci mozu zdriemnut pocas obednajsej pauzy !! aj ked len v jedalni, ale aj tak !

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

toto iste napadlo aj mna :)

hubert

Příspěvek od hubert »

Inak asi trochu mimo temu ale spominal sa tu Sygic...mam ho na androide...je pravda ze furt updatuje.Ale co je horsie, uz sa mi asi tri krat stalo ze som bol na ceste a chcel pouzit navigaciu, ale sygic sa rozhodol ze sa musi najprv updatnut..a bez toho nepojde.A kedze 3G bolo pomale a on chcel tahat neviem ake mnozstvo dat,tak som to radsej zrusil a isel podla google maps.Dost ma to otravuje a neviem nikde najst nejake vynutenie zapnutia navigacie, aj bez posledneho updatu ...poradte kto ma skusenosti.

komasix

Příspěvek od komasix »

stačí zakázat automatickou aktualizaci aplikace, kterou si musel předtím někde povolit. Jinak tohle bude spíš problém androida. Já po zkoušení všech kradených navigací skončil u nativní google navigace. Nutno podotknout že jsem ji použil cca 10x... tedy ne moc často.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hubert : to bude daka kokocia androidu .. na iOSe sa ti takato vec nestane ..

koma6 : google navigace ma vstavane mapy ?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin píše:hubert : to bude daka kokocia androidu .. na iOSe sa ti takato vec nestane ..
Vis ze jsem cekal, ze presne tohle napises? :) Ne, tohle fakt neni veci systemu ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kermitak : no na iOSe sa ti sama aplikacia nikdy neupdatne .. musis ist do appstoru , dat Update , napise sa ti zoznam aplikacii , ktore maju update , a ty si manualne vyberies , ktore chces updatovat , alebo das UPDATE ALL .. Aplikacia ta ani nevyzve , ze by mala update .. Nie to este , ze by ta nutila , ze sa nespusti , kym ju neupdatnes .. Proste to , co popisuje hubert s androidom , sa mne nestalo nikdy v zivote s iOSom ..

Zrovna vcera som si updatoval SYGIC ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Na Androidu se ti taky neupdatuje sama, kdyz si to tak nenastavis. Ze se ti nespusti bez updatu je problem aplikace, jednoznacne. Nelze ocekavat, ze to na oba systemy delali stejny lidi ze jo.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

divne ale je , ze na iOSe sa ta ista aplikacia sprava inak .. mozno preto , ze jej iOS nedovoli otravovat s updatom .. u mna palec hore pre iOS ..

Odpovědět