Iphone 4S
Re: Iphone 4S
Ne, to neni divny, jak pisu, delaj to pravdepodobne uplne jiny lidi
iOS s tim nema vubec nic spolecnyho.

no ja myslim ze hlavne iOS ti nic take neumoznuje .. za 4 roky sa mi nestalo , ze by mi nejaka aplikacia napisala , ze sa nespusti .. ze sa musi napred updatnut .. joj lubim ja iOS ! zajebal by som android , keby ma s takymto niecim otravoval ..
Zajeb v tom pripade i iOS, protoze neni problem udelat aplikaci, ktera se bude chovat uplne stejne. Ale whatever. Double facepalm.
Ja teda v tom nevidim logiku , aby niekto robil aplikaciu , ktora sa nespusti , kym sa neupdatne ..
Ja taky ne. A vidis, stejne to lidi delaj.
myslim ze v appstore developer guidelines je okrem ineho podmienka ze nic takehoto aplikacia nesmie robit .. updaty aplikakcie su povolene striktne on-demand cez appstore .. jediny sposob ako sa aplikacia moze 'rozsirit' su in-app purchases ale tie tiez idu vlastne cez appstore (interne, sice appka ostane bezat, ale zavola sa interna kniznica appstoru ktora updatne aplikaciu o content ktory aplikacia pozaduje), navyse sa urcite nemozu diat automaticky ale zasadne opat len na poziadanie .. takze.. kermitak fakt v tomto pripade ak chces byt objektivny musis uznat ze v iOS je toto lepsie zabezpecene oproti androidu.. aplikacia ktora porusuje guidelines neprejde approvovanim a je vratena developerovi aby nekorektne veci upravil..
pre developera je to obcas otrava ale pre zakaznika potom vacsia spokojnost kedze mu aplikacie nerobia taketo neocakavane 'prieky'
pre developera je to obcas otrava ale pre zakaznika potom vacsia spokojnost kedze mu aplikacie nerobia taketo neocakavane 'prieky'

Pytkin: ale některé věci jsou dost velký opruz na appstore. Nemám updatované na iOS5 (nechci). Mám ohlášených cca 100 aplikací na update. Některé z nich vyžadují iOS5. Dám update all a objeví se hláška: aplikace Numbers vyžaduje iOS5 - nelze updatovat, bye ... a tím to končí. Aspoň trošku inteligentní přístup by byl: přejete si updatovat všechny ostatní aplikace, které nevyžadují iOS 5 ? (a kterých je většina). Takhle bych si musel cca 80 aplikací updatovat po jedné manuálně. To je hodně debilní ... Jinými slovy to vlastně dělá přesně to o čem mluvíš že nedělá: nutí tě to upadovat iOS jinak se to nechová normálně (např. v rámci updatů)
jo to co pises by moholo fungovat ze updatne len tie co nie su IOS5 .. Ale je to ine ako situacia , ktoru popisuje hubert , ze sa mu navigacia vobec nespusti a nuti ho updatovat .. obdobne by bolo, keby sa ti aplikacie nechceli spustat a pytali si udate na ios5 .. ale oni to normalne spustit idu .. Inak to co chces by malo ist spravit v pocitaci .. tam si updatnes vsetky appky, a potom sa do telefonu syncnu len tie , ktore nepotrebuju ios5 .. co mna na appstore skorej serie je , ze si neozes zasavovat rozlozenie aplikacii .. resp. pri nastaveni syncovania APPiek ta nuti napred zmazat a potom vsetko znova zosyncovat .. toto mi pripada dost debilne ..
BtW: iOS5 je super hlavne kvoli iMessage a Notification center ..
BtW: iOS5 je super hlavne kvoli iMessage a Notification center ..
Ano, appstore ma urcity restrikce, ktery jsou vetsinou prospesny (o ty mensine radsi pomlcim, nebo me roztrhatedendy píše:myslim ze v appstore developer guidelines je okrem ineho podmienka ze nic takehoto aplikacia nesmie robit .. updaty aplikakcie su povolene striktne on-demand cez appstore .. jediny sposob ako sa aplikacia moze 'rozsirit' su in-app purchases ale tie tiez idu vlastne cez appstore (interne, sice appka ostane bezat, ale zavola sa interna kniznica appstoru ktora updatne aplikaciu o content ktory aplikacia pozaduje), navyse sa urcite nemozu diat automaticky ale zasadne opat len na poziadanie .. takze.. kermitak fakt v tomto pripade ak chces byt objektivny musis uznat ze v iOS je toto lepsie zabezpecene oproti androidu.. aplikacia ktora porusuje guidelines neprejde approvovanim a je vratena developerovi aby nekorektne veci upravil..

jo a hovorime o tom , ze iOS mu nedovoli byt prase 

Ne, to mu nedovoli na papiru napsana pravidla appstore, jejichz dodrzovani kontrolujou lidi (a ne vzdy se jim to podari), kvalita/nekvalita systemu s tim absolutne nijak nesouvisi 

napis kludne, suhlasim ze niektore veci su tam riadna otrava.. cele tie orgie s generovanim certifikatu co clovek musi podstupit aby si vobec mohol nahrat vyvijanu appku do vlastneho mobilu su fakt extremne zbytocne komplikovane... nehovoriac o tom ze musim platit 99eur rocnej ak ked si chcem len pre seba robit appku, pre vlastne pouzitie len na mojom mobile...
ale zase vdaka prisnym pravidlam pri schvalovani appiek do appstoru je tam naozaj diametralne menej odpadu nez v android markete... proste maju ovela viac kontrolu nad tym co si do appstore pustia, co pre zakaznika nieje zle v konecnom dosledku...
ale zase vdaka prisnym pravidlam pri schvalovani appiek do appstoru je tam naozaj diametralne menej odpadu nez v android markete... proste maju ovela viac kontrolu nad tym co si do appstore pustia, co pre zakaznika nieje zle v konecnom dosledku...
S tim souhlasim.
Nevite o nejakem serveru, kterej recenzuje pouze velke hry na ios (3D grafika, dlouhe mise, vypravnost - Nova, Asphalt, Modern Combat atd). Nebavi se me probirat priblblejma "flashovkama" za dolar. Diky za tip
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Nezkouseli jste nekdo ten hdmi adapter na sdileni obrazu na tv? Delam mobilni verzi nasich portalu a libilo by se mi to pak
prezentovat primo z iphone na big screen
prezentovat primo z iphone na big screen