jj, třeba MacRumors zkolaboval serverPytkin píše:heh .. skoncil event .. a internet uz zase funguje .. apple je schopny zhodit internet .. pekne ..

jj, třeba MacRumors zkolaboval serverPytkin píše:heh .. skoncil event .. a internet uz zase funguje .. apple je schopny zhodit internet .. pekne ..
Access Denied
Já toho Samsungu nelituju a především proto, že to není Android nebo cokoli jinýho. S tímto systémem Samsung dělá cca 7 modelů a je to OS postavený na míru těm telefonům podobně jako u iPhone. Takže není Samsung jako SamsungIvo píše:Já se přiznám že občas u toho Samsungu zalituju že jsem nepořídil radši iPhone (z více důvodů). A pak mě to zase přejde ... Ale uplně to nevylučuju ... Ale kdybych do něho šel, tak určitě budu chtít nejnovější verzi (to je holt ta hračičkářská posedlost, o které jsem zminoval výše. Bohužel ale asi bude hodně předražený a dlouho nedostupný ... no uvidíme ... stanovat nepůjdu
Asi to chce chvíli vyčkat. Mně už ta stránka jednou naskočila, ale byla trochu rozpadláIvo píše:Access Denied
You don't have permission to access "http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/" on this server.
Reference #18.3d63434d.1317754509.3e34c88e
... Ta poslouchá hlasové přikazy mluvené běžnou řečí - nemusí se nic učit, uživatel nemusí trénovat speciální povely. Funguje to ale pouze v Angličtině, Němčině a Francouzštině. Siri umí například na povel zadávat schůzky do kalendáře nebo psát SMS zprávy.dendy píše:ak bude ten speach recognition fungovat aj slovencine (cestine) tak to bude uplny prevrat .. nechame sa prekvapit (to je ale vec iOS5 tamze by to malo slapat aj na starsich zariadeniach s iOS5 nie ???)