pytkin premenoval som ti thread

Však to snad píšou jasně, ne? První snímek po 1,5 vteřině, každý další po 1/2 vteřině.Ivo píše:Jinak nevím jak to je u iphone, ale tady bych foták jako něco k rychlému vyfocení moc neoznačoval ... než se spustí a než se začne fotit pár dlouhých vteřin uplyne ... A vystihnout okamžik kdy člověk chce fotit a kdy to tu fotku opravdu udělá, je taky trošku loterie ... (při pokusu zachytit něco v daném okamžiku)
Imho to ale pochopitelně neni chyba Apple, ale jednoduše amatéřina klienta.Ivo píše:Nedávno jsem měl ve studia klienta, který měl jednu wavku na iPhonu, kterou jsme velmi potřebovali. Ovšem dostat to z něj ven - naprosto nemožné ...(pokud nemá s sebou svůj počítač se svými iTunes - že mám já MBP je sice pěkné, ale muselo by se to nejdřív synchronizovat atd.) - no prostě trapas ... Samsung Galaxy s Androidem: připojím USB kabelem k počítači objeví se to tam za vteřinu jako disk a přetáhnu co chci kam chci. Z tohoto hlediska mi přijdou iXX jako fajn hračky, ale v některých naprosto základních ohledech neskutečně přihlouplé ... (nakonec nám to někdo musel poslat online z Prahy)
To diktovani v cestine fakt funguje? A funguje dobre?Ivo píše:Hlasové pokyny v češtině i slovenštině (včetně diktování a odesílání sms, pokynů k volání, dotazů kolik je hodin, výpisu hovorů, zadávání hledání na netu atd. atd.) má android už dávno běžně (v různých podobách a různých softwarech) a funguje to dost dobře. Ale upřímně řečeno se to dá použít jen když je člověk opravdu o samotě ... Jinak to je dost kuriozní