Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od dendy »

hahahahahah kermitak zabil :-D

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ah, sorry, jsem to cetl v praci pri telefonovani a kdo vi proc jsem cetl "zasuvkou" :oops:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jak se vám po delším čase osvědčuje iPhone 5s ? :)

Galaxy S3 a občas čím dál pomalejší a zmatenější reakce Androida a občasné porovnání s iPhonem 5S v nějakém mobilním obchodě (kdy iPhone reaguje mnohem rychleji, přehledněji a spolehlivěji) mě vedou k čím dál silnější myšlence vyměnit po 4 letech Galaxy za iPhone - ale pokud možno iPhone6, protože iPhone 5 má pro mě příliš malý displej a iPhone6 by ho měl mít větší :wink: Bylo by samozřejmě výhodnější (a asi brzy i podstatně levnější) pořídit 5S, ale je to malé ...

dendy

Příspěvek od dendy »

ja mam 4 roky stary iphone4, mam na nom iOS7, obcas uz trochu nestiha, ale nic hrozne, v celku je stale pouzitelny, ked to porovnam s nejakou androidovou nokiou co som mal nedavno v rukach, co bol papierovo silnejsie vybaveny mobil (aj procesorom aj pamatou) ale bola to uplna katastrofa ako v lete na saniach oproti tomu mojmu staruckemu iphonu.. som zvedavy ci ho upgrade na iOS8 nezabije..

kazdopadne si myslim, po skusenostiach s iP4, ze ked kupis novy iphone tak minimalne tie 4 roky ti bude sluzit uplne spolahlivo :-) pravdepodobne aj dlhsie...

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: myslim, ze ios7 bol posledny na ip4. ios8 uz ip4 podporovat nebude.
@ivo: z pozorovania mojho okolia si vsimam, ze zakial iphonista ma stale ten svoj fungujuci telefon, ktory ma updaty a podporu aj 4 roky,
samsungisti a androidisti menia za ten cas aj 2 telefony, cize uz mi nikto nenahovori, ze iphone je drahy. prd - android telefony su rychlostarnuce predrazene cuda.

dendy

Příspěvek od dendy »

lavender: no ja mam tiez ten dojem, nechcel som to tak to priamo povedat nech zase nespustime flame :) .. plus android mi pride z vlastnych skusenosti a rozpravania kamosov rovnako "samorozdrbavaci" OS ako windows :-D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

podle me je hlavni problem v odladovani a otevrenosti androidu. nejsem programator ani vyvojar, ale prijde mi to celkem jako babylon. zarizeni spickova pro android i aktualni iphone mi prijdou na stejne urovni.
si vemte, ze by pro ios vyrabelo pristroje xx (mozna xxx) firem...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše:ja mam 4 roky stary iphone4, mam na nom iOS7, obcas uz trochu nestiha, ale nic hrozne, v celku je stale pouzitelny,
pouzitelny je .. zena ho ma .. ale je to dost citit , ten iOS7 .. ja mam Iphone 4S a na tom je to v pohode ..

biscuit : to vsetci vieme , ze uzavretost IOS systemu ma za nasledok vacsiu stabilitu .. ale aj obmedzenia, ktore tu ivovi casto vadili ..

Ja tiez cakam na jesen na iPhone 6 a idem do neho .. Dokonca rozmyslam aj nad tym vacsim .. ale to chce chytit do ruky a do vacku ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mně nejvíc vadí to že všechny tyhle Galaxy mají jakési super procesory a x GB RAM a každá běžná drobnost trvá dlouho a líně (spuštění vytáčení, aplikací, běžných operací atd.), to samé na iPhonu se děje skoro okamžitě. Malý si dal na svém Galaxy novou verzi Androidu a x běžných věcí se tam najednou zhroutilo nebo začalo fungovat problematicky. Já jsem si raději nechal starší verzi ...

lavender

Příspěvek od lavender »

ps: pouzivam este stale ip3gs. stale, aj na beh (runkeeper), na vacsinu internetov atd. a staci mi ;) kto ma stale funkcny galaxy s1 s updatom prenho tento rok? ( na porovnanie).

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2Ivo: To plati bohuzel i u Apple.. mam sotva 2roky iphone 4s a po updatu je vse strasne pomaly a jsou tam ruzne bugy napr. obcas se sekne locknuty screen a musi se restartovat nebo pri otevirani ikonky telefon se objevi jen pozadi ale appka ne az po jejim znovuzapnuti a obcas nektere appky padaj jako fb messanger nebo whatsapp ve chvili, kdy to chce otevrit fotak.. imho to mel apple u starsich telefonu udelat jako u ipad1 zariznout updaty od nejake verze a aspon by to bylo rychle a nezabuggovane. Menit kazdych 20mesicu zarizeni za 15-20k mi prijde nic moc. Cekal bych zivotnost jako u lacinych notebooku tzn. 5let a ne 2roky. Nejmin povedena vec od Apple, co ho znam, je jejich ios7. Snad to nebude i iphone5 s ios8 stejne jako u 4s s prechodem na 7.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Z toho vyplývá že je třeba nejnovější přístroj s nejnovějším OS a pak už na to nesahat :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

problemy co popisuje tom mi pridu hodne zvlastne, osobne by som to tipoval skorej na nejaky problem s HW (pravdepodobne ramka, alebo GPU)... rozhodne to nieje standarna vlastnost iphonov alebo ios7.. ja by som s tym siel do servisu a reklamoval to, to rozhodne NIEJE standartne spravanie ani nejaka chyba iOS ako takeho.. na 100% to bude nejaky HW problem toho konkretneho telefonu

Segra aj svagor maju kazdy 2 telefony, cize 4 iphony 4s dokopy (firemne, potrebuju viac cisel, nie su blazni:-)) vsade maju najnovsi iOS7 a aabsolutne ziadne, ani tie najmensie, problemy nemaju.. zena ma 5S s najnovsim ios7.. ja mam iphone4 s najnovsim ios7 .. ziadny problem..

inak je pravda ze na iP4 hned ked iOS7 vysiel tak bol dost pomaly.. ale potom vydali nejaky update a zasadne sa to opravilo

k samtnemu iOS7 - to sme tu uz rozoberali, to je vec subjektivneho vkusu, mne pride 7dmicka nekonecne krat lepsia nez 6ka a chystane nove veci v 8micke su podla mna super.. plus kamos developer ma uz ool roka betu a nestazuje si, chodi to spolahlivo

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ano .. iP4 je trosku chudak uz pomali na iOS7 .. ale iP4s je OK .. k spomaleniu oproti iOS6 prislo , ale neni to nijak tragicke .. A ako som uz pisal , aj moza zena ma iOS7 na iP4 , ako dendy .. a vobec sa nestazuje .. Tiez nemam nikoho v okololi , co by mal podobne problemy ako Tom .. Ja mam problem (ale ten uz som maval aj na iP3GS) , ze ked mam dlho telefon vo vacku , tak sa nejak nabije obrazovka alebo co , a ked zazvoni , nejde zdvihnut .. musim cely displej posuchat po bruchu, aby sa akoby "neutralizovala" kapacita naboja , alebo co .. a potom to ide zdvihnut ..

dendy

Příspěvek od dendy »

ty si daky elektricky muz :-) nestava sa ti ze ked s na dakoho naseres tak ti z oci slahaju blesky ??

Odpovědět