Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
hahahahahah kermitak zabil 

Ah, sorry, jsem to cetl v praci pri telefonovani a kdo vi proc jsem cetl "zasuvkou" 

Jak se vám po delším čase osvědčuje iPhone 5s ? 
Galaxy S3 a občas čím dál pomalejší a zmatenější reakce Androida a občasné porovnání s iPhonem 5S v nějakém mobilním obchodě (kdy iPhone reaguje mnohem rychleji, přehledněji a spolehlivěji) mě vedou k čím dál silnější myšlence vyměnit po 4 letech Galaxy za iPhone - ale pokud možno iPhone6, protože iPhone 5 má pro mě příliš malý displej a iPhone6 by ho měl mít větší
Bylo by samozřejmě výhodnější (a asi brzy i podstatně levnější) pořídit 5S, ale je to malé ...

Galaxy S3 a občas čím dál pomalejší a zmatenější reakce Androida a občasné porovnání s iPhonem 5S v nějakém mobilním obchodě (kdy iPhone reaguje mnohem rychleji, přehledněji a spolehlivěji) mě vedou k čím dál silnější myšlence vyměnit po 4 letech Galaxy za iPhone - ale pokud možno iPhone6, protože iPhone 5 má pro mě příliš malý displej a iPhone6 by ho měl mít větší

ja mam 4 roky stary iphone4, mam na nom iOS7, obcas uz trochu nestiha, ale nic hrozne, v celku je stale pouzitelny, ked to porovnam s nejakou androidovou nokiou co som mal nedavno v rukach, co bol papierovo silnejsie vybaveny mobil (aj procesorom aj pamatou) ale bola to uplna katastrofa ako v lete na saniach oproti tomu mojmu staruckemu iphonu.. som zvedavy ci ho upgrade na iOS8 nezabije..
kazdopadne si myslim, po skusenostiach s iP4, ze ked kupis novy iphone tak minimalne tie 4 roky ti bude sluzit uplne spolahlivo
pravdepodobne aj dlhsie...
kazdopadne si myslim, po skusenostiach s iP4, ze ked kupis novy iphone tak minimalne tie 4 roky ti bude sluzit uplne spolahlivo

@dendy: myslim, ze ios7 bol posledny na ip4. ios8 uz ip4 podporovat nebude.
@ivo: z pozorovania mojho okolia si vsimam, ze zakial iphonista ma stale ten svoj fungujuci telefon, ktory ma updaty a podporu aj 4 roky,
samsungisti a androidisti menia za ten cas aj 2 telefony, cize uz mi nikto nenahovori, ze iphone je drahy. prd - android telefony su rychlostarnuce predrazene cuda.
@ivo: z pozorovania mojho okolia si vsimam, ze zakial iphonista ma stale ten svoj fungujuci telefon, ktory ma updaty a podporu aj 4 roky,
samsungisti a androidisti menia za ten cas aj 2 telefony, cize uz mi nikto nenahovori, ze iphone je drahy. prd - android telefony su rychlostarnuce predrazene cuda.
lavender: no ja mam tiez ten dojem, nechcel som to tak to priamo povedat nech zase nespustime flame
.. plus android mi pride z vlastnych skusenosti a rozpravania kamosov rovnako "samorozdrbavaci" OS ako windows 

podle me je hlavni problem v odladovani a otevrenosti androidu. nejsem programator ani vyvojar, ale prijde mi to celkem jako babylon. zarizeni spickova pro android i aktualni iphone mi prijdou na stejne urovni.
si vemte, ze by pro ios vyrabelo pristroje xx (mozna xxx) firem...
si vemte, ze by pro ios vyrabelo pristroje xx (mozna xxx) firem...
pouzitelny je .. zena ho ma .. ale je to dost citit , ten iOS7 .. ja mam Iphone 4S a na tom je to v pohode ..dendy píše:ja mam 4 roky stary iphone4, mam na nom iOS7, obcas uz trochu nestiha, ale nic hrozne, v celku je stale pouzitelny,
biscuit : to vsetci vieme , ze uzavretost IOS systemu ma za nasledok vacsiu stabilitu .. ale aj obmedzenia, ktore tu ivovi casto vadili ..
Ja tiez cakam na jesen na iPhone 6 a idem do neho .. Dokonca rozmyslam aj nad tym vacsim .. ale to chce chytit do ruky a do vacku ..
Mně nejvíc vadí to že všechny tyhle Galaxy mají jakési super procesory a x GB RAM a každá běžná drobnost trvá dlouho a líně (spuštění vytáčení, aplikací, běžných operací atd.), to samé na iPhonu se děje skoro okamžitě. Malý si dal na svém Galaxy novou verzi Androidu a x běžných věcí se tam najednou zhroutilo nebo začalo fungovat problematicky. Já jsem si raději nechal starší verzi ...
ps: pouzivam este stale ip3gs. stale, aj na beh (runkeeper), na vacsinu internetov atd. a staci mi
kto ma stale funkcny galaxy s1 s updatom prenho tento rok? ( na porovnanie).

2Ivo: To plati bohuzel i u Apple.. mam sotva 2roky iphone 4s a po updatu je vse strasne pomaly a jsou tam ruzne bugy napr. obcas se sekne locknuty screen a musi se restartovat nebo pri otevirani ikonky telefon se objevi jen pozadi ale appka ne az po jejim znovuzapnuti a obcas nektere appky padaj jako fb messanger nebo whatsapp ve chvili, kdy to chce otevrit fotak.. imho to mel apple u starsich telefonu udelat jako u ipad1 zariznout updaty od nejake verze a aspon by to bylo rychle a nezabuggovane. Menit kazdych 20mesicu zarizeni za 15-20k mi prijde nic moc. Cekal bych zivotnost jako u lacinych notebooku tzn. 5let a ne 2roky. Nejmin povedena vec od Apple, co ho znam, je jejich ios7. Snad to nebude i iphone5 s ios8 stejne jako u 4s s prechodem na 7.
Z toho vyplývá že je třeba nejnovější přístroj s nejnovějším OS a pak už na to nesahat 

problemy co popisuje tom mi pridu hodne zvlastne, osobne by som to tipoval skorej na nejaky problem s HW (pravdepodobne ramka, alebo GPU)... rozhodne to nieje standarna vlastnost iphonov alebo ios7.. ja by som s tym siel do servisu a reklamoval to, to rozhodne NIEJE standartne spravanie ani nejaka chyba iOS ako takeho.. na 100% to bude nejaky HW problem toho konkretneho telefonu
Segra aj svagor maju kazdy 2 telefony, cize 4 iphony 4s dokopy (firemne, potrebuju viac cisel, nie su blazni:-)) vsade maju najnovsi iOS7 a aabsolutne ziadne, ani tie najmensie, problemy nemaju.. zena ma 5S s najnovsim ios7.. ja mam iphone4 s najnovsim ios7 .. ziadny problem..
inak je pravda ze na iP4 hned ked iOS7 vysiel tak bol dost pomaly.. ale potom vydali nejaky update a zasadne sa to opravilo
k samtnemu iOS7 - to sme tu uz rozoberali, to je vec subjektivneho vkusu, mne pride 7dmicka nekonecne krat lepsia nez 6ka a chystane nove veci v 8micke su podla mna super.. plus kamos developer ma uz ool roka betu a nestazuje si, chodi to spolahlivo
Segra aj svagor maju kazdy 2 telefony, cize 4 iphony 4s dokopy (firemne, potrebuju viac cisel, nie su blazni:-)) vsade maju najnovsi iOS7 a aabsolutne ziadne, ani tie najmensie, problemy nemaju.. zena ma 5S s najnovsim ios7.. ja mam iphone4 s najnovsim ios7 .. ziadny problem..
inak je pravda ze na iP4 hned ked iOS7 vysiel tak bol dost pomaly.. ale potom vydali nejaky update a zasadne sa to opravilo
k samtnemu iOS7 - to sme tu uz rozoberali, to je vec subjektivneho vkusu, mne pride 7dmicka nekonecne krat lepsia nez 6ka a chystane nove veci v 8micke su podla mna super.. plus kamos developer ma uz ool roka betu a nestazuje si, chodi to spolahlivo
Ano .. iP4 je trosku chudak uz pomali na iOS7 .. ale iP4s je OK .. k spomaleniu oproti iOS6 prislo , ale neni to nijak tragicke .. A ako som uz pisal , aj moza zena ma iOS7 na iP4 , ako dendy .. a vobec sa nestazuje .. Tiez nemam nikoho v okololi , co by mal podobne problemy ako Tom .. Ja mam problem (ale ten uz som maval aj na iP3GS) , ze ked mam dlho telefon vo vacku , tak sa nejak nabije obrazovka alebo co , a ked zazvoni , nejde zdvihnut .. musim cely displej posuchat po bruchu, aby sa akoby "neutralizovala" kapacita naboja , alebo co .. a potom to ide zdvihnut ..
ty si daky elektricky muz
nestava sa ti ze ked s na dakoho naseres tak ti z oci slahaju blesky ??