Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
seci jablcnici ajfnonisti cakaju na modre z neba (sive z cupertina).
Tos nam toho rekl :)
Bolšaja technologia a stream se jim pěkně seká a nefunguje.... 

aspon ze tam pisu , co sa hovori .. mne ten stream nejde vobec .. zase vzhladom na to, ze sa zivim streamingom, viem co to obnasa .. toto sa tazko zvlada ..
Ale pro mě je to jasné - můj další mobil je iPhone 6 plus 
(ale uplně ted přestala fungovat adresa apple.com ...)

(ale uplně ted přestala fungovat adresa apple.com ...)
no a co uz teda predstavili?
nemam rychly net na video...

Hmm, tak velká sláva s Apple Watch a budou k mání až tak za půl roku ...
iPhone 6 k nám dorazí taky kdoví kdy, takže možnost bude Německa anebo přímo z USA ... Neví někdo jak je to s Iphonem koupeným v USA ? Funguje tady bez problému ? A jak je to se zárukou ?
iPhone 6 k nám dorazí taky kdoví kdy, takže možnost bude Německa anebo přímo z USA ... Neví někdo jak je to s Iphonem koupeným v USA ? Funguje tady bez problému ? A jak je to se zárukou ?
Zadna slava ty hodinky.. podpora az od iphone 5, cekal bych, ze 4S bude v pohode, kdyz jde o kalendar a SMS.. nic slozityho to i Pebble hodinky v pohode umej. No a telefon.. design nic moc, zbytecne veliky a jen vyssi vykon a novy iOS zkratka nic prevratnyho. Nevite jestli uz maj Macbook Air s retina displayem?
Air s Retina displejem není (a myslím že ani nebude), to by si vypouštěli rybník s MBP 13 ...
Rozumím tomu správně že když nebude mít člověk v kapse iPhone tak na těch hodinkách se ani nepodívá kolik je hodin ?
iPhony - ty větší displeje jsou ten nejdůležitější upgrade ...
Rozumím tomu správně že když nebude mít člověk v kapse iPhone tak na těch hodinkách se ani nepodívá kolik je hodin ?
iPhony - ty větší displeje jsou ten nejdůležitější upgrade ...
pozeral som len tie notes na stranke .. video sa mi nepodarilo pustit .. tie hodinky ako funguju ? stale je na nich obraz ? alebo sa vypinaju ? vyhoda pebble je , ze maju paperINK displej , a zobrazuju sa stale .. retina displej na AppleWatch bude asi dost narocny , takze predpokladam ze sa displej bude vypinat .. co mi pripada ako chujovina na hodinkach .. ako to je ? ukazovali to vo videu ?
Me se na tech hodinkach libi ta moznost navigace. To asi pebble nema ne? Mit v hodinkach GPS kdyz jedu nekam na Gig a bloudim a nechci zrovna drzet v ruce telefon s mapou, coz upoutava zbytecne pozornost, tak to by se mi libilo.. nebo behem gigu cist SMS apod. No uvidime..
No akorát člověk bude u sebe muset mít 2 drahá hebeda - iPhone a iWatch ... jedno z nich se vybije a hotovo ... nebo ztratí
Já osobně i-hodinky nechci i kdyby byly s vodotryskem nektaru ...

pro me zatim nejdokonalejsi watch jsou kovovy digitalky casia..
Nadcasovej dizajn, vydrz baterie 10 let, vse co potrebuju umi (hodiny, datumovka, stopky, minutka, budik, podsviceni), jsou vodotesne (to je dalsi zasadni vec, ktera mi u apple watch chybi) skvela viditelnost na primem slunci i v uplne tme.

Samozrejme si dokazu predstavit i vylepseni, ale trend "bez mobilu ani hovno" mi prijde celkem nepouzitelnej

Nadcasovej dizajn, vydrz baterie 10 let, vse co potrebuju umi (hodiny, datumovka, stopky, minutka, budik, podsviceni), jsou vodotesne (to je dalsi zasadni vec, ktera mi u apple watch chybi) skvela viditelnost na primem slunci i v uplne tme.

Samozrejme si dokazu predstavit i vylepseni, ale trend "bez mobilu ani hovno" mi prijde celkem nepouzitelnej
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
ja som hlavne sklamany ze ani zmienka o Yosemite.. kedy to akoze chystaju pustit von ? To az na jar s novymi iMacmi ?
telefony ma neohurili, niektore vylepsenia fajn - lepsi fotak (s optickou stavilizaciou ale to len pri tom 5.5" monstre), A8 chip je fajn, ten iphone mensi - 4,7" - mozno na hranie hier aj lepsi nez 4"
ale aj tak zatial ostavam pri mojej 4rke
)
hodinky ma nezaujali vobec, nosit ostaru na ruke neznasam, hodinky som mal na ruke naposledy na strednej skole
inak tie kecy, ako je vsetko uzasne najuzasnejsie na keynote uz mi prichadzaju cim dalej tym trapnejsie - stevovi to aspon clovek veril ale ti pajaci co tam su ostatni (a najma cook) od nich to proste nezerem
za mna - z roka na rok ta firma upada, naozaj zo stevom daco odislo co uz zrejme nikdy nebudu mat naspat... jedine co si stale drzi standard kvality je OSX.. ostatne ide pomaly a isto dole vodou...
telefony ma neohurili, niektore vylepsenia fajn - lepsi fotak (s optickou stavilizaciou ale to len pri tom 5.5" monstre), A8 chip je fajn, ten iphone mensi - 4,7" - mozno na hranie hier aj lepsi nez 4"

hodinky ma nezaujali vobec, nosit ostaru na ruke neznasam, hodinky som mal na ruke naposledy na strednej skole

inak tie kecy, ako je vsetko uzasne najuzasnejsie na keynote uz mi prichadzaju cim dalej tym trapnejsie - stevovi to aspon clovek veril ale ti pajaci co tam su ostatni (a najma cook) od nich to proste nezerem
za mna - z roka na rok ta firma upada, naozaj zo stevom daco odislo co uz zrejme nikdy nebudu mat naspat... jedine co si stale drzi standard kvality je OSX.. ostatne ide pomaly a isto dole vodou...
Naposledy upravil(a) dendy dne 09 zář 2014 22:06, celkem upraveno 3 x.
zrovna sme cez weekend miskovi kupili tieto :
nenasli sme hodinky , co by sa dali nastavit budiky kazdy den inak .. tieto casio sa tomu blizia, ale nevedia nastavit budik na den v tyzdni .. len na datum .. co je kokotina jak mraky .. casio vyvojari su uplne jedbnuty .. mozes si nastavit zvonenie raz za rok .. alebo za mesiac .. ale ne kazdy pondelok ..
mna tiez moc hodinky neberu a dat 400 eur za hodinky mi pride fakt hovadina ..
stale ale neviem ako to je s tym displejom .. ako to chapete .. svieti na tych Apple Watch displej stale ?

nenasli sme hodinky , co by sa dali nastavit budiky kazdy den inak .. tieto casio sa tomu blizia, ale nevedia nastavit budik na den v tyzdni .. len na datum .. co je kokotina jak mraky .. casio vyvojari su uplne jedbnuty .. mozes si nastavit zvonenie raz za rok .. alebo za mesiac .. ale ne kazdy pondelok ..
mna tiez moc hodinky neberu a dat 400 eur za hodinky mi pride fakt hovadina ..
stale ale neviem ako to je s tym displejom .. ako to chapete .. svieti na tych Apple Watch displej stale ?