Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Oxyygen
Profesionál

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Oxyygen »

z praxe musim uznat, z v uhlopricce se jobs mylil. Pokud nekdo mel moznost pouzivat 4.5 - 4.7 dlouhodobeji jako smartphone , bude povazovat 4 za uplny minimum a 3.5 uz za omezujici. Je treba si take uvedomit, ze iphone ma dost siroke vertikalni okraje, takze 4.7 telefon nemusi byt nutne o tolik vetsi.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Myslim ze je spravnej krok, ze maji hodinky napojeny na telefon a nesnazi se vsechno nacpat dovnitr. Ono by to jednak pri soucasny technologicky urovni ani poradne neslo, nemluve o tom, kam by se napriklad dala antena. Telefon stejne clovek porad potrebuje, dneska je to univerzalni multimedialni a internetovej device, kterej hodinky nemuzou diky rozmeru nahradit, tak proc duplikovat v hodinkach jeho funkci. Btw moc si neumim predstavit, jak bych s takovyma hodinkama telefonoval.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

a bolo tam vyslovene povedane , ze bez telefonu tie hodinku nepojdu ? ja si myslim ze musia ist aj bez telefonu .. len samozrejme niektore fukncie nebudu fungovat .. ale samotne hodinky, health senzory a podobne fungovat budu ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

este k tym apple novinkam .. podarilo sa dakomu stiahnut ten U2 album ? pise to ze mam ist v itunes na purchase page a tam stiahnut .. ja ju ale neviem najst ..

Peetronius

Příspěvek od Peetronius »

Stačí přejít v iTunes na homescreen a vpravo nahoře kliknout na purchased a tam dáš download.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja nikde nemam purchased .. uz to hladam 2 dni ..

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin sak Samsung ma rovnake hodinky uz rok :-))) Vlastne uz tusim prisiel s ich druhou generaciou...

Akoze detaily implementacie ci to meria pulz a hento nemeria.. to je nepodstatne.. je to rovnaky typ produktu.. hodinky co su prepojene z telefonom, su doplnok k telefonu, poskytuju funkcie naviac .. je to ten isty typ produktu ... apple sa v tomto dotahuje na samsung .. mozno lepsie vychytaju detaily. .ale neni to taky prevrat ako s prvym Mac-om .. s prvym iPod-om .. prvym iPhonom .. iPadom ... iMac-om .. Macbookom ...

k tym platbam - no parada zase si zavadzaju vlastny standard namiesto toho aby zaimplementovaly nejaky existujuci uz zabehnuty ..
Pytkin píše:a cena mi tiez pripada dost vysoka .. rozhodne funkcnejsia vec mi pride pebble .. ktory stoji zlomok , displej stale svieti
Presne a o tomto hovorim.. existuje x konkurencnych vyrobkov k tym ich hodinkam co su na trhu uz davno a v mnohom lepsie ...

No sak cas ukaze ... mozno sa zase najdu miliony blbcov co si to kupia a akcionari Apple budu vysmiaty :-))) Uvidime o rok - dva ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : to je diskutabilne co je lepsie .. kazdy ma ine preferencie .. v kazdom pripade , dost blbcov sa najde .. hlavne v apple komunite ...

to ze ma samsung hodinky , to som nevedel :) ..

dendy

Příspěvek od dendy »

Ja som prote uz dlhsiu dobu stale viac sklamany z toho kam ide Apple .. jedine co si stale drzi moje nadsenie a spokojnost je OSX .. ten je ultrapopici .. tesim sa na Yosemite :)

Stan

Příspěvek od Stan »

Pytkin: Me se ty U2 automaticky nahraly do playlistu, mrkni tam a pak si je klidne stahni z coludu.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Dendy, ale vzdyt zadny vlastni platebni standard nevymysleji, je to klasicka bezdotykova NFC platba (afaik), jen misto karty pouzijes telefon. To ze to prezentuji jako neco revolucniho souvisi i s tim, ze v US jsou bezkontaktni platby udajne velmi vzacne a porad tam frci magneticky prouzek a zehlicky.
A co se tech hodinek tyce - jasne, neni to nic novyho, ale malokdo ma takovou silu jako Apple, aby to dotahl k beznymu masovymu pouzivani, ktery s sebou nese hromady zajimavych aplikaci, integraci se sluzbami tretich stran atd. Staci se podivat, jak vsechny ty ostatni chytry hodinky zivori (mozna Android wear se trosku rozjizdi, ale porad mi to prijde slaby). Navic mne se libi, jak jsou ty hodinky vyvedeny (ale chapu, ze je to vec vkusu).
BTW doufam ze jsou vodotesny, to by byl celkem fail kdyby ne.

Peetronius

Příspěvek od Peetronius »

Pytkin píše:ja nikde nemam purchased .. uz to hladam 2 dni ..
Přílohy
iTunes_and_Top_Sites.jpg

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

TOM-Thak píše:Ad iPhone - no ja nevim, jestli je trend zvetsovani telefonu ten spravny smer. Od toho je prece iPad.. mit u hlavy pri telefonovani neco o velikosti cihly neni zrovna idealni.
Jaká cihla ? :) Úhlopříčka 4.7 je úplně normální u spousty telefonů (třeba u mého Galaxy S3) a pro mě je to úplné minimum aby se ten telefon dal použít i na něco jiného než telefonování (web, email atd.). Iphone 5 je pro mě z tohoto hlediska extrémně malý, v podstatě skoro nepoužitelný. Před chvílí jsem si u známého vyzkoušel jeho Galaxy Note 3 (5.5''stejně jako iPhone 6 plus) a úplně v pohodě do ruky, k uchu i do kapsy a všechno je na tom dobře vidět. Jen jsem si tím ověřil že jdu do iPhone 6 plus :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Jen nechapu jednu vec - to jejich nesmyslny ztencovani. U petky si pry lidi pomalu zacinali ztezovat, ze je moc tenka (taky mam ten pocit) a oni misto toho, aby tloustku nechali, tak se z toho pokouseji delat neprakticky papir. Navic jim kvuli tomu couha objektiv, pripravili se o kapacitu akumulatoru a podle rumors pry dali prednost tencimu telu na ukor vodotesnosti. To mi hlava nebere.

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Kermitak píše: BTW doufam ze jsou vodotesny, to by byl celkem fail kdyby ne.
hehe... vodotesny nejsou, jsou vlhkotesny.

Odpovědět