Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
z praxe musim uznat, z v uhlopricce se jobs mylil. Pokud nekdo mel moznost pouzivat 4.5 - 4.7 dlouhodobeji jako smartphone , bude povazovat 4 za uplny minimum a 3.5 uz za omezujici. Je treba si take uvedomit, ze iphone ma dost siroke vertikalni okraje, takze 4.7 telefon nemusi byt nutne o tolik vetsi.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Myslim ze je spravnej krok, ze maji hodinky napojeny na telefon a nesnazi se vsechno nacpat dovnitr. Ono by to jednak pri soucasny technologicky urovni ani poradne neslo, nemluve o tom, kam by se napriklad dala antena. Telefon stejne clovek porad potrebuje, dneska je to univerzalni multimedialni a internetovej device, kterej hodinky nemuzou diky rozmeru nahradit, tak proc duplikovat v hodinkach jeho funkci. Btw moc si neumim predstavit, jak bych s takovyma hodinkama telefonoval.
a bolo tam vyslovene povedane , ze bez telefonu tie hodinku nepojdu ? ja si myslim ze musia ist aj bez telefonu .. len samozrejme niektore fukncie nebudu fungovat .. ale samotne hodinky, health senzory a podobne fungovat budu ..
este k tym apple novinkam .. podarilo sa dakomu stiahnut ten U2 album ? pise to ze mam ist v itunes na purchase page a tam stiahnut .. ja ju ale neviem najst ..
- Peetronius
Stačí přejít v iTunes na homescreen a vpravo nahoře kliknout na purchased a tam dáš download.
ja nikde nemam purchased .. uz to hladam 2 dni ..
Pytkin sak Samsung ma rovnake hodinky uz rok
)) Vlastne uz tusim prisiel s ich druhou generaciou...
Akoze detaily implementacie ci to meria pulz a hento nemeria.. to je nepodstatne.. je to rovnaky typ produktu.. hodinky co su prepojene z telefonom, su doplnok k telefonu, poskytuju funkcie naviac .. je to ten isty typ produktu ... apple sa v tomto dotahuje na samsung .. mozno lepsie vychytaju detaily. .ale neni to taky prevrat ako s prvym Mac-om .. s prvym iPod-om .. prvym iPhonom .. iPadom ... iMac-om .. Macbookom ...
k tym platbam - no parada zase si zavadzaju vlastny standard namiesto toho aby zaimplementovaly nejaky existujuci uz zabehnuty ..
No sak cas ukaze ... mozno sa zase najdu miliony blbcov co si to kupia a akcionari Apple budu vysmiaty
)) Uvidime o rok - dva ...

Akoze detaily implementacie ci to meria pulz a hento nemeria.. to je nepodstatne.. je to rovnaky typ produktu.. hodinky co su prepojene z telefonom, su doplnok k telefonu, poskytuju funkcie naviac .. je to ten isty typ produktu ... apple sa v tomto dotahuje na samsung .. mozno lepsie vychytaju detaily. .ale neni to taky prevrat ako s prvym Mac-om .. s prvym iPod-om .. prvym iPhonom .. iPadom ... iMac-om .. Macbookom ...
k tym platbam - no parada zase si zavadzaju vlastny standard namiesto toho aby zaimplementovaly nejaky existujuci uz zabehnuty ..
Presne a o tomto hovorim.. existuje x konkurencnych vyrobkov k tym ich hodinkam co su na trhu uz davno a v mnohom lepsie ...Pytkin píše:a cena mi tiez pripada dost vysoka .. rozhodne funkcnejsia vec mi pride pebble .. ktory stoji zlomok , displej stale svieti
No sak cas ukaze ... mozno sa zase najdu miliony blbcov co si to kupia a akcionari Apple budu vysmiaty

dendy : to je diskutabilne co je lepsie .. kazdy ma ine preferencie .. v kazdom pripade , dost blbcov sa najde .. hlavne v apple komunite ...
to ze ma samsung hodinky , to som nevedel
..
to ze ma samsung hodinky , to som nevedel

Ja som prote uz dlhsiu dobu stale viac sklamany z toho kam ide Apple .. jedine co si stale drzi moje nadsenie a spokojnost je OSX .. ten je ultrapopici .. tesim sa na Yosemite 

Pytkin: Me se ty U2 automaticky nahraly do playlistu, mrkni tam a pak si je klidne stahni z coludu.
Dendy, ale vzdyt zadny vlastni platebni standard nevymysleji, je to klasicka bezdotykova NFC platba (afaik), jen misto karty pouzijes telefon. To ze to prezentuji jako neco revolucniho souvisi i s tim, ze v US jsou bezkontaktni platby udajne velmi vzacne a porad tam frci magneticky prouzek a zehlicky.
A co se tech hodinek tyce - jasne, neni to nic novyho, ale malokdo ma takovou silu jako Apple, aby to dotahl k beznymu masovymu pouzivani, ktery s sebou nese hromady zajimavych aplikaci, integraci se sluzbami tretich stran atd. Staci se podivat, jak vsechny ty ostatni chytry hodinky zivori (mozna Android wear se trosku rozjizdi, ale porad mi to prijde slaby). Navic mne se libi, jak jsou ty hodinky vyvedeny (ale chapu, ze je to vec vkusu).
BTW doufam ze jsou vodotesny, to by byl celkem fail kdyby ne.
A co se tech hodinek tyce - jasne, neni to nic novyho, ale malokdo ma takovou silu jako Apple, aby to dotahl k beznymu masovymu pouzivani, ktery s sebou nese hromady zajimavych aplikaci, integraci se sluzbami tretich stran atd. Staci se podivat, jak vsechny ty ostatni chytry hodinky zivori (mozna Android wear se trosku rozjizdi, ale porad mi to prijde slaby). Navic mne se libi, jak jsou ty hodinky vyvedeny (ale chapu, ze je to vec vkusu).
BTW doufam ze jsou vodotesny, to by byl celkem fail kdyby ne.
- Peetronius
Jaká cihla ?TOM-Thak píše:Ad iPhone - no ja nevim, jestli je trend zvetsovani telefonu ten spravny smer. Od toho je prece iPad.. mit u hlavy pri telefonovani neco o velikosti cihly neni zrovna idealni.

Jen nechapu jednu vec - to jejich nesmyslny ztencovani. U petky si pry lidi pomalu zacinali ztezovat, ze je moc tenka (taky mam ten pocit) a oni misto toho, aby tloustku nechali, tak se z toho pokouseji delat neprakticky papir. Navic jim kvuli tomu couha objektiv, pripravili se o kapacitu akumulatoru a podle rumors pry dali prednost tencimu telu na ukor vodotesnosti. To mi hlava nebere.
hehe... vodotesny nejsou, jsou vlhkotesny.Kermitak píše: BTW doufam ze jsou vodotesny, to by byl celkem fail kdyby ne.