Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Me by furt zajimalo, v cem to tak zaostava za tou spickou a co to tlaci do horsiho prumeru :]
Mě upřímně řečeno taky 

Tohle je v daný moment asi ta nejvýstižnější odpověď:Kermitak píše:Me by furt zajimalo, v cem to tak zaostava za tou spickou a co to tlaci do horsiho prumeru :]
http://mobil.idnes.cz/vtipky-z-konferen ... clanek-box
Dobrý bulvár ..
A ted něco seriozního ? Např. jaké měl Tim Cook trenýrky ?

Nevím, jestli bulvár, ale zobrazující realitu. 
Ivo, řetl jsi ten článek celý, nebo tě zaujal jenom pan Krul a jeho šálka?

Ivo, řetl jsi ten článek celý, nebo tě zaujal jenom pan Krul a jeho šálka?

No, takze se to asi nedozvime
Wireless charging je blbost na Ntou, jak uz pochopilo mnoho vyrobcu, vodotesnost je jedna z mala vytek, ktere mam taky. A dal...? (jinak tvurce toho vtipnyho obrazku asi moc nezna iOS 
BTW spickovej telefon je u me takovej, kterej neni jen napechovanej spickovym HW, ale spickova je i user experience a vyuzitelnost toho HW. A tam ten Nexus ponekud kulha (jinak petka NEXUS je super telefon, o tom zadna! Jen ten KitKat obcas sleti a jak uz jsem psal - zvuk jak z prdele).

BTW spickovej telefon je u me takovej, kterej neni jen napechovanej spickovym HW, ale spickova je i user experience a vyuzitelnost toho HW. A tam ten Nexus ponekud kulha (jinak petka NEXUS je super telefon, o tom zadna! Jen ten KitKat obcas sleti a jak uz jsem psal - zvuk jak z prdele).
Ještě jsem se tam dočetl že "„Apple Watch vám nyní umožní zničit dvě zařízení Apple zároveň, když vám do záchodu spadne iPhone 6 a budete se ho pokoušet vytáhnout rukou.“
Samé cenné informace
Samé cenné informace

Ivo: trosku nadhledu, to je docela vtipny imho 

Však jo, je to sranda
Ale nějaké faktické informace to nějak moc neobsahuje ...

Osobně třeba nechápu, proč konkurence Apple již neiplementuje do mobilů nějaký konektor, kam by se daly zapojit externí přístroje, typicky např. externí mikrofonky či pro hudebníky lepší AD s klasickým vstupy... tohle všechno funguje jen u Apple, těch zařízení je již opravdu poměrně hodně (Tascam), takže spojení iPhone + Tascam mikrofon = profesionální hlasový recorder je určitě dobrá cesta. Osobně nechápu, když třeba ta Nokia nebo Sony maj dobrý HD video, proč to nějakým jednoduchým připnutím (sice elektret šmejdů) nepovýšit o dva levely výš i na zvuku... za nějaký 2000 až 3000 Kč... O těch nahrávacích periferiích ani nemluvím. Asi je to blbost a zajímá to 2% uživatelů, ale v tomhle směru má Apple jednoznačnej monopol...
Já nikdy drahej telefon nevlastnil, jen doufám, že díky novinkám si třeba někdy koupím 4G za blbý 2000 a bude mi to stačit...
Já nikdy drahej telefon nevlastnil, jen doufám, že díky novinkám si třeba někdy koupím 4G za blbý 2000 a bude mi to stačit...
Me by jen zajimalo jestli ti kteri pomlouvaji a vysmivaji se iPhonu ho vubec meli v ruce. Tim nemyslim jen na 5 minut, tak se neda nic porovnat. Vyzkousel jsem par telefonu pred tim nez jsem si poridil iPhone a jsem maximalne spokojeny. Nerikam ze jsou jine telefony horsi ci lepsi. Je to stejny jako s PC a MAC, oba sytemy delaji to k cemu jsou urceny a maji sve zakazniky. Jelikoz mam Mac pocitace zvolil jsem iPhone. Vyhovuje mi co umi, nabidka aplikaci, rychlost a stabilita. Fotak nepotrebuju a kdyz potrebuju neco zdokumentovat narychlo iPhone je po ruce a na dovolenou stejne beru normalni fotak. Pro me by iPhone 6 mohl klidne zustat stejne velky protoze potrebuju neco do kapsy a ne do tasky. Do tasky mam iPad. Kazdopadne jdu do noveho iPhone 6 a je mi srdecne jedno co rikaji ostatni. Ti co maji a pouzivaji iPhone vi o cem mluvim. Je pravda ze jsem nezkousel a ani neznam nikoho kdo by mi ukazal jak funguji FFT, SPL Pro ci Pocket RTA na jinem mobilu, ale na iPhone funguji k me spokojenosti.
pretoze android doteraz neposkytol uspokojivy nizkolatencny audio driver alebo implementaciu midi a ani v blizkom horizonte google nema v plane nieco take tam vobec zaimplementovat - cital som diskusie nejakych developerov a vysveltovali tam ze ide proste o nejaky hlbsi problem jadra androidu, a kym toto nebude komplet prekopane tak oblast audia bude nieco v com iOS stale bude na mile vpredu pred androidomdelay píše:Osobně třeba nechápu, proč konkurence Apple již neiplementuje do mobilů nějaký konektor, kam by se daly zapojit externí přístroje, typicky např. externí mikrofonky či pro hudebníky lepší AD s klasickým vstupy....
preto len minimum programatorov kvalitnych hudobnych aplikacii a hudobneho HW sa zaujima o inu ako iOS platformu .. a Windows 8 pre mobilne zariadenia je na tom este ovela horsie .. iOS je proste aj co sa tyka audia aj co sa tyka midi detailne vychytany a vyladeny, ziadna konkurencia sa v tomto ani nepriblizuje
Jako bývalý iPhonista jsem napsal svůj názor na nový iPhone6 a jako reakce na svůj příspěvek jsem se nedočkal odpovídající reakce. 
Vaše názory respektuji, ale na věci to vůbec nic nemění.
Apple začíná čím dál tím více na konkurenci ztrácet a proto zkouší různé nové finty. Minulý rok zkusili "levný" plastový iPhone - zřejmě neúśpěšně.
Tento rok to v Applu zkouší obráceně s jedním předraženým a s druhým ještě více předraženějším přístrojem.
Osobně si myslím, že tahle strategie je ještě hloupější a kromě techničtějčích zákazníků ztratí i zákazníky, kteří by si jinak iPhone koupili za ceny tak jak byly nastaveny v minulosti.
Je dost možné, že tento a příští rok uvidíme zajímavé věci.

Vaše názory respektuji, ale na věci to vůbec nic nemění.
Apple začíná čím dál tím více na konkurenci ztrácet a proto zkouší různé nové finty. Minulý rok zkusili "levný" plastový iPhone - zřejmě neúśpěšně.
Tento rok to v Applu zkouší obráceně s jedním předraženým a s druhým ještě více předraženějším přístrojem.
Osobně si myslím, že tahle strategie je ještě hloupější a kromě techničtějčích zákazníků ztratí i zákazníky, kteří by si jinak iPhone koupili za ceny tak jak byly nastaveny v minulosti.
Je dost možné, že tento a příští rok uvidíme zajímavé věci.