Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
ivo : asi to neni jednoduche , ked to tak je s kazdym telefonom .. ked predaju za weekend 2 miliony kusov , tak je to zrejme fakt problem ..
To je obchodní politika, vždyť zaměstnávají ty největší PR mozky současnosti, aby jsi ani po roce neměl pocit, že máš v kapse oldies....
A zároveň potřebují doprodat i ty miliony iphonů 5 a 5s
Kdyby 6ka byla stejně velká, byl by to trochu větší problém. Ted to postavili na tom, že velikost si můžete vybrat a prodáváme paralelně modely, které se od sebe výrazně liší 

Co jsem cetl tak se jim zpozdila vyroba protoze byl nejaky problem pri vyrobe s komponentou pro display (myslim) proto nemaji pocet ktery chteli mit pro uvedeni na trh, navic Cina sezere vsechno to uz bylo minuly rok.
Narazil jsem na tuhle legracku, sice taky jenom vlhkotesny, ale poctivejsi. Plus jsou kompatibilni s iOS, Androidem a Windows Phonem.
tak tie vyzeraju paradne... to je super napad ta kombinacie mechanickych hodiniek a nad nimi displej.. palec hore!
dendy : toto som nepochopil ..
tebe sa nikdy hentak neroztrhla ta izolacia na kabli ? mne na vsetkych
)) k iphonu, k ipadom a dokonca aj k macbooku
)

dendy : mne nikde .. toto vidim prvy krat .. a to mam 3 iphony , 2 ipady , 2 macbooky ..
to ma vobec neprekvapuje.. ty si presne opacny extrem ako ivo.. tebe sa nikdy nepokazi nic 

Jasně, taky už se těším až mi telefon uvaří a uspokojí v intimní chvilce...
Ale žena je žena.
Pro ostatní náhražky ...
Pro ostatní náhražky ...
Opravdu nechápu jednu věc - proč ti, kterým se to z nějakého důvodu nelíbí (v převažující většině je to ovšem přiznejme si klasická liška a hrozny) mají stále nutkavou potřebu to pořád hlasitě troubit do světa, volat jak je to hrozné, zklamávající atd. případně zbytečné, předražené, vyhazování peněz, zaostalé, firma jde do kytek atd. , pořád chtějí poučovat ty ostatní, který se to líbí nebo je jim to víceméně jednou a vysvětlovat jim jaká je to blbost (příliš velké, malé, staromódní, futuristické) atd. A přitom to nikoho nezajímá
Apple určitě ne - prodeje rapidně stoupají, je o to maximální zájem, všechno je vyprodané a to je hlavní a jediný zájem jakékoliv firmy, ne uvahy rozhořčených diskutujících ... a všechny tyhlety články, rozohněné pod stůl shazující diskuse atd atd.
To jako kdyby třeba Citroen přišel s nějakými novými auty a není to nic pro mě, tak pokrčím rameny a dál se o to nezajímám. Ale abych trávil čas a energii a všem stále a dlouze vysvětloval a přesvědčoval je jak to jsou špatné auta, jak používají součástky Peugota, jak Seat má lepší motor atd. (že to prý škodovka psala na facebooku), psal o tom články - to bych asi byl trochu cáklý ? Co je mi po nějakém Citroenu
Holt to některým nedá spát a užírají se tím i v noci ...

To jako kdyby třeba Citroen přišel s nějakými novými auty a není to nic pro mě, tak pokrčím rameny a dál se o to nezajímám. Ale abych trávil čas a energii a všem stále a dlouze vysvětloval a přesvědčoval je jak to jsou špatné auta, jak používají součástky Peugota, jak Seat má lepší motor atd. (že to prý škodovka psala na facebooku), psal o tom články - to bych asi byl trochu cáklý ? Co je mi po nějakém Citroenu