Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
jaj toto .. chapem... usb mass storage..
U té filozofie je hlavně trochu naprd (kromě toho že člověk musí pořád používat externí počítač s iTunes k jakémukoliv přesunu), že je třeba mít všechno naklonované na počítači. Takže když budu mít iPod, iPad a iPhone 64GB, tak musím mít na notebooku 200 GB věnovaných jenom tomu. A kdybych něco z toho umazal, tak se mi to při připojení umaže i z toho zařízení ..
Dio: Člověk se na pár hodin vzdálí a pak zjistí, že je pudama řízená ženská. Moc dobrý.
Jinak si přečti svý reakce a zjistíš, že jsi dokázal popřít ve svém příspěvku to, co jsi napsal v předcházejícím. Velmi filozofické s jistou psychologickou hloubkou. Blahopřeji.
-–––---------------------------------------------------------------------------------------------
Já mám blbou zkušenost s iTunes pro windows, jinak přesouvám jen prcky sám sobě po cloudu.

Jinak si přečti svý reakce a zjistíš, že jsi dokázal popřít ve svém příspěvku to, co jsi napsal v předcházejícím. Velmi filozofické s jistou psychologickou hloubkou. Blahopřeji.
-–––---------------------------------------------------------------------------------------------
Já mám blbou zkušenost s iTunes pro windows, jinak přesouvám jen prcky sám sobě po cloudu.
usb mass storage mozes spravit nejakym softom .. ale nevidia jeho obsah ine aplikacie .. to je problem ..dendy píše:jaj toto .. chapem... usb mass storage..
ivo ja mam iphone a ipad a jedina vec koli ktorej ich pripajam k pocitacu je hudba - a to kedze aj tak mam celu linbrary v itunes ako problem nevidim.. a tu hudbu nemusis mat v internom adresari itunes v kompe nakopirovanu fyzicky, v nastaveniach sa da zaskrtmut ze ked si tam hadze mp3 tak si ich fyzicky nekopiruje len si zapamata kde n disku su...Ivo píše:U té filozofie je hlavně trochu naprd (kromě toho že člověk musí pořád používat externí počítač s iTunes k jakémukoliv přesunu), že je třeba mít všechno naklonované na počítači. Takže když budu mít iPod, iPad a iPhone 64GB, tak musím mít na notebooku 200 GB věnovaných jenom tomu. A kdybych něco z toho umazal, tak se mi to při připojení umaže i z toho zařízení ..
fotky, subory, vsetko oststne - riesim mimo itunes bez fyzickeho pripojenia k pocitacu..
pytkin: no jo, fyzicky navzajom aplikacie (chvalabohu!), navzajom do adresarov svojich nevidia, ale medzi aplikaciami si subory vies "posielat"
moj system prace je ze mam appku "iFiles" .. ta vie fungovst ako www server, jedny, klikom spustim server, na ioade mi vypise IP adresu vo v kompe natukam do browosera.. vidim vsetky subory a podadresare v tej app.. moze z/do nej kopurovst akekolvek subory.. a potom zase v ipade v tej app mozem ktorykolvek subor otvorit v inej aplikacii ktora dany subor pozna.. iFiles vie stahovat/uplodovat aj subory na hociaky sietovy disk.. vie presuvat fotky z/do Photos v ipade
jasne, mozno to neni tak pohodlne ako keby som mal pristup na cely filesystem z kompu a kopiroval kde co chcem - ale chvlabohu ze toto v iOS nieje lebo by to bol ten isty bordel ako android.. sandbox je jedina rozumna cesta ako udrzat system nerozbity
ono je to o tom nehladat dovody preco sa nieco neda, ale sposoby ako sa to da

fakt ze jedina vec koli ktorej musim pripajat ipad k itunes je hudba.. a mozno aj to by slo vyriesit nejakou samoststnou appkou na prehravanie a nahravst si hudbu priamo do nej.. ale to som neriesili kedze itunes v kompe mi hudbu nevadi a nativny player v ipade mi tiez staci....
Naposledy upravil(a) dendy dne 16 zář 2014 08:14, celkem upraveno 1 x.
No ale když si tam chci dát e-books, dokumenty atd ? Já mám třeba na iPodu 50GB hudby a stejných 50 GB musím mít i na notebooku. Když tam chci přidat jednu skladbu, musím ji přidat na notebooku (kde ve skutečnosti nic takového nepotřebuju) a opět "synchronizovat".
Jinak čeští "obchodníci" nezklamávají: http://www.topmobil24.cz/Apple-iPhone-6 ... B-d500.htm
německá cena: 18 400 bez DPH, česká 24 000 ...
Jinak čeští "obchodníci" nezklamávají: http://www.topmobil24.cz/Apple-iPhone-6 ... B-d500.htm
německá cena: 18 400 bez DPH, česká 24 000 ...
a ty myslis ze si knihy pcham cez itunes ?? ale.. takisto si ich nahrma normalne cez tu browser aplikaciu do ifiles, a v ipade v ifiles dam "open in iBooks"
potom ked sa upotvori v ibooks tak z ifiles ju vymazem
proste ja na vsetkompouzivam zvlast aplikacie, applacku synchronizaciu cez itunes pouzivam fakt len na hudbu...
ano, znamena tomze si musis kupit zopar appiek naviac.. ale par eur naviac pri zariadni co stlao 600€ nevnimam ako problem..
tu hudbu - ved ale v konecnom dosledku ju niekde mat musis nie ? na nejakom pocitaci... tak si ju sychronizuj do ipadu z toho pocitaca.. tam si daj itunes.. vsetko ostatne rob postupom ako som ti popisal.. tym padom na inom pocitaci uz itunes nepotrebujes
inak urcite bude existovst nejaka player appka ktora si vie priamo do seba nahrat mp3 podobnym sposobom ako ta iFiles, bez itunes, len treba pohladat

proste ja na vsetkompouzivam zvlast aplikacie, applacku synchronizaciu cez itunes pouzivam fakt len na hudbu...
ano, znamena tomze si musis kupit zopar appiek naviac.. ale par eur naviac pri zariadni co stlao 600€ nevnimam ako problem..
tu hudbu - ved ale v konecnom dosledku ju niekde mat musis nie ? na nejakom pocitaci... tak si ju sychronizuj do ipadu z toho pocitaca.. tam si daj itunes.. vsetko ostatne rob postupom ako som ti popisal.. tym padom na inom pocitaci uz itunes nepotrebujes
inak urcite bude existovst nejaka player appka ktora si vie priamo do seba nahrat mp3 podobnym sposobom ako ta iFiles, bez itunes, len treba pohladat
iTunes to je taky dílo!
V okamžiku kdy jsem si na cestu chtěl do iPhonu nahrát např. dva malé mp3 soubory s angličtinou, jsem musel čekat skoro hodinu, než se zkontroluje a sesynchronizuje několik GB dat (vše co je v iPhonu - v případě že máte v telefonu nějaké aplikace a různá data).
Naproti tomu u telefonu s normálním systémem, který zbytečně neomezuje své uživatele, stačí telefon položit vedle notebooku, přes BT si telefon připojit jako další disk a ty dva soubory během deseti sekund do telefonu nahrát. Tam i zpátky. Žádná omezení, žádný zbytečný a zdržující iTunes.
V okamžiku kdy jsem si na cestu chtěl do iPhonu nahrát např. dva malé mp3 soubory s angličtinou, jsem musel čekat skoro hodinu, než se zkontroluje a sesynchronizuje několik GB dat (vše co je v iPhonu - v případě že máte v telefonu nějaké aplikace a různá data).
Naproti tomu u telefonu s normálním systémem, který zbytečně neomezuje své uživatele, stačí telefon položit vedle notebooku, přes BT si telefon připojit jako další disk a ty dva soubory během deseti sekund do telefonu nahrát. Tam i zpátky. Žádná omezení, žádný zbytečný a zdržující iTunes.

jo ja to viem .. mne to nevadi .. ja som fanda externych ulozisk .. ze mam od hocikial pristup k dokumentom ktore potrebujem ..dendy píše: jasne, mozno to neni tak pohodlne ako keby som mal pristup na cely filesystem z kompu a kopiroval kde co chcem - ale chvlabohu ze toto v iOS nieje lebo by to bol ten isty bordel ako android.. sandbox je jedina rozumna cesta ako udrzat system nerozbity
toto som vyriesil so spotify a uz mam navzdy vyriesenu hudbu .. uz sa nou nezaoberam .. len ju pocuvam ..dendy píše: fakt ze jedina vec koli ktorej musim pripajat ipad k itunes je hudba.. a mozno aj to by slo vyriesit nejakou samoststnou appkou na prehravanie a nahravst si hudbu priamo do nej.. ale to som neriesili kedze itunes v kompe mi hudbu nevadi a nativny player v ipade mi tiez staci....
ked v iFiles das open in iBooks , tak si tu knihu iBooks ulozi do seba ?dendy píše:a ty myslis ze si knihy pcham cez itunes ?? ale.. takisto si ich nahrma normalne cez tu browser aplikaciu do ifiles, a v ipade v ifiles dam "open in iBooks"potom ked sa upotvori v ibooks tak z ifiles ju vymazem
hej len problem je ked vacsina hudby co clovek chce pocuvat na spotify niejepytkin píše:spotify

ano .. "open in ..." funguje tak ze ifiles dany subor proste posle do tej aplikacie fyzicky ..pytkin píše:ked v iFiles das open in iBooks , tak si tu knihu iBooks ulozi do seba ?
Naposledy upravil(a) dendy dne 16 zář 2014 08:52, celkem upraveno 1 x.
dendy : jo to hej .. ja som v spotify nasiel vsetko .. skorej naopak .. nasiel som tam aj veci o ktorych som netusil ze existuju .. ale ano .. z SK hudby tam vela veci chyba .. hlavne starych ..
uplne staci , ked budes citat co tu iny pisu a nebudes tu pisat hluposti ..Diogenes píše:Naproti tomu u telefonu s normálním systémem, který zbytečně neomezuje své uživatele, stačí telefon položit vedle notebooku, přes BT si telefon připojit jako další disk a ty dva soubory během deseti sekund do telefonu nahrát. Tam i zpátky. Žádná omezení, žádný zbytečný a zdržující iTunes.
Pytkine, srovnával jsem tu těžkopádnost a zbytečnost iTunes (se kterým mám mnohaletou zkušenost) v porovnání s lehkostí a jednoduchostí (nejen kopírování souborů), které umožňují moderní telefony samy o sobě.
Myslíš si (nebo spíše věříš), že kopírování souborů přes iTunes je jednodušší a rychlejší než kopírování stejných dat přímo do telefonu bez iTunes?
Myslíš si (nebo spíše věříš), že kopírování souborů přes iTunes je jednodušší a rychlejší než kopírování stejných dat přímo do telefonu bez iTunes?

Ked chcem preniest subory z hocijakeho fonu, tiez musim otvorit explorer/commander/atd. Cize klik na iTunes je to iste podla mna. iTunes tu predsa vzdy bol pre autorske prava, akysi protipiratsky tool.
Ak mas foto v iPhone, staci usb kabel - pri kazdom OS ti vyskoci pop-up ze ci chces skopirovat foto nie?
Na prenos akychkolvek suborov iPhone - PC, Mac, ine zariadenia staci 1 appka, iFiles, 1x zadas IP parovaneho zariadenia a kopirujes kolko chces. Staci troska vynaliezavosti, ved Android geeks su tym znami nie?
Co sa tyka iP6 Plus, tak do toho urcite pojdem
cakam co mi ponukne operator. Kedze ked vyletel iP4s dal mi fajinovu cenu, ak to bude aj u iP6 Plus, nevaham.
Mozno to bude zniet tak "inak", ale iP si vzdy kupujem pre ten pocit, ze je to nieco extra. Nielen svojim OS ale aj dizajnom. Nie je nic zle na tom, ak sa chce clovek lisit, mat nieco ine ako ostatni. Ale S4 a S5 a ine LG a Sony a ja neviem co... su to super fony, o tom potom. Ale ziadny pre mna nepredstavuje tak dizajnovu odlisnost - jedinecnost ako iP. Mam iP od 3G, cize nejakych 5 rokov. Nestazujem sa. A ak mi nieco naozaj niekedy prekazalo, resp. chcel som nieco inak... Mame to Google, a fakt nie je asi nic co by sa nedalo u iOS ako u Androida. Cena... ta je uplne v pohode v ramci kategorie, kde je fuk ci mate S4-S5 od Samsunga alebo ineho nadupanca vs. iP. Je to uz proste kategoria kde rozhoduje dizajn, imidz.
Ak mas foto v iPhone, staci usb kabel - pri kazdom OS ti vyskoci pop-up ze ci chces skopirovat foto nie?
Na prenos akychkolvek suborov iPhone - PC, Mac, ine zariadenia staci 1 appka, iFiles, 1x zadas IP parovaneho zariadenia a kopirujes kolko chces. Staci troska vynaliezavosti, ved Android geeks su tym znami nie?

Co sa tyka iP6 Plus, tak do toho urcite pojdem

Mozno to bude zniet tak "inak", ale iP si vzdy kupujem pre ten pocit, ze je to nieco extra. Nielen svojim OS ale aj dizajnom. Nie je nic zle na tom, ak sa chce clovek lisit, mat nieco ine ako ostatni. Ale S4 a S5 a ine LG a Sony a ja neviem co... su to super fony, o tom potom. Ale ziadny pre mna nepredstavuje tak dizajnovu odlisnost - jedinecnost ako iP. Mam iP od 3G, cize nejakych 5 rokov. Nestazujem sa. A ak mi nieco naozaj niekedy prekazalo, resp. chcel som nieco inak... Mame to Google, a fakt nie je asi nic co by sa nedalo u iOS ako u Androida. Cena... ta je uplne v pohode v ramci kategorie, kde je fuk ci mate S4-S5 od Samsunga alebo ineho nadupanca vs. iP. Je to uz proste kategoria kde rozhoduje dizajn, imidz.