Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od Pytkin »

Diogenes píše:Pytkine, srovnával jsem tu těžkopádnost a zbytečnost iTunes (se kterým mám mnohaletou zkušenost) v porovnání s lehkostí a jednoduchostí (nejen kopírování souborů), které umožňují moderní telefony samy o sobě.

Myslíš si (nebo spíše věříš), že kopírování souborů přes iTunes je jednodušší a rychlejší než kopírování stejných dat přímo do telefonu bez iTunes? :)
dendy tu popisal postup , ako netreba itunes vobec pouzivat .. staci len citat ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tomy45 píše:Co sa tyka iP6 Plus, tak do toho urcite pojdem :-) cakam co mi ponukne operator. Kedze ked vyletel iP4s dal mi fajinovu cenu, ak to bude aj u iP6 Plus, nevaham.
4S aj mne orange dal za velmi priaznivu cenu .. to uz ale zmenili a moc na telefon neprispievaju .. orange mi ale nuka telefon na splatky bez navysenia .. proste zaplatis nejaku akontaciu (trebars 200 eur) a zvyok rozdelia na pocet splatok a to budes platit na fakture .. neni to take fajne , ako cena za 4S , ale do tejto varianty pojdem ..

dendy

Příspěvek od dendy »

O2 ma super akciu.. ked si tam prenesies cislo daju tu 150 EUR dotaciu - len pozor plati to len do konca tohoto mesiaca a len ked si to objednas cez ich stranku, na predajni tu zlavu nemaju... Cize pre iP6 to asi nevyuzijes kedze ho este nemaju :-)))

Plus samozrejme robia to co hovori pytkin vyberis si kolko chces zaplatit za telefon akontaciu a zvysok splacas mesacne, bez navysenia.. vyhoda oproti orange/t-com je ze to totot daju aj BEZ PAUSALU - cisto len ked si zoberes u nich kartu ten program O2 Fer kde ti fakturuju len to co si ozaj pretelefonoval..
Telefon nieje blokovany (co pri Pomaranci aj Tsracke JE), a nemas viazanost - kedykolvek mozes odist s tym ze len doplatis zvysok telefonu.

O2 je spica :)

Diogenes

Příspěvek od Diogenes »

Pytkin píše:
Diogenes píše:Pytkine, srovnával jsem tu těžkopádnost a zbytečnost iTunes (se kterým mám mnohaletou zkušenost) v porovnání s lehkostí a jednoduchostí (nejen kopírování souborů), které umožňují moderní telefony samy o sobě.

Myslíš si (nebo spíše věříš), že kopírování souborů přes iTunes je jednodušší a rychlejší než kopírování stejných dat přímo do telefonu bez iTunes? :)
dendy tu popisal postup , ako netreba itunes vobec pouzivat .. staci len citat ..
Pytkine, položil jsem jednoduchou otázku. Ty jsi nejenom odpověděl na něco úplně jiného, ale navíc jsi mne obvinil, že neumím číst.

Je mi jasné, že jsi ten jiný typ, ale uvědom si, že tohle fórum čtou jako hosté i lidé, kteří nejsou jako ty a ti tví kámoši a náramně se při tom baví. :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin píše:dendy : jo to hej .. ja som v spotify nasiel vsetko .. skorej naopak .. nasiel som tam aj veci o ktorych som netusil ze existuju .. ale ano .. z SK hudby tam vela veci chyba .. hlavne starych ..
Ono tam bohuzel chybi hodne i ze svetovy hudby, nedavno jsem byl napriklad dost zklamanej pri hledani Dead Can Dance... :( Ale to je asi na jinej topic, sorry za OT.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše:Telefon nieje blokovany (co pri Pomaranci aj Tsracke JE)
Orange neblokuje iphony .. TCOM ano ..
dendy píše:O2 je spica :)
mne pripada , ze O2 ma velmi zly signal .. ja O2 rozhodne nechcem ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Diogenes píše:Pytkine, položil jsem jednoduchou otázku. Ty jsi nejenom odpověděl na něco úplně jiného, ale navíc jsi mne obvinil, že neumím číst.
Ja som neodpovedal na tvoju otazku .. ja len reagujem na tvoje hluposti co tu pises .. a asi nevies citat , ked pises blbosti pritom hned vedla tvojho prispevku niekto iny presne pise ako riesit tvoj smiesny problem .. takze tvoj problem neexistuje .. len tvoja nevedomost ..
Diogenes píše:Je mi jasné, že jsi ten jiný typ, ale uvědom si, že tohle fórum čtou jako hosté i lidé, kteří nejsou jako ty a ti tví kámoši a náramně se při tom baví. :)
Ja myslim , ze sa tu vsetci dobre bavime na tebe ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Vzhledem k tomu že toto není téma na smetišti, ale mělo by to být faktické informační diskusní téma o iphonech 5/6, navrhuju bezobsažné a inzultační příspěvky promazat a nechat tu jen příspěvky týkající se tématu. A uživatele Diogenes upozornuji aby si přečetl pravidla fóra a dodržoval je. Kromě toho pokud si stěžuje na nepraktičnost procesu a někdo uvede mnohem snadnější alternativní postup a on stále trvá na svém, obávám se že jeho příspěvky nejsou příliš přínosné, nemluvě o způsobu uvažování ...

Vlad

Příspěvek od Vlad »

jen k tematu iTunes a synchronizace - mam iPad2, v pc slozku iTunes, kde jsou Books (dokumenty) a samostatnou slozku s fotkama na synchronizaci. Disk mi odesel, bohuzel jsem mel jen zalohu iTunes hudby, slozku s fotkama ne. Takze kdybych pripojil iPad a dal synchro, prijdu o fotky. Takze jsem instaloval iFunbox, kde jsem fotky z iPadu stahnul do pc a tim je zachranil. I když jsou prejmenovany nejakou hatmatilkou, jsem rad ze je mam. Nevim proc nejde s iTunes zpetna synchronizace z iPadu do pc

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: O2 ma myslim trocha nadhodene ceny na telefony oproti webshopu.

dendy

Příspěvek od dendy »

toto neni uplne o iphone ale suvisi to s eventom kde bol iphone oznameny :)

Obrázek

hahahaha :-D

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

O moralnim zastaravani.

Tech News: A man can barely bring himself to touch his disgusting less-than-a-year old iPhone 5S, with its crappy camera and pathetic processing power that seems to mock him with every email he receives.

“Now the iPhone 6 is out it feels like I’m walking around with a big lump of shit in my pocket,” wept the man, who can barely bring himself to look at the expensive phone he bought less than a year ago, let alone touch it.

;]

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No já si říkám, že vždycky musí být déšť milionů těch "starých" iphonů co všichni začnou vyhazovat do koše aby si pořídili nový. Kam tyhle mobily mizí ? :)

sax

Příspěvek od sax »

Na iphone,ipadu a macbooku používám službu itunes match.Veškerou hudbu mám v cloudu a neřeším jestli ji mám zrovna v PC. Itunes zkontroluje jestli přidaná hudba je on-line v obchodě , pokud ne upload na úložiště.( např . Audioknihy,moje vlastní tvorba atd.)Téměř všude kde se pohybuju je wifi - itunesmatch stream - nebo si stáhnu muziku kterou chci z itunesmatch do zařízení.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

prodavaj je chudsim a nebo maj sbirku..:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Odpovědět