Oxyygen píše:Pokud vlastníte Modern Combat 3 a 4, muzete mit 5 zdarma.. (je to asi chyba, takze berte dokud to jde)
Najdete si ve store Modern Combat 5, kliknete na bundle 3,4 - pokud je mate purchased, tak je vse ke stazeni free. Vcetne 5..
treba povedat ze moc neni o co stat.. 5-tka je v porovani s predchadzajucimi verziami velky pruser .. ako obrovsky fanusik Modern Combat (1,2,3,4 som presiel niekolkokrat ) som bol z 5tky tak sklamany ze viac sa ani neda ..
na ipadu mini retina chodi ios8 bezproblemu... baterka ok, rychlost taky.. Akorat ted jsem spustil Modern Combat 5 a pri nekterych slozitejsich scenerii to obcas skubne... Chodi to na ios7 plynule?
Hmm, takže jak tu bylo řečeno nedávno, iPhone výkonnostně a hardwarově silně pokulhává za konkurencí Zajímavé ale je že většinou je podle těch grafů na tom lépe iPhone 6 před 6 + ?
To neni tak prekvapivy, 6 plus ma vetsi rozliseni => vykreslovani spotrebuje vic pameti a sezere vic vykonu.
Jinak zajimava vec - 6 plus canvas ma vetsi velikost nez je fyzicky rozliseni displeje, takze veci delany pro 6 plus nebudou "pixel perfect" 1:1, ale budou downsamplovany. No jsem zvedavej, jak moc ten aliasing bude videt, snad moc ne, pri ty hustote pixelu.
Dava, ty totiz kvuli zachovani velikosti objektu na obrazovce nenavrhujes pro konkretni rozliseni, ale pro canvas se stejnym dpi, jako mel puvodni iphone, ale s delkou strany odpovidajici konkretnimu zarizeni. Pro iphony do 4s vcetne se tedy pouziva canvas o rozliseni 320 x 480 bodu, v pripade iphone 4 a 4s se pak v telefonu provede jednoduchy preskalovani (x2), pro 5 a 5s je to 320 x 568 bodu a pro iphone 6 je to 375 × 667 bodu. No a pro iphone 6 plus pri velikosti jeho lcd vychazi rozliseni 414 x 736 bodu. Preskalovani 2x by znamenalo lcd s prilis nizkym rozlisenim a preskalovani 3x dava 1242 × 2208. No a jelikoz Apple chtel usetrit (a mozna by to i zdrzelo uvedeni na trh) pouzil lcd s "beznym" rozlisenim 1080 x 1920, jenze na to se to proste musi downsamplovat.
vcera kamarat doniesol ukazal iP6 .. je to prijemne tenke .. ale pripada mi to zle na drzanie .. proste obal to isti .. ale tak mi pripadali vsetky iphony od 4 ..
dendy : su tam dva mody .. bud mas 5 riadkov ikon , ako na iP5S .. vtedy su ikony aj texty vacsie pod tym .. alebo si prepnes na rovnaku velkost ikon , ako na iP5S .. a potom sa tam vojde 6 radov ikon .. pacilo sa mi to zobrazenie s vacsimi ikonami ..
takto teda ten samsung je RIADNE predrazeny ked sa zobere do uvahy ze cely OS maju prakticky zadarmo od Google, kdezto Apple musi z predaja financovat aj vyvoj iOS ... naopak iphone mi uz nepride neprimerane drahy ani zamak
Naposledy upravil(a) dendy dne 23 zář 2014 18:47, celkem upraveno 1 x.
Oxyygen píše:na ipadu mini retina chodi ios8 bezproblemu... baterka ok, rychlost taky.. Akorat ted jsem spustil Modern Combat 5 a pri nekterych slozitejsich scenerii to obcas skubne... Chodi to na ios7 plynule?
skusil som to na ipad air a ano, predtym to bolo uplne plynule, teraz su tam zaseky.. moze to byt koli tomu ze nedavno vysiel update pre iOS8 s vylepsenim grafiky.. tak to "vylepsili" .. ach.. skoda reci.. gameloft ide dole vodou
Jak to vypadá s výdrží baterky při instalaci iOS 8 na starší iphone? A jestli jste to někdo instaloval na 4S, jak je to s výkonem/odezvou? Objevují se zvěsti, že s obojím jsou potíže, ale na druhou stranu se tohle člověk dočte po každém update čehokoliv...