kabely a mix

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
fado.jh
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2008 12:02

kabely a mix

Příspěvek od fado.jh » 04 říj 2008 12:48

Ahoj, mám dotaz, v pondělí mi příjde Motu Traveler. K této zvukové kartě potřebuji dokoupit kabeláž a mix. Moje představa je, že Motu bude zapojená do mixu na live hraní. Otázka zní: jaké kabely by jste mi doporučili (unbalance/balance? ) a jaký mix, mix mám vyhlídnutý od firmy soundcratf.

Děkuji za odpoveď

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 04 říj 2008 18:09

chces tu zvukovku pripojovat do direct-outu nebo na mix out?

fado.jh
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2008 12:02

Příspěvek od fado.jh » 04 říj 2008 23:26

do mix outu

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 04 říj 2008 23:35

tak v tom pripade symetricke kabely. Kdyz to ma symetricke vystupy, tak je to vzdycky lepsi volba Soundcraft je taky dobra volba. I kdyz ted ty levne mixy nejsou tak dobre jak tehdy Folio SX atd...

fado.jh
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2008 12:02

Příspěvek od fado.jh » 05 říj 2008 10:08

a nahodou, neznas nejakou stranku, kde se daji poridit dobre kabely, zkousel jsem hledat na disk.cz a na audioteku, ale nejak se mi jejich nabidka nezdala....

Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

Příspěvek od nemo » 05 říj 2008 11:40


jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 05 říj 2008 22:50

jo, sommer cable jsou fajn. Ale pokud neumis pajet, tak si radsi kup nejake hotove kabely.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 říj 2008 23:02

nie je mi jasne ako si predstavujes tu motu zapojit? chces nazvucit kapelu cez mix a potom nahravat mixdown do dvoch stop?
ak chces nahravat jednotlive nastroje, potrebujes motu zapojit na direct outy a kupit mix, ktory ich ma... alebo nahravat grupy a kupit mix s grupami, to je dalsia, drahsia moznost. zavisi od toho, kolko mate nastrojov, traveller ma tusim 8 vstupov?

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 06 říj 2008 10:22

Spirit M8 by ti měl stačit (má DirOut). Jinak jsem též nepochopil, či potřebuješ nahrávat 8 kanálů nebo co... :)

fado.jh
Příspěvky: 4
Registrován: 27 zář 2008 12:02

Příspěvek od fado.jh » 06 říj 2008 15:31

takze abych Vas uvedl do meho problemu, uz mam motu traveler. Skladam hudbu v Ableton Live (zadny nastroje, zadny kytary atd., pouze VST) a moje myslenka je, ze Ableton bude hrat pres motu, a z te mi povedou treba 8 vystupu do mixu (ktery jeste nemam), kde mi budou hrat rozdeleny kanaly z Abletonu..... doufam, ze jsem to dobre vysvetlil :)

Odpovědět