http://www.kiwitechnics.com/index.html

ja by som bol velmi zvedavý na to ako by si ovládal napr operátory dx7 pomocou midi kontrolera, musí ten kontroler vediet posielat sysex? alebo? ked by si ma v tomto trochu nasmeroval budem rád, mám dx7s a milujem ju, mám ju na 100% v každom tracku, ale čo mi práve vadí je že neviem hýbat operátormi v realnom čase.. teda viem ale iba dvomi, rád by som ju ovládal komplet napr. pomocou spomínaného bcra.tom.x píše: Tyhle milé věci jsou pak při editaci DX, Oberheimů a spol. k ničemu a nějaké laciné BCR udělá stejnou službu.
a aké vlastne správy posielaš tým kontrolerom do dx7?? ..asi nie cc.. /začína to tu zavánat značným nedostatkom mojich vedomostí okolo midijusuf píše:Na BCR2000 mám preset na DX7, ale problém je ten, čo píšete - editácia 6 operátorov zaberá asi 3 presety, a aj pri tých 2 operátoroch naraz nemám prehľad, čo je čo. Ono sa dajú spraviť také popisky, ale...
No ale dalo by sa to editovať na najviac používané parametre. Len to už nebude použiteľné pre kompletnú úpravu zvuku...
- idem si to objednať, chce ešte niekto ? Aj keď , keď je pravdivé poštovné tých 12 NZD, tak nemá význam robiť nejakú hromadnú objednávku....http://www.kiwitechnics.com/jx3pupgrade.htm
Rozšírenie sa už dá objednať. Cena je NZ$199 + NZ$12 pošta (po prepočte cca 115€).
controller od firmy jellinghous na dx7))ReaktoplazmAR píše:atomx: Dík za obsiahlu odpoved !!
a aké vlastne správy posielaš tým kontrolerom do dx7?? ..asi nie cc.. /začína to tu zavánat značným nedostatkom mojich vedomostí okolo midijusuf píše:Na BCR2000 mám preset na DX7, ale problém je ten, čo píšete - editácia 6 operátorov zaberá asi 3 presety, a aj pri tých 2 operátoroch naraz nemám prehľad, čo je čo. Ono sa dajú spraviť také popisky, ale...
No ale dalo by sa to editovať na najviac používané parametre. Len to už nebude použiteľné pre kompletnú úpravu zvuku.../ v podstate vy sa tu bavíte o level vyšie ako bola položená moja otázka..
to že tých parametrov je vela a že je to neprehladné je až problém číslo 2. moj problem číslo 1 je že neviem pomocou akých správ docielit toho že budem kontrolerom editovat dx7, a tiež neviem či mám taký kontroler ktorý to vie.. myslím že je pre mna čas ponorit sa do velkej knihy midi.. sory za OT