no popravde .. rozporuplne dojmy .. stale sa pohravam s myslienkou hodit inzerat ze ho vymenim za EMX .. niektore veci su super (insert fx na kazdy part, filtre, oscilatory, polyfonicke (respektive parafonicke) party, univerzalnost partov - na emx bolo natvro 5 synth a zvysne bicie, tu kazdy part moze byt co chces), ine veci az tak super nie su (pattern dlzka len 4 bary namiesto 8 barov ako je na EMX, hlavne delaye dost masivne kradnu z polyfonie)
zvukovo je ale urcite zaujimavejsi nez tie ukazky prve co boli .. ten synth engine napriek dost velkym obmedzeniam hra super .. niektore typy oscilatorov s roznymi cross/FM modulaciami su fakt paradne - takze na druhe strane aj ako syntak to ma celkom vyznam, napriek fakt obmedzenej architekture to korg dobre vymyslel a fakt siroke spektrum zvukov z toho vie clovek dostat ..
stale sa ale pohravam s myslienkou vymenit ho za EMX keby niekto chcel

) je to zlozite, rozhodne je to zaujimavy groovebox, ale stale si nie som isty ze je idealny pre mna, moj workflow, moj hudobny zaner .. mam pocit ze pred rokmi ked som mal EMX ze ma bavil viac