Korg Kaoss Pad 3

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
cabowitz
Příspěvky: 76
Registrován: 02 kvě 2005 17:35

Příspěvek od cabowitz » 05 úno 2007 14:56

2lupo: do audioteku v u. hradisti by mel do par dni dorazit... nezavazne jsem si ho tam objednal - prave kvuli vyzkouseni. ale nedavno jsem na netu narazil na velkoobchod, kde ho meli tez skladem (snad h. kralove?, nevim, nepodarilo se mi dohledat odkaz...)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 11:57

Příspěvek od LUPO » 05 úno 2007 15:09

cabowitz: tak drzim palce. ja sem si chtel objednat akai mpc 1000 nekdy v listopadu(!!!), bylo mi receno ze co nejdriv bude (nejakej typek to tam prej mel uz 2 mesice objednany)...dneska je 5. unora a co myslis? :) proto se domnivam ze sahat na nastroje je mozne pouze v cizine

Dava
Příspěvky: 69
Registrován: 11 říj 2002 11:14

Příspěvek od Dava » 05 úno 2007 16:07

To je podobny,jako kdyz jsem chtel korg microkontrol k vanocum,v obchode mi rekli ze uz neni az po vanocich,no a po vanocich jsem zavolal do ofic.CR distrib. a tam mi rek ze dodaci lhuta na tohle je 3 mesice.stoji to mizernejch 9500,- vyrabej to uz docela dlouho a oni nemuzou mit aspon jeden na sklade,to fakt nechapu.max ho pak zlevnej .nereknu vec za 100tis ale takovou pi.. to je vopruz.
privezou mi to z anglie kde to stoji v prep.7000,-.

Puk*
Příspěvky: 139
Registrován: 07 kvě 2007 23:04

Kalibrace Kaoss Pad 3

Příspěvek od Puk* » 26 zář 2007 18:21

Zdravim vsechny uzivatele KP3, mam takovy dotaz: resili jste nekdy problem kalibrace KP3?

Koupil jsem nedavno KP3 a pri pohybu prsem po plose je "svetelny kriz" uplne mimo stred prstu. Tedy vetsinou o jeden rad - ctverecek ...
Je to cely takovy posunuty a neni to pak moc presny.
Je to tak u vsech, nebo mam zmetka?
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 26 zář 2007 18:46

no ja to mam presny ... tam kam polozim prst tak tam je stred krizku...

Puk*
Příspěvky: 139
Registrován: 07 kvě 2007 23:04

Příspěvek od Puk* » 26 zář 2007 18:50

Diky za info, jdu to reklamovat :(
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 26 zář 2007 18:58

urcte reklamace... tam ani o klibraci nic neni co vim...

Puk*
Příspěvky: 139
Registrován: 07 kvě 2007 23:04

KP3 2.0

Příspěvek od Puk* » 02 lis 2007 17:21

MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

RMutt
Příspěvky: 1
Registrován: 05 pro 2007 10:19

Příspěvek od RMutt » 06 pro 2007 13:50

tak co Abuse? jakej je KP3 ted, s nekolikamesicnim odstupem? Dobry? Spatny?

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Příspěvek od abuse » 06 pro 2007 14:09

predany :)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 18 led 2008 16:32

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, synchronizujete Kaosse někdo přes USB? V manuálu píšou, že je třeba připojit MIDI kabel na IN... No. To mi nepřijde příliš elegantní řešení.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 18 led 2008 17:26

de to normalne prez USB... celkem ma kaoss pad i dobre drivery ze to nepada...

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 18 led 2008 18:30

Hmm... Mě to ale nejede. Máš Kaosse přepnutýho na EXT? Na co ho synchronizuješ? Bliká ti PAD když máš zastavenej projekt a naopak se ti spustí když dáš play v projektu? Takhle jsem předpokládal, že to bude fungovat. Synchronizuju Kaosse na Cubase 4.1. Nevím, kde je chyba...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 18 led 2008 19:00

divny to by melo jet.... mam ho na EXT pad blika i kdyz mam zastavenej projekt... kdyz ho pustim a menim tempo tak se meni rychlost i toho blikani na tom padu...
zkousel si ty novy drivgery a fimware pro KP3?
predpokladam ze v cubasu mas na ten port jen midi clock a a zadny jiny hodniny....

jinak zkousel jsem v abletonu .. zitra muzu zkusit v C4.... tak dam vedet

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Příspěvek od Ondrash » 18 led 2008 19:14

Ahoj. Mám nový firmware. Ale počkej. Možná mám jen v synchronizaci zapnutý sync na Emagica ne na USB port od KP3. Podívám se....

Odpovědět